BORNA RAJIĆ U MAKARSKOJ MAKARANI

BORNA RAJIĆ U MAKARSKOJ MAKARANI

9. srpnja, 2016.

J

Prelijepe i nikad atraktivnije Borna Rajić i pobjednica Elitovog Look Of The Year Kim Kosanović vrući ljetni petak, 8. srpnja, provele su u novom, najatraktivnijem dalmatinskom beach clubu Makarana. Ljepotice su u Makarsku stigle kako bi se uvjerile da je Dalmacija dobila klub po najvišim svjetskim standardima. U društvu atraktivnog nogometaša Dejana Čabraje isprobale su najnovije svjetske koktele ali i uživale u brojnim dnevnim sadržajima koje Makarana pruža. Dolazak Borne i Kim odjevenih u kolekciju Borna & Fils izazvao je veliko zanimanje brojnih gostiju najljepšeg novog kluba Dalmacije.

Dizajnerski osmišljena da opušta, zavodi i poziva na pronalaženje novih osjeta, Makarana svojim interijerom postaje novo in mjesto Dalmacije. Prostrane terase koje krase luksuzne fotelje i ležaljke s panoramskim pogledom na more, obećaju nezaboravne trenutke u najboljem ljetnom društvu. Za potpuni doživljaj opuštajućih trenutaka tu je urbana, pretežno house glazba koja podsjeća na zvuk Baleara i zavodi pri prvom susretu.

Mjesto za upoznavanje novih zanimljivih ljudi uz mediteranske mirise te zvuk ponajboljih stranih i domaćih DJ-a Makaranu čine ultimativnim mjestom ljetnog provoda. Središnji bar prepun je osvježavajućih ljetnih napitaka koji će rashladiti vruće ljetne dane. S pojavom zalaska sunca Makarana se pretvara u najljepše ljetno ruho spremno za vrhunske zabave uz gostovanja vrhunskih DJ-a. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. Jovo
    #1 Jovo 10 srpnja, 2016, 14:07

    Jesu li se ženskinje štogod “omrsile”? Nije vrag da u “njoj” kisele kupus?

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code