PAVKOVIĆ MINISTRA MEDVEDA PROGLASIO OSOBOM GODINE

PAVKOVIĆ MINISTRA MEDVEDA PROGLASIO OSOBOM GODINE

14. siječnja, 2022.

 

Ministar hrvatskih branitelja i potpredsjednik Vlade RH Tomo Medved  primio je priznanje Osoba godine 2021. koje mu je uručio Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91.

 • Svako priznanje, pa i ono najmanje obvezuje. To znači da su ljudi prepoznali tvoj rad i da te cijene. Meni je iznimno drago što ovo priznanje dolazi od hrvatskih branitelja. Znam, neki misle da ga je trebao dobiti možebitno i netko drugi, a ja se time i slažem. Naime, među hrvatskim braniteljima ima  veliki broj onih koji i te kako zaslužuju nagrade i priznanja, ali i ne samo oni već i njihove majke i očevi. Svi sve moramo učiniti, koliko tko može, da opravdamo žrtve koje su pale u velikosrpskoj agresiji – rekao je Medved.

Uručenju priznanja bio je uz ostale nazočan i Ivica Matošević, predsjednik Udruge dragovoljaca i veterana  Domovinskog rata Grada Zagreba.

 • Vjerujem da tako misli i većina naših suboraca da je i ove godine ovo priznanje došlo u prave ruke. Ministar Medved nije samo državni službenik, on je i legenda hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata, što se također ne smije zaboraviti-istaknuo je.

Pavković je pak dodao da s ovakvim činom hrvatski branitelji žele i nastoje pojedincima zahvaliti na njihovu trudu i zalaganju te ih poticati da još više, brže i istaknutije pomažu svima onima koji su sudjelovali u obrani hrvatske Domovine.

– Problem je što je ovo priznanje samo jedno, a zaslužnih puno- mišljenja je. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. davor
  #1 davor 16 siječnja, 2022, 14:18

  Druže Pavković do danas sam vas poštivao ali vidim da
  u Hrvatskoj nema kraja idiotizmu,nepoštenju i korupciji.
  Istina je da je Medved možda nekada i bio nekakav branitelj. Njegovo izdajničko djelovanje danas govori sasvim suprotno. Ako danas nije čovjek neznam kakav je
  to bio branitelj koji se prodao za vjerujem sitne novce kao očito i vi gospodine Pavković.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code