KOALICIJA POMAK SE SJETILA ŽRTAVA TOTALITARNIH REŽIMA

KOALICIJA POMAK SE SJETILA ŽRTAVA TOTALITARNIH REŽIMA

23. kolovoza, 2016.

 

Koalicija POMAK (HSP, HČSP, ABH i OS) u utorak 23. kolovoza je na Mirogoju obilježila Europski dan sjećanja na žrtve svih totalitarnih i autoritarnih režima.

Odabir Mirogoja za obilježavanje nije slučajan, namjera nam je upozoriti na zločinačku narav totalitarnog jugo-komunističkoga režima, koji ljudska prava nije priznavao ni mrtvim Hrvatima, a kamoli živima.

Naime, na Mirogoju se nalazi preorano groblje vojnika NDH, koje je zločinački komunistički režima po „naredbi“ Vicka Krstulovića preorao i zatro svaki trag o počivalištima poginulih vojnika.

Hrvatska je i dan danas jedina zemlja Europske Unije koja nije provela nikakav vid lustracije, iako je Hrvatski sabor usvojio Deklaraciju o osudi komunističkoga totalitarnog režima i njegovih simbola, 30. lipnja 2006. Kako se ona primjenjuje, najbolje svjedoči minhenska presuda Perkoviću i Mustaću i Trg zločinca Tita u Zagrebu.

Svi oni koji pozivaju na okretanje budućnosti su jeftini populisti. Hrvatska nema budućnosti dok ne osudi komunistički totalitarni režim, i dok iz državnoga sustava ne ukloni sve nositelje i promicatelje tog zločinačkog „antifašizma“.

Bog i Hrvati !

U Zagrebu, 23. kolovoza 2016.

Izborni stožer POMAK-a T

 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Nikomenalo
  #1 Nikomenalo 28 kolovoza, 2016, 23:01

  Di ste nasli ovu rugobu da vam komentira clanke,zar ne vidite koje on clanke samo komentira???
  Na kakav nacin to cini,zar ste slijepi???
  Posaljite to nekim drugim portalima,koji su njegova profila. Mozda on sam vodi ovaj portal,da bi svoje ………. lijecio…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. navijala
  #2 navijala 28 kolovoza, 2016, 22:55

  Frano ne lazi.Ustase nikada nisu pocinili nikakve zlocine i morano su cisti,a tvoje lazi si naucio od tvojih antifasista.Lako ti je bilo srati dok nitko nije smio pricati o istini,ali od sad ce se drugacije pisati.Nece se vise partizanske lazi gurati za istine,sad dolazi prava istina koja ce dokumentirano,osvjedoceno razotkriti vase lazi.
  Samo da znas,dosta je vasih lazi…….

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 26 kolovoza, 2016, 16:44

  TKO OSUĐUJE SRP I ČEKIĆ???
  TKO SE TO JAVLJA I OSUĐUJE SRP I ČEKIĆ,ODNOSNO ANTZIFAŠIZAM????

  KATOLICI HERCEHOVINE , DALMATINSKE ZAGORE I IMOTSE KRAJINE OSUĐUJU ANTIFAŠIZAM. KAKVOG LI PARADOKSA?? KADA SE ANTROPIDNI TALIBANI , VOJNICI ZLOČINAČKE ,KRVOLOČNE I PLJAČKAŠKE KATOLIČKE CRKVE SA OVIH BALKANSKIH PROSTORA, PRAPOTOMCI MLETAČKIH TERORISTA, PLJAČKAŠA I UBOJICA ,POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA,KOLJAČA I KRVOLOKA ,SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA , OGLASE SVOJOM HAJDUĆKO, KRVOLOČNOM OSUDOM KAKO SU NEKI ,A OVAJPUT ANTIFAŠISTI PRAVILI ZLOČINE NAD NJIHOVIMN OČEVIMA.

  ZAR OVI ZATUCNI ,INDOKTRINIRANI VOJNICI,UVJEK U SLUŽBI SVOJE ZLOČINAČKE, KRVOLOČNE I PLJAČKAŠKE ORGANIZACIJE ,KATOLIČKE CRKVE SA OVIH PROSTORA, IMAJU IKAKVO PRAVO OGLASITI SE NEKIM FRUSTRIRANIM KATOLIČKIM MORALOM ,SOCIJALNIM STRAŠILOM ZA ZATUCANE KATOLIČKE VOJNIKE ,ANTROPIDNA BIĆA , KOJI SU UVJEK U SLUŽBI ZLOČINA PROTIV ČOVJEČNOSTI , JER KROZ ČITAVU SVOJU POVIJESTI ,NA OVIM PROSTORIMA TA KRVOLOČNA CRKVA SIJALA JE MRŽNJU ,PODJELU I ZATUCANOST SVOJIH SLJEDBENIKA,ALI UVJEK S’MAČEM, KRIŽEM , PATRICAMA I LOMAČAMA, U KRVI DO KOLJENA.
  ZAR ANTIFAŠISTIČKI POKRET NIJE UKAZAO I DOKAZAO PRAVE KRIŽARSKE ZLOČINE TIH KATOLIČKIH VOJNIKA U SLUŽBI SVOJE KRVOLOČNE CRKVE ,ČIJI GROBOVI SE I DANAS VIDE DILJEM BOSNE I HERCEGOVINE , NAJVIŠE ,A POTOM I HRVATSKE , I SVJEDOČE O KARAKTERU TE ANTROPIDNE CRKVE KOJA JE BILA POBIJEĐENA 1945 GODINE I POKAZANI SVI ZLOČINI NJENOG DJELOVANAJA.

  I GLE , OGLASIO SE OPET KRVOLOČNI ČOPOR SA ŠIROKOG BRIJEGA I NEKI ANTROPOIDNI, DRIPAC SA DINARSKIH OSOJA I PRISOJA BUČAR DA OGLASI SVOJE ,KATOLIČKO,KRVOLOČNO VIĐENJE ANTIFAŠISTIČKE BORBE I NARODNE REVOLUCIJE KOJU SU MASOVNO PRIHVATILI HRVATI ,ALI NE I KATOLICI ,KRVOLOCI, SLJEDBENICI CRKVE ,KOJI SU BILI NA ONOJ FAŠISTIČKOJ STANI. TU ANTIFAŠISTIČKU REVOLUCIJU PRIZNASLE SU GLAVNE SILE ANTIHITLEROVSKE I NATIFAŠISTIČKE KOALICIJE ,ALI NIJE STEPINČEVA KRVOLOČNA KRIŽARSKA SATRAPIJA KOJA JE BILA VJERNI QUISLING KATOLIČKO-NACISTIČKE TVOREVINE ,OSOVINE :RIM-BERLIN-TOKIO.
  O KATOLICIMA KAO O LJUDIMA NA NIVOU NEKE LJUDSKE SVIJESTI UPITNO JE GOVORITI ,OSIM O LJUDSKIM SPODOBAMA NA NIVOU PRIRODNE SVIJESTI ZA KOJU HEGEL TVRDI DA JE SPREMNA I SPOSOBNA ,UVJEK, NOGAMA GAZITI KORIJENE HUMANOSTI.
  ČOPOR SA ŠIROKOG BRIJEGA,SPODOBA BUČAR ,DŽUKCI S’ DINARSKIH OSOJA I PRISOJA JOŠ NIKADA NIJE ISKAZAO NIKAKVO KAJANJE NI ISPRIKU ZA NAJMASOVNIJE ZLOČINE, ODMAH PO FORMIRANJU STEPINČEVE KRVOLOČNE SATRAPIJE ,KADA SU NJIHOVI SLJEDBENICI ,NAORUŽANI KRVOLOČNOM MRŽNJOM PREMA SVIM DRUGIM I DRUGAČIJIM , PRIHVATILI SE MAČA I SRBOSJEKA TE U NAJBLIŽOJ OKOLINI TOG KRVOLOČNOG SJEDIŠTA KATOLIČKIH SATRAPA, ŠIROKOG BRIJEGA U HERCEGOVINI ,U SELIMA PRIBILOVIĆI I OSTALIM ZASEOCIMA ,PRIČAJU JOŠ DANAS PREŽIVJELI ,A JA SAM IH POSLUŠAO 1954 GODINE , DA JE U JEDNOM DANUU CC-A 18OO MIRNIH SRBA I SUMNJIVIH KATOLIKA I MUSLIMANA ,SA SVIM STAROSNIM DOBIMA ,ŽIVI POBACANI U KRAŠKU JAMU ,ŠURMANCE.
  NIKADA ,DO DANAŠNJIH DANA TA ZLOČINAČKA,KRVOLOČNA CRKVA SE NIJE OGLASILA I PRIOPČILA SVOJIM VOJNICIMA ,ZATUCANIM KATOLICIMA ,ŠTA SE DESILO I DA DAJU, BILOKAKVO OBRAZLOŽENJE ILI MIŠLJENJE.
  NAPROTIV ,ONI SU ČITVO,POSLIJERATNO RAZDOBLJE SE PONOVNO ORGANIZIRALI U DESTRUKTIVNU OPOZICIJU I DJELOVALI NA SVE NAČINE NA POTOMKE SVOJIH KRVOLOČNIH SLJEDBENIKA DA SE USTROJE U NAJDESTRUKTIVNIJU OPOZICIJU. TO SU POSEBNO POKAZALI U ORGANIZIRANJU TERORISTIČKIH SKUPINA PO ZAPADNOJ EVROPI GDJE SU SE OPET ISIJAVALI KORIJENI NACI-KATOLIČKOG FAŠIZMA .
  OTUDA I KORIJENI HAJKE PROTIV PERKOVIĆA , PROTIV BOLJKOVCA I UOPĆE PROTIV NOB-A I SVIH HRVATSKIH GRAĐANA ANTIFAŠISTA, KOJI SU SE BORILI ZA SLOBODU SVOJE DOMOVINE .
  SADA SE TI POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA ,KOLJAČA , PONOVNO UDRUŽUJU U REŽIJI PRONACISTIČKIH SNAGA EVROPSKE UNIJE, I ZLOČINAČKE CRKVE U HRVATA , KOJA NOSI PEČAT STEPINČEVSKE NACI-ŠOVINTIČKE PROVENIJENCIJE, DA NOB I NJEGOVE ISTAKNUTE ,JOŠ ŽIVE BORCE, LEGENDE, PRIKAZU KAO ZLOČINCE JER SU SE BORILI PROTIV NJIHOVIH PREDAKA KOJI SU 1945 GODINE ,KAO ZLOČINCI NON PLUS ULTRA ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI GDJE IH JE OSUDILA CIVILIZACIJSKA SVIJEST VREMENA ZA NJIHOVE ZLOČINAČKE ČINE.

  A ŠTO SE TIČE KATOLIČKOG ČOPORA SA ŠIROKOG BRIJEGA I MEĐU NJIMA ANONIMUSA ,DRIPCA ,ANTROPOIDNE SVIJESTI, KRIŽARA BUČARA ,VJERUJEM DA ZNAJU KAKVE ZLOČINE SU ČINILI NJIHIOVI OČEVI I SLJEDBENICI U STEPINČEVOJ SATRAPIJI . ALI VRIJEDNO BI BILO PROČITATI NEDAVNI KOMENTAR O TIM POKOLJIMA U PRIBILOVIĆIMA I SVIM DRUGIM SELIMA,O ČEMU SE NEKIH DANA OGLASIO ,NA JEDNOM PORTALU ,VELIKI POZNAVALAC TIH DOGAĐAJA , ODNOSNO,POKOLJA, ANTE GRANIĆ,KOJOM PRILIKOM JE IZNIO STATISTIČKE PODATAKE UOPĆE DJELOVANJA U TIM PODRUČJIMA U TA VREMENA ,ŠIROKO-BREŠKE, KRVOLOČNE BRATIJE.
  A U DOBA –TUĐMAN-ŠUŠKOVE SATRAPIJE TA ISTA BRATIJA JE PONOVILA ZLOČINE ,NA TOM TERITORIJU ,ISTE KAO I NJIHOVI OČEVI 1941 GODINE. ARGUMENT ZA TE ZLOČINE U HERCEGOVINI JE SUĐENJE ŠESTORICI U HAGU GDJE SU ZAPRIJEČENE VISOKE KAZNE.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code