SVIJEĆE ZA DARKA PAJIČIĆA ISPRED PP VUKOVAR

SVIJEĆE ZA DARKA PAJIČIĆA ISPRED PP VUKOVAR

23. studenoga, 2015.

HSP AS U VUKOVARU
Maloljetni hrvatski dragovoljac i vukovarski branitelj te zatočenik srpskih koncentracijskih logora Darko Pajičić je podlegao teškim ozljedama zadobivenim prije dvije godine kada ga je prilikom pokušaja skidanja protuzakonito postavljene ćirilične ploče s Policijske postaje Vukovar teško ozlijedio policajac Saša Sabadoš. Ovaj tragični događaj duboko se usjekao u misli i molitve svakog hrvatskog domoljuba izražavajući empatiju prema bezuvjetnoj borbi uklanjanja ćirilice kao simbola razaranja grada Heroja i čitave Hrvatske.
U spomen na tragično i prerano preminulog vukovarskog branitelja Darka Pajičića izaslanstvo HSP AS predvođeno saborskim zastupnicima glavnim tajnikom stranke Perom Ćorićem i predsjednikom stranke Ivanom Tepešom prof. ispred PP Vukovar dana 22. studenoga zapalilo je svijeće i u tihoj molitvi odalo počast neslomljivom hrvatskom duhu koji je krasio i Darka Pajičića. U izaslanstvu HSP AS pri odavanju počasti sudjelovali su predsjednik Kluba vijećnika HSP AS u skupštini VSŽ Tomislav Džanak te stranački dužnosnik i zapovijednik vojne policije 204. vukovarske brigade 1991. godine Drago Adžaga sa suradnicima.
HSP AS je bezrezervno dao potporu prije dvije godine svima koji su demokratskim sredstvima pokušali zaustaviti protuzakonito i preuranjeno postavljanje dvojezičnih ploča, a na isti način će ustrajati i na tome da policajac Saša Sabadoš zbog prekoračenja ovlasti snosi odgovornost.T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code