GLAVAŠ I PUPOVAC ’91. BILI SU NA SUPROTNIM STRANAMA

GLAVAŠ I PUPOVAC ’91. BILI SU NA SUPROTNIM STRANAMA

30. svibnja, 2021.

 

 

Predsjednik RH Zoran Milanović svojom je najnovijom Odlukom obradovao mnogobrojne istinske hrvatske branitelje – vraćanjem čina generala i visokih odlikovanja Branimiru  Glavašu, legendi obrane Osijeka, od srpskih i inih agresora tijekom hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata.

Međutim, u svezi te odluke odmah se javio notorni politikant Milorad Pupovac i optužio Milanovića, jer mu se ne dopada ova njegova odluka.

Što Pupovac ima s tim, odnosno stvaranjem hrvatske države, tim prije što su 1991. Glavaš i Pupovac (i njegova braća) bili na suprotnim stranama.

Stoga, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) u suradnji s drugim Udrugama proisteklih iz Domovinskog rata, predlaže predsjedniku Republike da Miloradu Pupovcu oduzme visoko državno, vojno i civilno odlikovanja „Red hrvatskog pletera“, koji mu je 24. svibnja 2001. uručio bivši žalosni predsjednik RH Stjepan Mesić.

Ovo odlikovanje, inače, bivšem razvodniku tzv. JNA, dodjeljuje se uz ostalo za „vojne zasluge u obrani i očuvanju suvereniteta Republike Hrvatske“!

Što Pupovac ima s time?

Ako Milanović ne oduzme ovom politikantu ovo odličje, brojni hrvatski branitelji, koji su također primili ovo visoko državno odličje, s pravom su najavili da će ga manje-više poštom poslati – Milanoviću (iako on nema veze s ovom sramnom dodjelom).

Mladen Pavković,

predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 6 lipnja, 2021, 19:44

  TKO JE BRANIMIR GLAVAŠ?????
  TAJ TUĐMAN-ŠUŠKOV B OJOVNIK,I OPTUŽENI KATOLIČKI ZLOČINAC ,U PRVOM REDU BI TREBAO ODLEŽATI PRVOBITNU KAZNU ,KOJA JE JOŠ ,TOBOŽ ,NEPRAVOMOČNA,ALI TO SU ,IZGLEDA, SUDIJE STEPINČEVSKE PASMINE, KADA JOŠ NIJE AKTIVIRANA PRVOBITNO IZREČENA PRESUDA.
  SAMO SE TREBA SJETITI SVJEDOKA ,OSJEČANINA,SRBINA,KOME JE , PO NJEGOVOM ISKAZU GLAVAŠ VEZAO RUKE ,ISPREBIJAO GA I BACIO TAKVOG U DUNAV.ČOVO ,FIZIČKI NATRPROSJEČNO ZDRAV I SPOSBAN U PLIVANJU ,SPASIO SE ,A DA GLAVAŠ NIJE NI SAZNAO..I ŠTA DANAS IMAMO ČUTI I SAZNATI OD NAŠEG STEPINČEVSKOG GLAVAŠA ,OSIM VOJNIKA SVOJE,ZLOČINAČKE, KRŠĆANSKE-NASILNIČKO-PLJAČKAŠKE HEGEMONIJE KOJOJ SLUŽI KAO VOJNIK KOJI VJERUJE I SLUŠA. PA IZ OVOG MOG KRATKOG ZAPISA SE DA KONSTATIRATI DA JE GLAVAŠ LJUDSKO DVONOŽO BIĆE,REKAO BI HEGL, ČIJA SE SVIJEST GNIJEZDI NA STUPNJU PRIRODNE ,ZA KOJU HEGEL TVRDI DA JE TAKO TREBA I VREDNOVATI ,RAVNA SVIJETU ŽIVOTINJESKOG NAGONA ,SPREMAN NOGAM GAZITI KORIJENE SVIH LJUDSKIH VREDNOSTI.I TOME DRIPCU TUĐMAN-ŠUŠKOVA REINKARNIRANA STEPINČEVSKA BOŽJA DRŽAVA DODJELILA ODLIKOVANJE ZA UBIJANJE LJUDSKIH DVONOŽNIH BIĆA ,SVIH ONIH KOJI SU DRUGI I DRUGAČIJI, A NOVI PREDSJEDNIK,IZGLASAN OD ONIH KOJI SU OSUDILI GLAVAŠA , PRVOBITNO ODUZETO MU ODLIKOVANJE VRATIO NAZAD ,ŠTO ZNAČI OPROSTILI MU UBIJANJE I ODLIKOVANJE ZA UBIJANJE.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code