STOTA PROJEKCIJA FILMA O TUSTI

STOTA PROJEKCIJA FILMA O TUSTI

3. rujna, 2020.

Točno nakon jedne godine, mjesec i deset dana od motovunske premijere, u pulskoj će se Areni, u subotu 5. rujna s početkom u 20:30, održati jubilarna, stota projekcija dokumentarnog filma Tusta. U prosjeku je film je u navedenom razdoblju prikazivan svakih pet dana te je tako postigao rijedak uspjeh, posebice stoga što je riječ o dokumentarnom filmu. Već iznimno velika gledanost filma Tusta, projekcijom u Areni prijeći će brojku od jedanaest tisuća gledatelja.

Redatelj Andrej Korovljev, nakon filmova Una storia Polesana – o pulskim društvenim marginalcima i Godine hrđe – o radnicima brodogradilišta Uljanik, ovom završnom točkom svoje doku-filmske trilogije o Puli donosi emotivnu i angažiranu priču o Branku Črncu Tusti – frontmenu pulskog punk benda KUD Idijoti, koji je svojim slobodoumnim stavovima oblikovao društvenu svijest mnogih generacija.

Na projekciji će sudjelovati redatelj Andrej Korovljev, producent Nenad Puhovski, protagonisti filma te niz drugih zaslužnih za realizaciju filma. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code