TRAČ PARTIJE PORTALA SISAK

TRAČ PARTIJE PORTALA SISAK

11. srpnja, 2021.

 

 

Iako je poslije upornih pet godina tendencioznoga objavljivanja odavno i previše, tzv. službeni portal grada Siska “sisak.info” u vlasništvu i pod zakonskom medijskom odgovornošću vlasnika i urednika Hrvoja Lovrekovića, posiže za arhivskom pamflet-viješću od 29. veljače 2016. Riječ je o tendencioznoj krivotvorini nekadašnjega suradnika Radio-Siska, sklonog  komunističkoj sisačkoj gradskoj vlasti, nastaloj na birokratskim bilješkama općinskoga tužiteljstva koje je optužnicom 2010. za nedostupnoga Siščanina Igora Markovića (43), bivšega direktora tvrtke TVIM, zaiskalo suđenje u odsutnosti. I sve zbog sumnji u prijevaru u gospodarskom poslovanju, točnije zbog nestanka semaforskoga uređaja na raskrsnici 2011. zaobilaznice kod nove zgrade Strukovne škole.

Tu je prometnicu, podsjećamo, izvođenjem radova modernizirala renomirana graditeljska tvrtka TVIM, utemeljitelja Igorova oca Vladimira, a kako je semafor u Zagreb odnijela podizvoditeljska firma “Semafor”, prijava grada Siska policiji postala je potpuno jalova i nepotrebna. Usprkos svemu, tzv. neslužbeni portal grada Siska, temeljeći svoje podatke na onima sisačkoga SDP-a, lažima podsjeća da je: “TVIM bio blizak HDZ-u i izdašni donator, dobivajući brojne i izdašne poslove od gradova i općina gdje je HDZ bio na vlasti…”

A onda se nastavlja trač-partija portala “Siska.info” (njegov suradnik pri objavi nekoga teksta citira svoj napis sa stupaca regionalnoga “Večernjega lista” i obratno – op.a.), jer podsjeća na kapitalnu investiciju TVIM-a od 25 milijuna kuna, modernu asfaltnu bazu u Dužici (Lekenik). Opterećena visokim kreditnim obvezama, tvrtka je doista ishitreno utužena od djelatnika zbog neisplate plaća, pa je imovina brzom reakcijom nedavno razobličena mafijaškoga suca Trgovačkoga suda Mihaela Kovačića i stečajnoga upravitelja Branka Petanjeka rasprodana a poduzeće likvidirano.

Sasvim za kraj, spomenuti portal nastavlja nagađanja o trenutnom prebivalištu Igora Markovića u nekoj od afričkih država. Kao da u domovini Hrvatskoj nema ama baš nikoga. A u Zagrebu i Zadru mu i dalje žive majka Tatjana i potomci Sven i Vlatka, kojima uporno ponavljanje laži o sinu i ocu ni u kom slučaju nije drago. T

43 komentara

Uskoči u raspravu

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code