PORTAL HRVATSKOG ULJUDBENOG POKRETA

PORTAL HRVATSKOG ULJUDBENOG POKRETA

14. kolovoza, 2012.

branko.uljudba

Dragi prijatelji “Glasnika”,

Isplatilo se čekati. Nakon nešto više od godinu dana, “Glasnik” je opet s Vama. Istina pod drugim imenom, ali ipak on je opet tu.

Ime smo promijenili, jer su nastale nove prilike, a i nove zadaće su tu.

“Glasnik” je rastao na načelima “hrvatske pomirbe”, koja se pokazala velikom prijevarom. Ali, što je tu je, ne treba plakati za krepanim magarcem. Zato smo, prem i dalje za hrvatsku cjelovitost, međutim, samo u obliku “suživota Hrvata”.

To je životna i povijestna istina, pa zašto bježati od nje. Inače,  opet ćemo biti namagarčeni, pa će nam preostati samo jedno, ono što nam se uporno i ustrajno nudi od četrdesetipete: popartizaniti se. Mi toga pak ne ćemo.

Nikada!

“Hrvati” su naša smotra (časopis) samo za nas. Vjerojatno ćemo tako izgubiti nešto čitatelja, ali ne smeta … Uostalom, tko zna jesu li oni uopće naši čitatelji ili su samo dojavitelji obavijesti o nama na “nadležna mjesta”.

Nastavljamo, jer moramo nastaviti.

Pa, i slijepcu je vidljivo da partizanska uprava naše Hrvatske umire na očigled. Neka, neka, jedva smo to i dočekali. Moramo konačno svoju “imamo Hrvatsku” preuzeti u svoje – hrvatske ruke.

Hoćemo li ustrojiti stranku i izaći na izbore?

(2)

Ne, nije potrebno. Sve hrvatske stranke ionako se bore samo za to kako bi ovladale državnim proračunima na pojedinim razinama. Neka im bude, nas zanima nešto drugo.

Hoćemo li ustrojiti trojke i krenuti u revoluciju?

Ne, ni govora. Nije potrebno. Previše je palo hrvatskih glava od tuđina, a da mi nove siječemo.

Nas shvatite kao hrvatske šumare, koji sade mladice za novu, pravu, gorostastnu hrvatsku šumu. Staro komunističko i nehrvatsko stablje propada i umire, a mi mu trebamo samo skratiti samrtne muke, zapravo dokrajčiti ga. Nu, pritom nastalu golet ne smijemo prepustiti izbojcima njegova korijenja ili, ne daj Bože, njegovom posvuda rasutom sjemenu.

Povadimo i spalimo, dakle, po hrvatstvo, po hrvatsku državnost, po hrvatski narod, to kancerogoeno korijenje u korijenu, uništimo njemu istovrsno sjeme, kojim je dosad tako obilato rađalo, a usadimo namjesto svega toga sebe i svoje potomstvo.

“Hrvati” bi trebali biti savjetnikom za takva bogougodna djela.

Stoga, pišite u njima, čitajte ih!

Kako?

Naš novi portal, koji će biti postupno popunjavan, a na kojem se sada već nalaze “Hrvati” i na kojem se možete služiti “Forumom” smješten je na domeni: www.hrvatskauljudba-nova.com. Kliknite: “Naše smotre”, pa “Hrvati”. Ostalo znate. Bude li poteškoća, javite nam se.

S poštovanjem

Dr. Tomislav Dragun

predsjednik T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code