BANDIĆ: ZAGREPČANI OČISTITE SNIJEG

BANDIĆ: ZAGREPČANI OČISTITE SNIJEG

14. siječnja, 2013.

zagreb-snijeg-324b87abe2edb1747885cfd5d13ab059 slideshow fg

U ponedjeljak 14. siječnja, u 13,45 sati, ispred svoje zgrade u Bužanovoj 4, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je poziv sugrađanima da se pridržavaju Odluke o komunalnom redu i da u ovim  snježnim vremenskim uvjetima čiste snijeg ispred svojih ulaza i zgrada.

Novi centimetri bijelog pokrivača u Zagrebu rastu od nedjelje 13. Siječnja. . Snijeg pada sve jače i jače, a sve raspoložive ekipe su na terenu. Ekipe zimske službe  rade još od nedjelje jučer, a tako će biti najvjerojatnije do kraja tjedna. Snijeg bi, prema posljednjim prognozama, mogao padati do subote.
U stanju pripravnosti je i zagrebačka Traumatološka bolnica. U poslijepodnevnim satima očekuju povećan broj intervencija.Obavezna zimska oprema znači sve četiri zimske gume ili pak ljetne gume s lancima na pogonskim kotačima.
Kazne nisu male, nepoštivanje ovog zakona koštat će nas 700 kuna. Isto toliko će nam naplatiti ako ne očistimo snijeg s automobila.
Kazne slijede i za neočišćeni snijeg ispred kuća i zgrada na javnim pločnicima te drugih objekata. Ipak, Mate Kraljević, pomoćnik pročelnika za komunalno i prometno redarstvo u Gradu Zagrebu, ističe da za sada samo upozoravaju.
Iz zagrebačke policije su izvijestili i da je sljemenska cesta do daljnjega zatvorena za sav promet. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code