SUKLADNO REZOLUCIJI EU TREBA UKINUTI DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

SUKLADNO REZOLUCIJI EU TREBA UKINUTI DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

12. listopada, 2019.

 

 

Najnovija Rezolucija Europskog parlamenta naziva “Važnost europskog sjećanja za budućnost” koja je proslijeđena svim državama EU, Rusiji i parlamentima zemalja Istočnog partnerstva još jedna je šansa Hrvatskoj da se konačno počiste “kosturi iz ormara prošlosti”, zločini i zločinački komunistički režim stavi u okvire koji mu pripadaju, kako bi Hrvatska konačno krenula naprijed.

Nadalje, u kontekstu ove Rezolucije držimo neodrživim prijedlog Vlade RH o Praznicima, blagdanima i spomendanima. Dan “antifašističke borbe” koji se u Hrvatskoj, nažalost obilježava 22.06., prihvaćanjem ove Rezolucije postao je neprihvatljiv svima, što je pravašima oduvijek bio. Ukoliko vladajući žele baštiniti vrijednosti Europske Unije onda moraju i uvesti standarde koji vrijede u EU i poštovati Deklaracije koje donosi parlament EU

Napisao: Nikica Augustinović, predsjednik GS HSP-a

Europski parlament usvojio je 19. rujna 2019. rezoluciju naziva “Važnost europskog sjećanja za budućnost Europe (2019/2819(RSP))“, kojom je osudio i izjednačio komunističke i nacističke zločine kao i zločine svih ostalih režima.

U njoj se između ostaloga podsjeća kako su “nacistički i komunistički režimi provodili masovna ubojstva, genocid, deportacije i doveli do nezapamćenih gubitaka života i slobode u 20. stoljeću u dotad neviđenim razmjerima u ljudskoj povijesti”, a također i poziva “sve države članice EU-a da provedu jasno i principijelno preispitivanje zločina i djela agresije koje su počinili totalitarni komunistički režimi i nacistički režim”.

Europski parlament u Rezoluciji izražava i zabrinutost jer “u javnim prostorima nekih država članica (parkovima, trgovima, ulicama itd.) i dalje postoje spomenici kojima se veličaju totalitarni režimi što otvara put iskrivljavanju povijesnih činjenica o posljedicama Drugog svjetskog rata i propagiranju totalitarnog političkog sustava”.

Procesuirati zločince bez obzira na dob

Hrvatska stranka prava (HSP) do sada je u više navrata tražila da se simboli komunističkog režima stave izvan zakona i uklone iz javnog prostora, te kazneno procesuiraju zločinci iz komunističkog režima, bez obzira na dob.
Podsjećali smo javnost, da je, 25. siječnja 2006. godine Vijeće Europe donijelo Deklaraciju o osudi komunističkih zločina te da je istu Deklaraciju 30. lipnja 2006. godine prihvatio i potvrdio Hrvatski sabor. Budući je Deklaracija o osudi zločinačkog komunističkog režima donijeta u Hrvatskom saboru, Vladi RH i svim građanima RH postavljamo pitanje zašto simboli tog režima još uvijek egzistiraju u javnom prostoru.

Donose li se u Hrvatskoj Deklaracije samo kako bi se zadovoljili kratkotrajni politički interesi trenutnih sudionika političke i svake druge vlasti, ili ih stvarno treba oživotvoriti i provesti u praksi. Stoga, uz stavljanje komunističkih simbola izvan zakona, njihovo uklanjanje iz javnog prostora te kazneno procesuiranje zločinaca iz komunističkog režima, bez obzira na dob, tražimo provedbu lustracije “nad onima koji su se za komunističkog režima ogriješili o Hrvatsku i hrvatski narod, te da se napiše “nova vjerodostojna povijest za razdoblje 1945.-1990. godine, utemeljena na činjenicama”.

Konačno krenimo naprijed

I ova najnovija Rezolucija Europskog parlamenta naziva “Važnost europskog sjećanja za budućnost” koja je proslijeđena svim državama EU, Rusiji i parlamentima zemalja Istočnog partnerstva još jedna je šansa Hrvatskoj da se konačno počiste “kosturi iz ormara prošlosti”, zločini i zločinački komunistički režim stavi u okvire koji mu pripadaju, kako bi Hrvatska konačno krenula naprijed.

Nadalje, u kontekstu ove Rezolucije držimo neodrživim prijedlog Vlade RH o Praznicima, blagdanima i spomendanima. Dan “antifašističke borbe” koji se u Hrvatskoj, nažalost obilježava 22.06., prihvaćanjem ove Rezolucije postao je neprihvatljiv svima, što je pravašima oduvijek bio. Ukoliko vladajući žele baštiniti vrijednosti Europske Unije onda moraju i uvesti standarde koji vrijede u EU i poštovati Deklaracije koje donosi parlament EU.

Dakle, tzv “dan antifašizma” koji je u Hrvatskoj komunističko naslijeđe mora se tretirati sukladno Rezoluciji parlamenta EU, a imati će i pozitivne učinke na gospodarstvo RH, ako znamo da jedan radni dan vrijedi preko milijardu kuna.

Također, sukladno Rezoluciji parlamenta Europske unije, decidirano tražimo micanje iz javnih prostora svih naziva ulica, trgova, spomenika, kao i manifestacija (Srb, Kumrovec,…) koji imaju svoje ishodište u totalitarnoj Jugoslavenskoj prošlosti !

Još jedna šansa je pred nama, iskoristimo je. T

 

 

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ne dirajte Ikic Banicek led!
  #1 Ne dirajte Ikic Banicek led! 15 listopada, 2019, 09:37

  “Dok istina obuje cipele, laž proputuje pola svijeta” Mark Twain
  Negativna i diskriminirajuća politika gradonačelnice Kristine Ikić Baniček (SDP) i dalje se nastavlja
  prema sisačkom hokeju. U Jutarnjem listu gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i njen zamjenik Marko
  Krička (SDP) iznijeli su niz neistina i laži u pokušaju diskriminacije HK Siscia. Oštro odbacujemo bilo
  kakvo politikanstvo na račun djece i članova kluba koji treniraju hokej u bilo kojem klubu.
  Službeni dokumenti jasno pokazuju da se radi o diskriminaciji jednog kluba
  Službeni dokumenti govore dovoljno sami za sebe i jasno je da se klub HK Siscia diskriminira jer i
  nakon službenih odluka Arbitražnog suda i Sportske inspekcije u svom gradu i dalje ne mogu na led u
  dvorani koja je koštala više od 50 milijuna kuna namaknutih kreditom.
  Stvarni krivci i akteri ove ružne priče, gradonačelnica Kristina Ikić Baniček (SDP) i njeni suradnici,
  dokazano diskriminiraju, politiziraju, koriste poluge političke moći da bi širili netrpeljivost i
  prezentirali Sisak kao grad mržnje, podjela i time punili novinske stupce. Trenutno misle da mogu što
  hoće s pozicije vlasti ali neće još dugo.
  Suprug gradonačelnice Darko Baniček na društvenim mrežama objavljuje službeni dokument iz
  Gradske uprave
  Skandalozno je da na led mogu članovi jednog kluba, a da se drugom oduzima ta ista mogućnost i da
  se suprug sisačke gradonačelnice Darko Baniček posprdnim tonom o tome bavi na društvenim
  mrežama, objavljujući službene dokumente u koje uopće ne bi smio imati uvid. Novi cirkus crvene grofovije sisacke. Uza fotografiju kretena Baniceka na slicuhama, trebalo bi objaviti i onu sa groficom Ikic Banicek

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Tuzni ambasador Kohorst
  #2 Tuzni ambasador Kohorst 15 listopada, 2019, 09:02

  Spomen dom u Srbu sastavni je dio spomeničkog kompleksa posvećenom ustanku naroda Hrvatske protiv fašizma u Drugom svjetskim ratu. Projekt obnove financirala je Evropska komanda vojske SAD – EUCOM s 250.000 dolara; za provedbu projekta zaduženi su bili U.S. Army Corps of Engineers (USACE), lokalnoj udruzi Una u izradi idejnih planova pomogao je UNDP s donacijom u iznosu od 65.000 kuna, a SNV je opremio dio uredskog prostora doma u visini od 50.000 kuna. Poseban naglasak bio je stavljen na obnovu muzeja NOB-a, uređenje male sale za projekciju filmova prilikom obilježavanja Dana ustanka i prijem gostiju i učesnika proslave.Americki ambasador Robert Kohorst bio je na cetnickoj festi otvaranja dolarima obnovljena doma ravnogoraca s bradom i kokardama u Srbu (opstina Gracac). Ne znam kome je USA saveznik antifastima cetnicima ili Hrvatima genocidom trajno demografski ostecenima od istoga svetosavskoga olosa i copora.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. pepe
  #3 pepe 15 listopada, 2019, 08:06

  daklë, o tome EU-ova “(na)kana”/”rezolucija” ne govori, a najmanje o protufašizmu. nu, čas je da se u hṙvatskoj napokon službeno uvede engleski jezik, a dokine ovaj hṙvatskosṙbski gulaš, tako da razni balkanski udbaški jopci u hṙvatskoj bananovini budu prisiljeni učiti i govoriti izključivo engleski.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Hitlerovi Servi
  #4 Hitlerovi Servi 14 listopada, 2019, 10:27

  Zlatko Pinter
  Srbija je rasne zakone uvela bez ikakve prisile u rujnu 1940., bila najvjerniji Hitlerov saveznik u Europi, a svoj je fašizam pokazala i 90-ih godina. Jedina država na svijetu koja ne priznaje ni jedan narod među susjedima i pravi nered u ovom dijelu Europe više od 100 godina. Koliko su Srbi bili protiv Pavelića i NDH u vrijeme rata, pokazuje činjenica da je cijelo vrijeme (1991-’45.) u Beogradu djelovao Konzulat NDH – pod ustaškim oznakama, s ustaškom zastavom, ustaškim tablicama na vozilima. Ni jednog incidenta nije bilo kroz cijelo to vrijeme. I još nešto: Srbi su (uz časne izuzetke) najveći lašci na svijetu. Da je 10% istina od njihovih tvrdnji o “genocidu”, odavno ih ne bi bilo. Samo se smirite u svojim jazbinama i bit će sve dobro, budete li tražili vraga kao 1991., onda ćete tek istjerati mečku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. FRANO-MARXISTA
  #5 FRANO-MARXISTA 13 listopada, 2019, 22:03

  Google račun
  U pomoći za Google račun nema podudaranja za vaše pretraživanje “TKO TO ODREĐUJE ,ŠTO JE DEMOKRATSKO A ŠTA TOTALITRANO???? I TKO TO FALCIFICIRA NAŠU POVIJEST????MAŠALA!!NARODE EVRPROPSKE MUMIJE ,AMERIČKE LATIFUNDIJE , INKVIZIJSKA ORGANIZACIJA ,FREEDOM HAUSE I GUNTHER KIRCHBAUM, IZADALI SU POTJERNICU ZA RUSKIM VLADAROM PUTINOM=PUTINIZAM=.MOLE SE NJEMAČKI ARIJEVCI I SVI KOJI SE TAKO OSJEĆAJKU ,DA GA PRIVEDU PRAVDI!!!! POŠTOVANI GRAĐANI HRVATSKE , KAPITALISTIČKA, TOTALITARNA I ROBOVLASNIČKA EVROPA ,KOJA SE DANAS NAZIVA UNIJA, ODREDILA JE 23-ĆI KOLOVOZA KAO DAN ZA SJEĆANJE NA NEKE ŽRTVE ,ALI NIJE DEFINIRALA KOJE ŽRTVE , ZA KOJI PERIOD ,OD KOGA I TKO IH JE PROIZVEO. A ZNANO JE, POVIJEST TO ZNA , DA JE KATOLIČANSTVO ,ODNOSNO,ZAPADNO ZLOČINČKO I PLJAČKAŠKO KRŠĆANSTVO ,KROZ ĆITAVU SVOJU POVIJEST POSTOJANJA NA TLU EVROPE, VODILO DUGOTRAJNE I ZLOČINAČKE, RATNE POHODE PROTIV SVIH ONIH KOJI SU ,U NEKIM POVIJESNIM RAZDOBLJIMA SE POKAZLI DA ZANJU I UMIJU DRUGAČIJE ŽIVJETI I DRUŠTVENO SE ORGANIZIRATI. NAJSTRAŠNIJI RATNI POHOD ZLOČINAČKOG KRŠĆANSTVA,POSLIJE ONOG EVROPSKOG, 3O-TOGODIŠNJEG RATA, I PRVOG SVJETSKLOG RATA ,BIO JE I OSTAO U SVJEŽEM SJEĆANJU , NACISTIČKO- RASISTIČKI I ISTREBLJIVAČKI RAT KOJEG IMENUJEMO II SVJETSKI RAT. PREDVODIO GA NJEMAČKO-GERMANSKI RASIZAM NA ČELU SA , KAO OSOVINOM I U SAVEZU SA STOŽEROM RIMOKATOLIČKE CRKVE , UZ NJENU SVESTRANU POMOĆ I PODRŠKU. TAJ POHOD SE ZVAO II SVJETSKI RAT. MOJI IZVORI POVIJESNIH DOKAZA SU KNJIGA NJEMAČKOG FILOZOFA KARLA JASPERSA,= PITANJE KRIVNJE= I ENGLESKOG VOJNOPOLITIČKOG ANALITIČRA I POVIJESNIČARA ,LIDERA HARTA,PIŠEM FONETSKI ,=MIŠLJENJA DRUGOG SVJETSKOG RATA.=NARAVNO OSIM SVIH DRUGIH IZVORA KOJI GOVORE O NJEMAČKOM NACIZMU UDRUŽENIM SA KATOLIČKIM KLERO-NACIZMOM I RASIZMOM KOJI U EVROPI POSTOJI VEĆ,17OO GODINA PIŠE FRANCUSKI FILOZOF VOLTER: KOJI JE SVOJIM NOKTIMA RASTRGAO FANCUSKU I VELIK DIO OSTALOG DIJELA EVROPE ,A ZUBIMA IZGRIZAO LJUDE I UNIŠTIO U MUKAMA STOTINE MILJUNA DUŠA=. TAJ RAT JE IMAO ,KAKO NAPRED REKOH, GLAVNI CILJ OČISTITI EVROPU OD SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH ,A ONI SU KOMUNISTI,ODNOSNO ,SLAVENI, ŽIDOVI I ROMI. HITLEROVO DJELOVANJE ,PIŠE KARL JASPERS:UNAPRIJED JE BILO USMJERENO PROTIV SVAKE MOGUĆNOSTI POMIRBE .POSTOJALA JE SAMO POBJEDA ILI PROPAST. OVAJ RAT NIJE NASTAO IZ BEZIZLAZNOSTI DVOJE JEDNAKIH KOJI SU VITEŠKI POŠLI U BOJ VEĆ JE U OSNOVI BIO PROVEDBA PODMUKLOSTI I BEZOBZIRNE TOTALITARNE VOLJE ZA UNIŠTENJEM=. UKUPNI BROJ ŽRTAVA TOGA PROGRAMA IZNOSI 55 MILIJUNA LJUDSKIH ŽRTAVA I TOTALO RAZARANJE SLAVENSKIH ZEMALJA .OD TOGA UKUPNOG BROJA ŽRTAVA,SAMO NA SLAVENE OTPADA CC-A 3O MILIJUNA. ISTI ILI SLIČAN BROJ ŽRTAVA JE PROIZVEO I SVEJTSKI RAT ,OPET NJEMAČKO-KATOLIČKO-NACISTIČKA UJDURMA. A DEKLARACIJA KOJU JE IZDALA DANAŠNJA KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-ROBOVLASNIČKA, EVROPSKA UNIJA, ZA SJEĆANJE NA NEKE ŽRTVE KOJE SE KUMULATIVNO ILI UOPĆENO NAZIVAJU ,=ŽRTVE TOTALITARNIH,AUTORITARNIH I KOMUNISTIČKIH REŽIMA=NIJE PRAVI POZIV I ZA PRAVE ŽRTVE KOJE SU POVIJESNO ,TOČNO UTVRĐENE, KAO ŽRTVE NACI-KATOLIČKOG ZLOČINAČKOG NAUMA. DAKLE ,EVROPA ,DANAŠNJA,KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-ROBOVLASNIČKA , SAKRIVA SE IZA TE DEKLARACIJE KAO SLJEDNIK NAJZLOČINAČKIJE TVOREVINE ZAPADNE EVROPE , KOJA JE OD NARVIKA DO GBIRALTARA ,U BINJIŠIMA NACIFAŠIZMA ,U SLUŽBI PROGRAMA ISTREBLJENJA CIJELIH NACIJA I NACIONALNIH SKUPINA, U II SVEJETSKOM RATU,AKTIVNO UČESTVOVALA SAMO ZATO ŠTO SU ONI TAMO DRUGI I DRUGAČIJI OD ZAPANIH KRŠĆANA. A DANAŠNJA EVROPSKA UNIJA JE PRAVA SLJEDNICA ONE NACI-EVROPE ,PO SVOM DRUŠTVENO EKONOMSKOM SUSTAVU KOJI SADA VLADA I UMJESTO LOGORA I KREMATORIJA ,OSTAVLJA SLOBODU IZBORA SMRTI ZA 9O MILJUNA EVROPLJANA, DA SAMI IZABERU SVOJU SMRT PO VLASTITOM IZBORU. DAKLE , VELIKI NAPREDAK. JER 12O MILIJUNA LJUIDI NE RADE, GLADUJU , A POPRATNE POSLIJDECE SU BRZI PUT DO SMRTI. REŽIMI , KOJE DEKLARACIJA SPOMINJE , NA PRVOM MJESTU SU KOMUN ISTIČKI,IAKO KOMUNIZMA NA OVOJ NAŠOJ GEJI NIKADA NIJE BILO. ALI SU TO REŽIMI KOJE SU NJEAMČKI NIBELUNZI ,STARSTVENI BIOLOŠKI ZLOČINCI PREMA SVAKOM DRUGOM I DRUGAČIJEM, OCIJENILI KAO DEKADENTNI ,KAO I NARODI KOJI SU IH ODABRALI ,JER SU TO NARODI NIŽE RASE, PA JE KOMUNIZAM ZATO NAJAUTENTIČNIJI NEPRIJATELJ NARODIMA VIŠE RASE, KAPITALISTIČKO-KALSNE,ROBOVLSANIČKE DEMOKRACIJE KOJU BAŠTINI I DANAŠNJA EVROPSKA ZAJEDNICA, UMJESTO NJEMAČKO –VATIKANSKOG NACIZMA. PA SE PRISILNO ISTREBLJENJE EVROPE OD SLAVENA,ŽIDOVA I ROMA, NI U DANAŠNJOJ EVROPI NE ZAPOSTAVLJA ,STAVLJAJUĆI IH NA MARGINE DRUŠTVENO-EKONOMSKOG I SVAKOG DRUGOG RAZAVOJA DO UMIRANJA ILI ISELJAVANJA NA OSTALE KONTINENTE. DANAŠNJU EVROPU ,KOJA JE IZDALA OVU SRAMNU DEKLARACIJU,VODE EKONOMSKI , POLITIČKI ,VOJNO-SIGURNOSNI I NACI-KULTUROLOŠKI , POTOMCI ZLOČINAČKIH ESKADRIONA SMRTI NACI-KATOLICIZMA IZ II SVJETSKOG RATA, U ČEMU PREDNJAČE NACISTI DANAŠNJE NJEMAČKE ,ODNOSNO SINOVI ,UNUCI I KĆERI KRVOLAKA ,NON PLUS ULTRA , KOJE PREDVODI GUNTHER KIRCHBAUM I NEKA NACISTIČKO-KRVOLČNA ORGANIZACIJA =FREEDOM HAUSE= ,POD GESLOM NEVLADINA ORGANIZACIAJ, KOJA AUTORITATIVNO ILI NAREDBOVAČKI UPIRE PRSTO U SVE ONE DRŽAVNE ZAJEDNICA DANAŠNJE MUMIJE, ŠALJE OPOMENE POJEDINIM DRŽAVA MA ISTOČNE EVROPE ,TIČUĆI SE SUSTAVA DRUŠTVENIH ODNOSA SVAKE DRŽAVE ,JER NISU NACI-KATOLIČKO-GERMANSKE PROVENIJENCIJE. A GUNTHER KIRCHBAUM ,KAO CERIBAŠA U BUNDEATAGU I U EVROPSKOJ MUMIJI TO KOORDINIRA ,ONAKO GEBEKLSOVSKI-NJEMALČKO –ZLOČINAČKI.. PA JE ZA OČEKIVATI DA SVOJOM DANAŠNJOM APSOLUTNOM MOĆI UCJENJUJE SVE ONE NARODE KOJI SU BILI ŽRTVE NJIHOVIH OTACA ,OPTUŽUJUĆI IH ZA KOMUNISTIČKE ZLOČINAE. KAKVOG LI PARADOKSA??? ILI DUHOVNE HIPOKRIZIJE POTOMAKA EVROPSKOG NACI-KATOLICIZMA.????? ETO ,I PUTINIZAM JE SMIŠLJEN KAO ONAJ POZIV HITLEROV =NACH OSTEN=.KAKVOG LI PARADOKAS?? .OPET ĆE NJEMCI NA KRAJU ZAVRŠITI KAKO SU IM ZAVRŠAVALI SVI NJIHOVI PRECI ,U CRNIM RUPAMA ILI PO LOGORIMA S LOPATAMA DO UMIRANJA..JER ONI N ISU SVJESNI DA SU SE VREMANA PROMIJENILA ,DA KAPITALIZAM NEMA ,AMA BAŠ NIKAVE PERSPEKTIVE,JER JE KAPITALIZAM ZLOČINAčki ,EKSPLOATATORSKI ,ROBOVLASNIČKI I TOTALNO NEHUMAN. A DANAŠNJA TEHNIKA I TEHNOLOGIJA GA JE PREVALADALA. NARODE EVROPE ,KOLONIJALNA LATIFUNDIJU VOJNOG KOMPLEKSA PENTAGONA , UDRUŽENI U EVROPSKU MUMIJU ,KOJOM APSOLUTNO UPRAVLJAJU POTOMCI I SLJEDBENICI NACI-KLERO-FAŠIZMA , SINOVI ,UNUCI I KĆERI ,ZLOČINACA NON PLUS ULTRA , KOJI SU KOOPTIRANI U ADENAUREOV KLERO-FAŠISTIČKI REŽIM ,POD PATRONATOM AMERIKE ,KAO NOVE NASLIEDNICE NJEMAČKOG,IV –TOG REICHA ,PROBUDITE SE JER OVAJ GEBELSOVSKI POZIV NA BORBU PROTIVA IZMIŠLJENOG =PUTINIZMA= JE OKRUNJEN GUNTHEROVOM KRUNAOM NACIZAMA ,ONOGA I ONAKVOG ,IZ TRIDESTIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA. ZAPAMTITE, SJETITE SE ,A POVIJEST ZNA, DA JE NACI-KATOLICIZAM PROIZVEO 55MILIJUNA ŽRTAVA A OD TOGA UKUPNOG BROJA SU NAJMASOVNIJE ONE SLAVENSKE KOJE IZNOSE CC-A 3 MILIJUNA.. DAKLE, TAJ RAT JE, PREMA PROGRAMU TADAŠNJE NACISTIČKE NJEMAČKE I VATIKANA KAO STOŽERA RIMOKATOLIČKE VJERE, IMAO ZADATAK OČISTITI EVROPU OD KMUNIZMA , ŠTO JE ZNAČILO UNIŠTITI SSSR ,ODNOSNO RUSIJU I SVE NEPOSREDNE I POSREDNE IZVORE KOMUNIZMA ,A TO SU BILA U PRVOM REDU SLAVENSKA NASELJA KOJA SE RASPROSTIRU ISTOČNOM I JUGOISTOČNOM EVROPOM ,JER SU ONA RASKOLNIČKA PO VJERI A PODLOŽNA KOMUNISTIČKOM UTJECAJU. A ŽIDOVE I ROME TREBALO JE ISKORIJENITI JER SU LJUDSKA I FIZIČKA SRAMOTA . TAKO SU IH U PROGRAMU ISTREBLJENJA DEFINIRALI NJEMAČKO –VATIKANSKI STRUČNJACI ZA EUGENIKU. ZATO OVAJ PROGALAS ILI OVO UPOZORENEJ O NEKOM= PUTINIZMU= NIJE NIŠTA DRUGO NEGO POZIV NJEMAČKOG NACIZMA , OSILJENOG NADGLEDNIKA I UPRAVITELJa EVROPSKOM MUMIJOM ,KAO AMERIČKOM KOLONIJOM, A VATIKAN ,STARI I SIGURNI SAVEZNIK NACIŠOVINIZMA, I POHLEPNI ZGRTAČ SVJETSKOG BOGATSTVA ,UVJEK JE DIONIČAR SVIH ZLOČINAČKIH POHODA ZAPADNOG KRŠĆANASTAVA, PA TAKO UJEDINJENI MISLE DA IM SE PRUŽILA NOVA PRILIKA =NACH OSTEN”.
  Prijedlozi:

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Zabrana kumrovackih sotonskih skupova
  #6 Zabrana kumrovackih sotonskih skupova 12 listopada, 2019, 07:35

  Bravo Nikice i Karlo! Ukinuti, dakako, i sve mastarije pupavca zloccinca, Mesica i drugih profit-antifa, te sisacke Ikace Pikace, a u Kumrovcu, gdje primitivni bravar i masovni ubojica Sapajev, Brozov i Staljinov zamjenik, nikad nije zablejao ni krocio nogom srusiti statuu i zabraniti okupljanja zgadije s krvavim sugoslavskim barjacima. Od Vardara pa do Triglava.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code