JOLE SNIMIO SPOT “KADA ŽENE TULUMARE”

JOLE SNIMIO SPOT “KADA ŽENE TULUMARE”

25. travnja, 2014.

 

spot 1 Custom

Popularni glazbenik Joško Čagalj Jole i prekrasna manekenka Tina Katanić rasplesali su se na proljetnom tulumu i pokazali zavidno plesno umijeće. Zarazna melodija Jolinog novog hita Kada žene tulumare u modernom klubskom zvuku oduševit će već na prvo slušanje.

Zarazna melodija Jolinog novog hita Kada žene tulumare u režiji Darija Radusina prikazuje nezaboravnu zabavu prekrasne Tine u ženskom izlasku subotom, u društvu rasplesanih prijateljica koje uživaju u mladosti, otkačenosti i tulumarenju. 

Pjesma je moderna, svježeg zvuka i očekujem da ovog ljeta postane pravi klubski hit. Kad čovjek ima priliku plesati u društvu prekrasnih dama poput Tine veseli se svakom novom izlasku. Nadam se da će pjesma protresti i rasplesati sve moje fanove!” – izjavio je prilikom snimanja spota Jole.

Glazbu za novi hit Jolea Kada žene tulumare potpisuje Pero Kozomara, tekst Robert Pilepić, a prekrasnu haljinu Tine u spotu dizajnirala je jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Nezaboravni tulum u zagrebačkom kubu Bunga Bunga potrajao je do dugo u noć.

Kada žene tulumare najbolje se troše pare, kada žene tulumare pjevaju se pjesme stare….”T

 

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code