STRANCI I ANTIFAŠISTI ŽELE ŠTITITI HRVATE OD HRVATA-pismo Ilije Barjašića iz Zadra

STRANCI I ANTIFAŠISTI ŽELE ŠTITITI HRVATE OD HRVATA-pismo Ilije Barjašića iz Zadra

21. svibnja, 2015.

 

Neuredni vlastodršci, i pored bezbroj mogućnosti, „politički“ stimuliraju korupciju skrivenu iza lažne demokracije. Time pokazuju da se kao nevjernici – izdajnici ne mogu spasiti sami od sebe.

 Ideja je od Stvoritelja dana čovjeku kako djelovati. Dakle, odmetnici su odraz ego želja koje nisu u skladu sa Životom, jer se pokazuju kao lažovi, lopovi ubojice, sa svim posljedicama, a samo da bi se okoristili i zadovoljili svoje nagone. Tu ih je očito dovela nevjera – oruđe zla, koja razara zajedništvo, što je zapravo antisloga.

Kako tko sebe imenuje tako se po djelima  predstavlja i odaziva: varalica vara, lažov laže, lopov krade, a ubojica ubija. Konkretno, eto tko su bili, kakvi su  razbijači sloge – zajedništva hrvatskog.

Oni s oznakom ubojice to čine i danas abortusima, drogom . . . U ovo moderno vrijeme brojčano je i više žrtava po Hrvatskoj nego u tragediji kod Bleiburga i na Križnom putu, o kojoj piše Rus – grof Nikolaj Tolstoj. Hrvati kao da nisu svijesni posljedica te tragedije koja im se dogodila. Također, Hrvati trebaju više znati o Rapalskom ugovoru da bi vidjeli tko i zašto je Italiji dao dijelove hrvatskog teritorija. 

Vampiri u Hrvatskoj sada su demaskirani kao lažovi, lopovi i ubojice . . , kao opomena, nisu obraćenici, znači da su gluhi i slijepi pa ne mogu šlušati ni vidjeti, a što je čovjeku savjet i pomoć Životu. . ., zaštita od nereda.

Zato neka Um caruje, jer je sila kao pravda doslovce negacija čovjeka i. . . da čovjek ne bi po volji zaboravio svoju bit. Vidljiv si i tko si, pitaj sebe tko si i u čemu ustrajati. . .

Vratimo se temi koja osvjetljava rušitelje sloge – zajedništva, koji sebe nazivaju stranim nazivom antifašisti, samo jer im je do sada to odgovaralo radi koristi, nakaradnih želja i sadističkog orgijanja po Hrvatskoj, što plaćaju Hrvati, a što proturiječi logici zdravog razuma, dovodi u iskušenje, i traži odlučnost. 

Što su radile ubojice nad Hrvatima nakon masakra od 9. svibnja. 1945. godine, zašto su ubijali Hrvate i od 1918. godine do 1941. godine, zašto su na razne načine ubijali – desetkovali Hrvate do 1990. godine? Ali i od 1990. godine pa do danas razarači hrvatskog zajedništva, po uputama svojih mentora specijalnim ratovima uništavaju hrvatski narod.

Pod krinkom demokracije hrvatskom narodu nikada kroz povijest, za tako kratko vremensko razdoblje od 1990. godine – do danas, nisu urušene vrijednosti . . . Da bi nakon svega, razarači hrvatske sloge – neki antifašisti sadistički vrijeđali rane koje su nanijeli Hrvatima dok su ih napadali i masakrirali na hrvatskim ognjištima, umišljaju da će, kao anti Hrvati, Hrvatima diktirati put u propast. . . da bi stvarali veliku Srbiju, Mađarsku, Italiju i. . . Za nevjerovati je koliko su se danas povampiriliri razarači hrvatskog bića.

Zlorabeći toleranciju Hrvata, javljaju se neki novi razbijači hrvatskog zajedništva – snage, pomoću abortusa, iseljavanja, droge,  destimuliranjm rada, . . . Eto kako bi neoantifašisti u skladu s okolnostima, perfidno kao stranci štitili Hrvate od Hrvata. Uglavnom, polupismeni vlastodršci ne razlikuju ideju od ideologije, po njima život ne teče u pravcu beskonačnog, jer su sami formalno konačni. Neće oni proći u beskonačno, već kao paraziti će okončati, dok u monotoniji – ideologiji orgijaju na račun drugoga . . . Koji apsurd, zlo, lude sebi umišljaju, pored kralja Tomislava, Ivana Paližne i drugih kroz  povijest časnih Hrvata, da su oni – koji su. . , a istina jest, da su oni od 1918. – 1941. godine, od 1945. – 1990. godine, i dalje samo masakrirali hrvatski narod, zapravo su pakleni vampiri.

Zato, predsjednici i svim Hrvatima i današnje stanje u Hrvatskoj može poslužiti kao alarmantna opomena, generacijski su odgovorni pred Bogom i narodom. Zato se treba odviknuti tendencioznih navika vampira koji su toliko navikavali narod u Hrvatskoj na nered.

Radi usporedbe prilažemo kakva je hrvatska privreda bila 1941. – 1945. godine, dok je strani šumari antifašisti nisu razorili.

Znači da za sada još Hrvati nisu dovoljno samokritični kada su u pitanju kriteriji po kojima bi hrvatska predsjednica funkcionirala radi zadovoljstva – života Hrvata.

Kada ističe da je osnovno mjerilo za zadovoljstvo jednog naroda natalitet, koji je na ovim prostorima danas točno odraz rada i kretanja, obrađivanja zemlje i, dočiniti sudbinu, što je razlog za spoznati više.

Očigledno je da se tu ne smije proturiječiti logici zdravog razuma, dakle predsjednica je odraz savjetnika, koje je odabrala i koliko odabere radi koordiniranja. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code