TJEDAN EU FONDOVA

TJEDAN EU FONDOVA

23. travnja, 2017.

 

U ponedjeljak 24. travnja u 9.30 sati, predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Andrej Plenković i ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, uvodnim će govorom svečano otvoriti manifestaciju „Tjedan EU fondova“ koja će se održati od 24. do 28. travnja u hotelu Sheraton u Zagrebu.

„Tjedan EU fondova“ je informativno-edukativni događaj koji, u suradnji s drugim partnerskim institucijama, organizira Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao nacionalno tijelo odgovorno za koordinaciju informativnih i obrazovnih aktivnosti o korištenju europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI fondova).

Cilj ovog petodnevnog događanja je široj javnosti i potencijalnim korisnicima predstaviti mogućnosti korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova,  kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj. U okviru svakog pojedinog dana predstavit će se mogućnosti financiranja iz različitih tematskih područja ulaganja u financijskoj perspektivi 2014.-2020., prikazati primjeri dobre prakse i razmijeniti iskustva kroz panel diskusije.

Po završetku svečanog otvorenja manifestacije, ministrica Žalac i predsjednik Vlade Plenković, dodijelit će nagrade najuspješnijim lokalnim EU projektima. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code