TV SERIJA „SKANDAL“ NA DOMAĆOJ INTERNETSKOJ TELEVIZIJI

TV SERIJA „SKANDAL“ NA DOMAĆOJ INTERNETSKOJ TELEVIZIJI

2. kolovoza, 2017.

 

Ako vam je mila politika i sve što ima veze s njom, pogotovo igre mačke i miša koje se odvijaju kada se kamere ugase, onda ne biste smjeli propustiti politički triler zvani Skandal (Scandal). Glumica Kerry Washington gledateljima je poznata iz Odbjeglog Djanga, Gospodina i gospođe Smith i Raya, a u drami koju je kreirala Shonda Rhimes, jedna od najtalentiranijih žena Hollywooda, glumi spin-doktoricu Oliviju Pope. Olivia je specijalizirana za rješavanje svih mogućih i nemogućih kriznih situacija, a njezin je lik najvećim dijelom modeliran prema Judy Smith, kriznoj menadžerici iz administracije Georgea Busha starijeg. Ovo je trenutačno možda najbolja politička drama na koju možete naići u svijetu serija, a pet sezona možete već sada pogledati na streaming videoteci Pickbox.

Zanimljiva je priča kako je producentica Shonda Rhimes došla na ideju snimiti Skandal. Kada je Rhimes postala poznata i cijenjena u Hollywoodu, dogovorila je sastanak s kriznom menadžericom Judy Smith. Sastanak je trebao trajati 15 minuta, ali oduljio se na nekoliko sati. Prije nego što je Judy sjela u auto i odvezla se kući, Shonda ju je zaskočila izjavom: „Moram snimiti seriju o tvome životu!“ I tako je nastao Skandal, serija koja prati konture života Judy Smith, ali gledateljima donosi punu širu sliku kriznih komunikacija.

Ako ste istinski obožavatelj serija, vjerojatno će vas oduševiti vijest da je Pickbox preko ljeta svim ljudima dobre volje pripremio popust iznenađenja na sve svoje pakete, i to od 50%. Ako volite serije, filmove ili crtiće, sve što trebate jest posjetiti http://www.pickbox.hr/intro-promo/ i odabrati paket koji vam najbolje odgovara. Akcija traje do 15. 9. i donosi vam divan svijet prevedenih serija, bez reklamnih prekida. Ako ste krenuli u grad popiti kavicu s prijateljicom, razmislite biste li radije za taj iznos mjesec dana gledali serije s obzirom na to da je početna cijena Pickboxova paketa samo 24,50 kn. T

 

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code