HČSP: TRAŽIMO ŽURNU SMJENU NATAŠE JOVIČIĆ

HČSP: TRAŽIMO ŽURNU SMJENU NATAŠE JOVIČIĆ

19. svibnja, 2015.

1751BD5B-CC62-4461-86C4-B2AFFF435B68_w640_r1_cx1_cy31_cw99_s

Kako je predsjednica države Kolinda Grabar Kitarović imenovala Natašu Jovičić kao savjetnicu za pitanja Holokausta, držimo da to imenovanje spornim jer gđa. Jovičić, osim što širi laži o Jasenovcu, ne poštuje institucije hrvatske države općenito. Takvu osobu ni najmanje ne zanimaju stotine tisuća hrvatskih žrtava nakon Drugog svjetskog rata i nikada ni jedne riječi nismo čuli od nje o Hrvatskom holokaustu.

U najnovijem intervjuu za jedan tjednik, gđa. Jovičić, već po uhodanom receptu nametanja krivnje Hrvatima, negira presudu hrvatskoga suda u Kutini br. Pp 4. J – 83./14-14, od 4. veljače 2015. po kojoj je ustanovljeno i presuđeno, da predsjednik HČSP-a Josip Miljak, nije prijetio Nataši Jovičić, nego je iznio svoje neslaganje s lažima iste o žrtvama u Jasenovcu, a što je potkrijepio dokazima eminentnih hrvatskih autora o toj temi, a da je sve drugo subjektivan osjećaj gđe. Jovičić.

Tako Jovičić u intervjuu navodi;“ …a izbor mene za njezinu savjetnicu može se, među ostalim, shvatiti i kao njezino neizravno mišljenje o prijetnjama što mi ih je prije godinu i pol dana uputio predsjednik Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) Josip Miljak. To su vrlo hrabri i važni potezi…“

Postavljamo pitanje, je li subjektivan osjećaj takve osobe važniji od sudskih odluka hrvatskih sudova, i kako osoba koja ne poštuje sudske odluke, a time i Republiku Hrvatsku, može obnašati bilo kakvu državnu dužnost!? Još nije ni započela s radom, a već laže i samoj predsjednici države, kada tvrdi da je imenovanje nje za savjetnicu, to neizravno mišljenje predsjednice o (nepostojećim) prijetnjama.

Izgleda da je pljuvanje po Hrvatima i ruganje s našim žrtvama te nametanje lažne krivnje u i dalje Hrvatskoj najbolja paradigma za napredovanje i množenje funkcija i beriva.

Stoga smatramo da predsjednica države treba žurno ukloniti takvu osobu iz svoje blizine, jer su savjeti nekoga takvoga nepotrebni i štetni za predsjednicu, a time i za hrvatski narod.

U Zagrebu, 19. svibnja 2015.

Josip Miljak, predsjednik HČSP-a T

 

 

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Jusuf
  #1 Jusuf 22 svibnja, 2015, 04:10

  Dobro se snašla Blajhana. Vidim da uživa u ulozi, dobro je plaćena, osigurana na pet godina, boli je “džon”. Što će biti poslije? Snaći će se mala dalmatinka, a tu je i penzija.
  A nije samo Nataša u pitanju, ona je osigurala na pet godina jednu od najgorih četnikuša, Antunovićku, a tu su i Gareljić (???), Cvrtila i tko zna tko sve ne… Znači, sve što je pripovijedala Blajhana bila je laž….
  A i nije bilo izbora (zapravo je: trebalo je KOLEKTIVNO NEIZIĆI NA IZBORE, jer to nisu bili izbori).
  Ili prošli izbori, bila je slična stvar, josipoviću su suprotstavili prevejanog kriminalca, najgoru komunjaru i ološa, Bandića, samo im nije uspjelo.
  Ovaj put su “oni” bolje promislili i stavili plejbojevu blajhanu zečicu.
  Strašno!
  Bolja bi bila predsjednica mlada Tina Katanić.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Nick Nolte
  #2 Nick Nolte 21 svibnja, 2015, 18:25

  Priča se da je naša Natašica aktivna lezbača…

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code