TKO ĆE NAS ISTJERATI IZ MIŠJIH RUPA?

TKO ĆE NAS ISTJERATI IZ MIŠJIH RUPA?

20. listopada, 2018.

 

Svakodnevno se pitam: jesu li Hrvati u domovini uistinu željeli biti oslobođeni, ili im je bilo daleko bolje dok su bili u komunističkom zatvoru i nisu smjeli misliti svojom glavom? Tko nam danas brani da mislimo svojom glavom? Jesmo li postali najgluplji narod na svijetu, koji usput ima najljepši životni i klimatski prostor? Što nam se to dogodilo? Tko će prvi reći dosta je, i stati na čelo otpora nemoralu, korupciji, lopovluku, izdajicama, udbašima, komunistima, lažnim domoljubima, neojugoslavenima, velikosrbima, u u Uredu Predsjednika, Hrvatskom saboru, Vladi, oporbi i svim državnim, prosvjetnim, medijskim i drugim institucijama? Tko će nam dati slobodu mišljenja i javnog informiranja, slobodu medija, slobodu javnih nastupanja, slobodu sakupljanja potpisa za referendume itd.? Tko će nas istjerati iz naših mišjih rupa?

Napisao: Antun Babić

Svaki sam dan sve više tužan i razočaran u svoj uplašeni i eutanazirani hrvatski narod. Sve mi se više pitanja roji u glavi. Sve sam manje siguran jesam li postupio ispravno kad sam se gotovo prije pola stoljeća u Australiji uključio u borbu za oslobođenje hrvatskog naroda ispod komunističke i velikosrpske čizme u Jugoslaviji?

Sposobnost i poštenje

Također se pitam jesam li uistinu bio, a jesam, među onih 0,1 posto “glupih” koji su se iz tada još uvijek bogate Australije vratili za stalno u Hrvatsku vjerujući da na taj način pomažu Hrvatima u domovini? Trebam li se sada kad sam jedan korak do smrti vratiti u Australiju i tamo umrijeti gdje su mi djeca i unučad, a u Hrvatsku sam se vratio i zbog želje da u njoj budem zakopan?

Jesu li tada ustinu Hrvati u domovini željeli i žele li danas pomoć u iskustvu, znanju i domoljublju koje su sa sobom donijeli malobrojni povratnici? Ili im je samo bio potreban njihov novac? Jesmo li mi politički povratnici bili previše naivni i impresionirani s domovinskim domoljubnim disidentima i “liderima”, vjerujući u njihovo iskreno domoljublje i sposobnost da izgrade državu kakvu smo mi mislili da treba izgraditi i kakvu hrvatski narod zaslužuje: državu u kojoj će stvarno postojati vladavina prava, državu u kojoj će se razvijati gospodarstvo na temelju vlastitog rada, sposobnosti i poštenja u poslovanju.

Gdje je hrvatski Mojsije?

Državu u kojoj će diplomacija braniti interese države, a ne interese naših protivnika i neprijatelja. Državu u kojoj će državni činovnici biti profesionalci i na usluzi hrvatskim građanima. Jesmo li se mi u emigraciji trebali bolje organizirati i preuzeti vlast u Hrvatskoj, dok se domovina ne oslobodi komunističkog mentalnog sklopa i raznih izdajnika? U kojoj je mjeri prvi hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman odgovoran za ovo u vrijeme Domovinskog rata nezamislivo stanje očaja i propadanja u današnjoj Hrvatskoj? Je li predsjednik Tuđman trebao provesti lustraciju i uz moguće velike rizike unutarnjeg sukoba? Sada mislim da je trebao, jer u Hrvatskoj nakon lustracije sigurno ne bi bilo toliko izdajnika i protivnika hrvatske države koliko ih ima danas.

Gdje je danas hrvatski Mojsije? Gdje su danas hrvatske crkvene vođe kao što su bili blaženi Alojzije Stepinac i kardinal Franjo Kuharić? Gdje su narodne vođe poput Eugena Kvaternika, dr. Ante Starčevića, Stjepana Radića i dr. Franje Tuđmana? Umjesto njih danas imamo izdajice kao što su Mesić, Manolić, Sanader, Josipović, Milanović, Plenković i da ih ne nabrajam, jer bih tada morao tiskati cijelu knjigu?

Svakodnevno se pitam: jesu li Hrvati u domovini uistinu željeli biti oslobođeni, ili im je bilo daleko bolje dok su bili u komunističkom zatvoru i nisu smjeli misliti svojom glavom? Tko nam danas brani da mislimo svojom glavom? Jesmo li postali najgluplji narod na svijetu, koji usput ima najljepši životni i klimatski prostor? Što nam se to dogodilo? Tko će prvi reći dosta je, i stati na čelo otpora nemoralu, korupciji, lopovluku, izdajicama, udbašima, komunistima, lažnim domoljubima, neojugoslavenima, velikosrbima, u u Uredu Predsjednika, Hrvatskom saboru, Vladi, oporbi i svim državnim, prosvjetnim, medijskim i drugim institucijama? Tko će nam dati slobodu mišljenja i javnog informiranja, slobodu medija, slobodu javnih nastupanja, slobodu sakupljanja potpisa za referendume itd.? Tko će nas istjerati iz naših mišjih rupa? Tko će nam skinuti ovčije runo i navući vučju kožu? Tko? Nije samo narod na koljenima. I Katolička crkva u Hrvatskoj nalazi se pred svojim najvećim izazovom od pojave spasitelja Isusta Krista. Je li to moguća najava kraja ovakvog svijeta kakav danas poznajemo? T


4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Anonimno
  #1 Anonimno 21 listopada, 2018, 15:15

  Ajde”Franjo” nakazo u Wece, tamo ćeš naći svoj četnički zalogaj pa se sa njim zabavljaj ,a ostavi se nevinih ljudi i svetaca, piši o zločincima prve i druge jugoslavije, kralju aleksandru, Titu i Miloševiću! četničko june, po naredbi zločinca kralja ubijen je Ferdinand, a time izazvan prvi svjetski rat i milijunske žrtve za koje je kriv zločinac kralj i Srbija! Taj satrap i zločinac svojom diktaturom progonio je ,zlostavljao i ubijao hrvatski narod i političare! Hrvatski je Narod razapeo na križ 1928god.,te iste godine Puniša Račić po naređenju kralja ubio je u Beogradu(skupštini) STJEPANA RADIĆA I HRVATSKE PARLAMENTARCE, 1931GODINE MILANA ŠUFFLAYA u Zagrebu, progoni i ubijanje hrvatskoga naroda ,koji je bježao u egzil da bi se spasio od četničkih srbskih progona i ubijanja ,koja su započeli Srbi četnici sa zločincem kraljom Aleksandrom 1918godine i trajao je po zločincima Titu i Miloševiću do 1995godine uz pismu srbske vojske u Vukovaru :” Miloševiću šaljinam salate bitće mesa klat ćemo Hrvate”! june zločinca tita,koji je iza sebe ostavijo 1.200.000 ubijenih i u jame bačenih bez suda i zakona,samo zato što su bili vojnici, djeca i civili države Hrvatske, jeli to ti braniš, srbske zločince od 1914godine do danas, koji su izvršili tri puta agresiju na hrvatski narod i teritorij ipočinili straviče zločine i genocid ! U zadnjoj agresiji na Hrvatsku u Vukovaru,Škabrnji,Dubrovniku,Srebrenici itd. počinjen je zločin i genocid, sillovanja i druga okrutna zlodjela koja su počinili Srbska vojska i JNA vojska ! Evo Neki od njih, kralj Aleksandar, Gavrilo Princip, Puniša Račić,Milan Stojadinović, Draža Mihailović, Pop Đujić, Nedić ,Tito, Ranković, Milan Basta, Simo Dubaić, Milka Planinac, Milošević, Karadžić,Ratko Mladić ,Plavšićka lj itd. “Frano” Jovane, koje no pleme ubi vašega Đindića, pročitaj povjest ima toga i više ? Profesionalci zar ne “FRANE”

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. .FRANO
  #2 .FRANO 20 listopada, 2018, 22:02

  TKO JE ANTUN BABIĆ??

  POŠTOVANI GOSPODINE ,ANTUNE BABIĆU,

  ČEMU TOLIKI TRUD I TOLIKE PISANIJE, POŠTOVANI ANTUNE, NA KOJE SAM MNOGIM,TAKVIM KAO VI ,UPRAVO NA OVOM UVAŽENOM PORTALU, ODGOVARAO ,DIJALEKTIČKO-MATRIJALISTIČKIM SPOUZANJNIM ČINJENICAMA, O TAKOZVANIM HRVATIMA U AUSTRALIJI ILI U BLAJBURGU ILI ,NA OVOJ NAŠOJ GEJI ,ALI UVJEK KAO STEŠPINČEVSKIM ZLOČINCIMA ,KOLJAČIMA I PLJAČKAŠIMA. U PRVOM REDU,VI NI ONI NISTE HRAVTI ,JER KROZ SVOJU POVIJEST NOSITE GENETSKU I ONU ANTROPOLOŠKU OZNAKU ,DA STE POTOMCI ALTAJSKO-MONGOLSKIH RATNIČKIH HORDI KOJE SU SE POTUCALE KROZ TRAJANJE RIMSKE IPMPERIJE I POVJESNIM ODREDNICMA SU SE NAŠLI NA DINARSKIM OSOJIMA I PRISOJIMA KAO NAJMANJE VRIJEDNE LJUDSKE SPODOBE ZA RIMSKU IMPERIJU ,JER IH TAKO PREDSTAVLJA STARI RIM ,I DAJE IM MJESTO ,PREMA NJIHOVIM ODREĐENJIMA, KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKIM HORDAMA DA SE NASELE NA GRANICE TE IMPERIJE KOJE SU NAJMANJE UGROŽAVANE ,ALI KOJE MORAJU IMATI I NEKU KONTROLU,PA UDOMLJENJE TIH RATNIČKO-PLJAČKAŠKIH ESKDRONA NEĆE BITI NA TROŠAK IMPERIJE JER SE NJIHOVA EGZISTENCIJA TEMELJI NA PRIKUPLJANJU DOBARA UPADIMA NA TERITORIJE SUSJEDNIH NARODNIH ZAJEDNICA PLJAČKAJUĆI IH I UBIJAJUĆI IH , JER JE TO BIO UVJET JIHOVOG OPSTANKA ,JER TI GEOGRAFSKI UVJETI NISU PRUŽALI NIKAVE UVJETE ZA RAZVOJ PROIZVODNIH , MATERIJALNIH SNAGA ,A ONE SU UVJET OPSTANKA I RAZVOJA JEDNE LJUDSKE ZAJEDNICVE DA RAZVIJAJU VLASTITE PROIZVODNE SNAGE KOJE SU U SVAKOJ DRUŠTVNEOJ ZAJEDNICI GARANCIJA ZA OPSTOJNOST I PROGRESIVNI NAPREDK.
  PA JE ZNANO DA SU NAŠI DINARSKI STANOVNICI SVOJU EGZISTENCIJU ,UVJEK TEMELJILI NA SLUŽBI SVIM VALADJUĆIM EVROPSKIM DINATSIJAMA KOJE SU IH IZNAJMLJIVALI ZA ZLOČINAČKE ČINE U SVRHU OSTVARENJA NEKIH TERITORIJALNIH ILI DRUGIJ POLITIČKIH CILJEVA ILI POTREBA.A TE DINSTIJE SU UVJEK BILE ,U PRVOM REDU,KATOLIČKE,U SLUŽBI RIMA ,ILI U SIMBIOZI RIMA KAO POKROVITELJA.
  PA SU SAD NAŠA ,JER SU NA NAŠEM TERITORIJU,TA ALTAJSKA RATNIČKA PLEMENA PROZVANA KAO HRVATI , A NIKADA NISU PRIPADALI ,NI GENETSKI,NI KULTUNO,NI TERITORIJANO UKLOPLJENI U ZAJDENICU HRVATSKIH ŽITELJA ,JER SU NA POSEBNOM ,IZOLIRANOM TERITORIJU ,TEŠKO PRISTUPAČNOM, ZA KOJE AUTOHTONI SLAVNESKI HRAVATI NISU IMALI NIKAVOG INTERESA , A CRKVA,ONA RIMSKA , IMPERIJALNA ,ZGRTAČKO-ZLOČINAČKA, IH JE KORISTILA ,PREKO STALEŠKE DRŽAVE ,VENECIJE, ZA UPADE U BOSNU NA TURSKI TERTORIJ ,A PRIJE TOGA DA IH DISIPLINIRA I ORGANIZIRA U NEKU ZAJEDNICU ,KAO RATNU ,ALI KRVOLOČNU ,POD KRIŽEM I MAČEM ,DA UPADAJU U TURSKU BOSNU,JER TAMOI ŽIVE KRŠĆANI ,ALI DRUGAČIJIH POSTULATNIH NAZORA ,KAO MANIHEJSKI KRŠĆANI.

  I TAKO SU NAŠI ALTAJSKI PLJAČAKŠI I UBOJICE,SA DINRASKI OSOJA I PRISOJA,NEKOLIKO STOLJEĆA SLUŽILI VENECIJU ,KOJA IM JE DALA HRVATSKI NAZIV, JER JE RIM STALNO PRISVAJAO TA PODRUČJA ,KONTRA ONOJ TAMO RASKOLINČKOJ, BRADATO ČETNIOČKO-KRVOLOČNOJ CRKVI NA ISTOKU.PA JE TA RAZBOJNIČKO-PLJAČAKAŠKA PLEMENA RIM POKSTIO NA ZLOČINAČKO-KATOLIŠTVO,SAGRADIVŠI IM I NEKE KAPEKLICE,IMENOVAO NJIHOVOG VOĐU ,KONJOKRADICU,KRALJEM I NAZVAO I H KRALJEVINOM.KAKVOG LI PARADOKSA ? NE PAMTI NIJEDNA DRUŠTVENA ZNANOST DA SE MOGLA USPOSTAVITI NEKA ZAJEDNICA KOJA BI IMALA I KRALJEVSKE ATRIBUTE ,OBZIROM NA TERITORIJ KOJI JE BIO VIŠE NEGO NEPRIMJEREN ZA ŽIVLJENJE ,OSIM ŠTO SU TO MOGLI ,U POSEBNIM UVJETIMA ŽIVJETI ALTAJSKO-MOMGOLSKA RATNIČAK PLEMENA ,KOJA SU SVOJU EGZISTNCIJU BAZIRALI NA PERMANENTOJ SLUŽBI RIMSKOJ CRKVI ZA PLJAČKU I TERORISTIČKE ČINE.
  PA U SLUŽBI VENECIJE ,KAO RATNIČKO-PLJAČKAŠKE HORDE ,PIŠE BOSANSKI KNJIŽEVNIK I POVIJESNIČAR , IVAN LOVRENOVIĆ,U SVOJOJ KNJIZI ,BOSNAKI HRVATI ,ČESTO SU UPDALI NA BOSANSKI TERITORIJ, DOPIRUĆI ,ČAK DO JAJCA I TRAVNIKA ,UBIJAUĆI TAMOŠNJE HRVATE, TURSKE KMETOVE ,KOJI SU SE TAMO NASELILI IZ HRVATSKE ,JER IM NA FEUDALNIM POSJEDIMA ZRINSKI I FRANKOPANA NIJE BILO EGZISTANCIJE,PA SU PRBJEGLI IZLAŽUĆI SE SMRTNOJ OPANOSTI.A U TURSKOJ BOSNI SU DOBILI IMANJE NA KOJIMA SU POSTALI SVOJI GOSPODARI ALI PLAĆAJU TURSKOJ VLASTI POREZE U NATURI.
  TAKO JE POVIJESNIČAR I KNJIŽEVNIK IVAN LOVRENOVIĆ, PRVI OTKRIO LAŽ O SPAŠAVANJU GOSPINE SLIKE IZ GORUĆEG SAMOSTANA I CRKVE U RAMI. NAPROTIVM, ALTAJSKI RATNICI ,ODNOSNO RAZBOJNICI SU POD ZAPOVJEDNIŠTVOM VENECIJANSKG PROVIDURA IVANA ZENA UPALI U RAMU GDJE SU MIRNO ŽIVJELI TAMOŠNJI KATOLICI ,IMALI BOLJE UVJETE ŽIVLJENJA NEGO NA KATOLIKČKO-VENICIJANSKOM ZAPADU I NIKAKO NISU PRIHVATILI BIJEG NA ZAPAD.PA SU ZATO DOŠLI KRVOLOČNI DINARSKI HAJDUCI, KOJI SE I DANAS KITE NEKIM SVOJIM PODVIGOM ,U SINJU, SPAŠAVANJEM GOSPE, KOJU SU TADA UKRALI ,POŠTO SU ZAPALILI CRKVU I SAMOSTAN U RAMI ,KOJU SU IZGRADILI TAMOŠNJI KATOLICI ,NARAVNIO UZ SVESTRANU POMOĆ TURSKIH VALASTI. DA BI SE TA ALTAJSKO-MONGOLSKA HORDA POHVALILA KAKO SU TURSKE VLASTI POSTROŽILI REŽIM ŽIVLJENJA SAMO KATOLICIMA I IZVRŠILI POKOLJ I PROTJERIVANJE TAMOŠNJIH KATOLIKA,ZAPALIVŠI IM CRKVU I SAMOSTAN,ZBOG ČEGA SU VENECIJANSKI KATOLICI,ALTAJSKI-KRVOLOČNI HAJDUCI PRISKOIČILI U POMOĆ I USPJELI ,POD CIJENU ŽIVOTA, SPASITI GOSPINU SLIKU, A RIM JE TAJ UPAD I PALJENJE CRKVE I SAMOSTANA,U RAMI,PREPISAO TURSKIM VLASTIMA PA JE RIMSKA CRKVA PROGLASILA ALTAJSKE ESAKDRONE SPASITELJIMA TE VAŽNE KATOLILČKE RELIKVIJE KOJA SE DO DANŠNJIH DANA LAŽNO PREDSTVALJA KATOLICIMA RIMSKE SLJEDBE.
  PO PROPASTI VENECIJE NAŠI ALTAJSKI KRVOLOČNI HAJDUCI NASTAVLJAJU ,PO ODLUCI RIMA, BITI ESKADRONI SMRTI ,SAD U SLUŽBI MARIJE TEREZIE ,PA HABZBURGA I NA KRAJU III REICHA, U STEPINČEVOJ KRVOLOČNOJ HORDI GDJE SU NAPRAVILI NEPAMČENE ZLOČINE NAD SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM ŽITELJIMA AUTOHTONE SLAVENSKE HRVATSKE.
  PA JE NEVJEROJATNO DA NAM SE JAVLJAJU POTOMCI TIH HAJDUKA ,KRVOLAKA ,KAO ŠTO JE I OVAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ,KOJI SE TAKO DEKLARIRA , DA NAM PRIKAŽE ,KAKO SU TI IZBJEGLI POTOMCI, TIH KRVOLKA ,KOJI U GENIMA NOSE ALTAJSKO-KRVOLOČNE RATNIČKO- ZLOČINAČKE NAGONE, JER SU ONI NA STUPNJU,REKAO BI HEGEL, NESRETNE SVIJESTI, JER NIKADA NISU PRI SEBI NI PO SEBI,JER JE NJIHOV RAZUM UVJEK SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENE LJUDSKE HUMANOSTI .PA NAM POŠTOVANI ANTUN BABIĆ ,PIŠE HAJDUČKE DAVORIJE O TIM POTOMCIMA U AUSTRALIJI KAKO SU POSTALI PAMETNI I DOBRIM KATOLICIMA STEPINČEVSKOG DUHA I NAUMA ,SPREMNI OPET UZETI SRBOSJEKE ,A DANAS I HRVATOSJEKE I KRENUTI STOPAMA SVOJI PREDAKA ,PRAVITI POKOLJE U KRVI DO KOLJENA.A TAJ POŠTOVANI ANTUN BABIĆ JOŠ DO DANAS NIJE ILI NEĆE NAUČITI U POVIJESNIM DOKUMENTIMA ,DA SU TI AUSTRALSKI ,HIBRIDIZIRANI, STEPINČEVI HRVATI POTOMCI GENETSKIH ZLOČINACA,STEPINČEVIH HOLOKAUSTSKIH HORDI ,ČIJE SMO PRETKE S PUŠKAMA POBJEDILI U II SVJETSKOM RATU I MNOGE OSUDILI NA KAZNU ZA CRNU RUPU, A MNOGE NA KORISNI RADA ZA ZAJEDNICU.
  PREMA TOME NJIHOV UGLED U AUSTARLIJI ,ILI BILOGDJE NA KRVOLIČNO-ZLOČINAČKOM KATOLIČKOM ZAPADU, MEĐU TAMOŠNJIM KATOLICIMA,MOGU IMATI KAKVE GOD ONI MISLE PLEMENITE ODNOSE, NEKA IH PODIJELE SA SUSJEDNIM PLEMENIMA ABORIDŽINA ILI ONOM JUŽNOAMERIČKIM GAUČIMA. A POŠTOVANI BABIĆ BI MORAO NAUČITI ISTINU O STEPINČEVSKOM HOLOKAUSTSKOM POHODU U SLUŽBI III-ĆEG RECHA I RIMSKE CRKVE DOGOVOREN RIMSKIM KONKORDATOM,1935 GODINE , IZMEĐU HITLERA I VATIKANA O PREUREĐENJU KATOLIČKE EVROPE ,ISTREBLJENJEM SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH, U ČEMU SE CRKVA U HRVATA ,POD VODSTVOM SVOGA EGZARHA ,STEPINCA,PRIMILA SVOJSKOG POSLA ČIŠĆENJA HRVATSKOG TERITORIJA OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH. I NARAVNO ,TKO BI DRUGI I BIO SPOSOBAN GENETSKI I FIZČKI OČISTITI TU HRAVTSKU OSIM ALTAJSKO-MONGOPOLSKIH RATNIČKIH HORDI ,KOJI SU POSTALI PROFESIONALNI UBOJICE ,PALJAČAKŠI I OKUPATORI. A NAŠ POŠTOVANI BABIĆ,NEĆE ILI NE MOŽE SVATITI DA SU AUTOHTONI SLAVENSKI HRVATI I SVI DRUGI I DRUGAČIJI,KOJI SU SA NJIMA ŽIVJELI U ZAJEDNICI, MORALI UZET PUŠKE I PROTJERATI TE HAJDUČKE HORDE STEPINČEVIH KRVOLAKA. A MOGLI SMO IH TAKO USPJEŠNO POBJEDITI JER JE NAJVEĆI, AKO NE I APSOLUTNI DIO GRAĐANA HRVATSKE UDRUŽIO SE U OSLOBODILAČKI RAT I POBJEDIO TAJ ZLOČINAČKI,STEPINČEVSKI KRVOLOČNI ŠLJAM.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. anno
  #3 anno 20 listopada, 2018, 17:52

  Gospodine babić.
  Kada ste bili toliko pametni devedesetih što niste uvezli i platili nekoga izvana, tko je sve to prešao i došao u kapitalizam ?
  Da kaže: Tu je početna točka.
  Onda se ne bi dogodilo da se od pravih firmi stvore stotine malio
  h, registriraju firme za sve i svašta, da se papirnatim dionicama kupuje vlasništvo, da skorojevići postaju direktori onoga u šta nisu ništa uložili.
  Pravnici ne bi zaradili na pisanjima Statuta i normativnih akata, a mnogi ne bi upropastili stanovnike otkazujući radna mjesta.
  Nakon 25 godina opet se vraćamo nazad i okrupnjavamo firme. sve je u redu dok se ne počne dijeliti lova. Sjetite se propalog zaštitarskog holdina Rijeke, Zadra, zZagreba i Slavonskog Broda, pa i Zvonimir Securitija.
  O ovrhama da i ne govorim.
  A nama ženama ste sve srozali, a ostvarile smo tolike uspjehe.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Magdalena
  #4 Magdalena 20 listopada, 2018, 06:17

  Zar ženske izdajice ne postoje????

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code