STO TISUĆA EURA ZA IMANJE U LONJSKOM POLJU

STO TISUĆA EURA ZA IMANJE U LONJSKOM POLJU

2. rujna, 2021.

 

 

Sama odlučuje tko će i kada smjeti u Ledenu dvoranu, tko će dobiti medalju junaka obrane Siska 1991. – 1995. s imenom Marijana Celjaka, ne treba podsjećati. Drugarica Ikić Baniček, uostalom, u Sisački vodovod” dovodi iz Zagreba vjenčanoga kuma Igora Rađenovića i sama ga otpušta (uza zavidan iznos sudski određene novčane odštete iz blagajne tvrtke – op.a.),  ili pak hokejaškoga trenera svoga sina, Kristijana Lončara, na mjesto “šefa proizvodnje” na crpilištu i preradi kupske vode, dovodi Kristijana Lončara, hokejaškoga trenera svoga sina, dok drugoga hokejaša Lončara smjera zaposliti na mjestu direktora Gospodarenja otpadom – GOS-a

Napisao: Josip Frković

Kad istražiteljima, pravdom nadahnutih dužnosnika pravosudnoga sustava, odnosno Uskoka – temeljem sugestija svestranog komunističkoga znalca Darka, s elitnoga Zibela, s kojim dijeli bračnu postelju – može uskratiti službeno zatraženu dokumentaciju o možebitnim mafijaško-korupcijskim postupcima u investicijskoj politici ne boji se ni visokih novčanih ni zatvorskih kazni, sisačka crvena gradonačelnica i revolucionarka 21. stoljeća iz mitske partizanske i šume komunističkih zločina Brezovice, Kristina Ikić Baniček, očito misli da joj nitko ne može ništa. Čak ni vrh izvršne HDZ-ove vlasti s predsjednikom Andrejem Plenkovićem, koji ju je nakon verbalne topničke paljbe iz Siska o jalovosti njegove vlade u području europske sanacije potresom nastalih mega-šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji pozvao na sastanak u sjedištu županije. Ignorirala je poziv i nastavila po svom, uz frenetičan pljesak svojih istomišljenika. Namjerno Hodakova Ikača zaboravlja pljačku vrijednu 10 milijuna kuna državnoga HŽ-a, uz blagoslov ondašnjega ministra Siniše Hajdaša Dončića i direktora HŽ-Infrastrukture Darka Peričića, koji su prugu staroga “Ćire” Sisak-Karlovac iz 1906. proglasili nerentabilnom. Demontažom milijuna tona čeličnih tračnica i desetak mostova koji su stanovnike Banovine i Korduna desetljećima vodili do Petrinje, Gline, Topuskoga, Vojniću i Karlovcu, članovi skojevske udruge “Kopa beach” podijelili su među sobom i drugaricom Kristinom.

Partizanka rođena 1975.

Oslanja se Kristina Ikić Baniček na svoje jake uhljebničke veze i intimna prijateljstva s bivšim šefom SDP-a, sadašnjim verbalno iznenađujuće poboljšanim i  demokratski nastrojenim čelnikom države, čuvarom Ustava RH, Zoranom MIlanovićem. Tada, 2013. na prvim koracima komunističke vlasti u RH i Sisku, pljačka pruge ostala je u ladici. Samo zlonamjerni pomislili su na vezu “gazdarice” našega grada i bivšeg gardista, čuvara pokojnika u “Kući cvijeća”, koji nam je iza 1945. u smrt otjerao 568.000 poraženih vojnika NDH i civila, te sa Kardeljem, Ćosićem, Rankovićem i drugim zločincima dobrano okljaštrio državni teritorij. Sjeća li se itko još da je zbog komunističko-četničkoga sakaćenja cjelovitoga životnog prostora NDH iza 1945. život izgubio sekretar KPH Andrija Hebrang, Smrt ga je, govorili su titovci, zatekla u zatvorskoj ćeliji…

Hokejaški treneri

Ali, vratimo se Sisku i stilu demokratske vladavine rigidne partizanke iz 1975., bivše katoličke vjernice župe sv. Križa, porijeklom iz bosanskoga Gornjega Vodičeva, Divuše i četnički tlačena hrvatskoga Pounja i Zrina. Kao što rekosmo, uvijek se najbolje osjeća u društvu Zorana Milanovića, s kojim se i za boravka u Sisku – rekli bi Srbi – neoprezno “domunđavala” o kampanji svih dužnosnika, pa su mikrofoni Nove TV zabilježili dio ćakule. Ne znamo je li šefu države spominjala optužbe za prekomjerno kreditno zaduživanje grada u investicijama za Ledenu dvoranu “Zibel” od 60, muljaže s uvođenjem led-rasvjete teške 28 milijuna kuna ili kupovinu stare gospodske kuće i imanje u Lonjskom polju od 100.000 eura.

O tome da sama odlučuje tko će i kada smjeti u Ledenu dvoranu, tko će dobiti medalju junaka obrane Siska 1991. – 1995. s imenom Marijana Celjaka, ne treba podsjećati. Drugarica Ikić Baniček, uostalom, u Sisački vodovod” dovodi iz Zagreba vjenčanoga kuma Igora Rađenovića i sama ga otpušta (uza zavidan iznos sudski određene novčane odštete iz blagajne tvrtke – op.a.),  ili pak hokejaškoga trenera svoga sina, Kristijana Lončara, na mjesto “šefa proizvodnje” na crpilištu i preradi kupske vode, dovodi Kristijana Lončara, hokejaškoga trenera svoga sina, dok drugoga hokejaša Lončara smjera zaposliti na mjestu direktora Gospodarenja otpadom – GOS-a. T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO-MARXISTA
  #1 FRANO-MARXISTA 29 listopada, 2021, 21:14

  POŠTOVANI UREDNIČE STJEPANDIĆU ,ZAŠTO ME NISTE , U VAŠEM SLAVLJENIČKOM OBILJEŽJU OZNAČILI KAO SKORO NAJSTARIJIM I NAJ AKTIVNIJIM ČITATELJEM OVOG UVAŽENOG PORTALA KOJI SE DO DANAS NIJE POPIŠMANIO NIUKOM SVOJSTVU KOJA VLADAJU ILI POVREMENO PREOVLADAVAJU OVIM NAŠIM PROSTORIMA, OSIM DANAŠNJEG VAŠEG PONAŠANJA KADA SAM STEO UVJERENEJ DA SE U VAŠU REDAKCIJU ,NARAVNO I VAŠOM VOLJOM, USELIO I NEKI STEPINČEVSKI SLJEDBENIK,KOJE JA NZIVAM KATOLIČKIM PAČADIMA ,JER SU TO SORTA DVONOŽNIH LJUDSKIH BIĆA , ZA KOJA HEGEL TVRDI DA IM JE SVIJEST NA STUPNJU NESRETNE SVIJESTI KOJA JE U SVAKOM ČASU SPREMNA NOGAMA GAZITI KORIJENELJUDSKE HUMANOSTI.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno
  #2 Anonimno 29 listopada, 2021, 17:08

  TKO JE JOSIP FRKOVIĆ?????

  OPET POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA KOLJAČA ARHEOLOGIZIRAJU POD VODSTVOM POTOMKA SLAVNIH, HRVATSKIH USTAŠOIDNIH KRVOLOKA,POŠTOVANOG I UVAŽENOG FRKOVIĆA.!
  OČEKJE SE DA ĆE OVAJ POŠTOVANI STEPINČEV SLJEDNIK U IDUČEM SVOM IZVJEŠTAJU OBAVJESTITI POTOMKE STEPINČEVIH KRIŽARA, KOLJAČA,PLJAČKAŠA ,UBOJICA ,DA SE ODLUČIO ORGANIZRATI ISKOPAVANJE STEPINČEVSKIH LEGIONARA NA STALJINGRADU I U UKRAJINI ,SAD PRIJTELJSKOJ KATOLIČKOJ ZEMLJICI.
  PA JE OČEKIVATI DA NA OVOM UVAŽENOM ,SLOBODNOM PORTALU,POŠTOVANI FRKOVIĆ SE SLIJEDĆIH DANA OGLASI O BROJU ISKOPANIH STEPINČEVSKIH KRIŽARA ,ŽRTAVA KOMUNISTIČKE CRVENE ARMIJE,U STALJINGARDU I OKO,TE NA TERITORIJU NAMA ,SAD BLISKE, KATOLIČKE UKRAJINAE.

  POŠTOVANI FRKOVIĆ , PO PREZIMENU BI PRIPADAO USTAŠKO-KOLJAČKO-KATOLIČKOJ DINASTIJI KRVOLOČNIH , POSLUŠNIH I VJERNIH HRAVATA, IRANSKO-VLAŠKE PASMINE, NASELJENIH U LIČKO-SENJESKOJ,IMOTSKO -ZADARSKOJ I HERCEGOVAČKO- POSKOČKOJ NAHIJI. ONI SU PO PROFESIJI ZATUCANI KATOLICI ,ČOBANSKE SVIJESTI ,ČIJI RAZUM JE UVJEK ,U INTERESU SVOJE CRKVE , SPREMAN NOGAMA GAZITI KORIJENE HUMANOSTI. ONI SU ,TAKOĐER, KRIŽARSKI OBUČENI VOJNICI SVOJE ZLOČINAČKE CRKVE U HRVARTA, UVJEK SPREMNI OČUVATI KASTINSKU VLAST KATOLIČKE, STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE.
  PA NAŠ FRKOVIĆ ,OSTATK OSTATAKA SLAVNE DINSTIJE,USTAŠKO-LIČKO-SENJESKIH, IRANSKO-VLAŠKIH HRVATA SE PRIHVATIO ARHEOLOŠKOG ISTRAŽIVANJA KOSTIJU KRIŽARSKIH VOJNIKA ,STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE, KOJE SU KOMUNISTI ,JEDNOSTAVNO REČENO,POKLALI. UH ,BOGA MU LJUBIM, VEĆ JE DO SADA OBJAVIO NEKOLIKO ARHEOLOŠKIH NALAZA SAMO NISU FORENZIČARI UTVRDILI KOJOJ SORTI PRIPADAJU NAĐENI SKELETI ILI DRUGI TRAGOVI I ZAPISI,DA LI VLAŠKOJ ILI IRNASKOJ PASMINI HRVATA. NAŠ SE FRKOVIČ, IZGLEDA,POSREDSTVOM STEPINČEVE CRKVE ,DOGOVORIO SA NJEMAČKOM ANĐOM OD BERLINA I NJEZINOM SLUŽBOM HIMLEROVIH ESKADRONA SMRTI, DA SE UPRILIČI ISKOPAVANJE LEŠEVA OKO STALJINGRDA I DEFINIRA NAČIN USMRČENJA NJEMAČKIH KATOLIKA I KATOLIKA CIJELE ZAPADNE EVROPE ,OD NARVIKA DO GIBRALTARA ,KOJI SU DOŠLI SA NAMJEROM ,ONOM HUMANOM ,KATOLIČKOM, GENETSKI IZMJENITI SLAVENSKE KODNE DNK-AOVE I UZGOJITI NOVU SORTU EVROSKOG KATOLIKA,KRIŽARA, FENOTIPA ARIJEVCA. A ONI SU KRVOLOČNO POGUBLJENI ,MOŽDA POKLANI OD CRVENIH RUSKIH KOMUNJARA. TO BI SIGURNO KONSTATIRAO NAŠ FRKOVIĆ KOJI JE I POKRENUO ARHEOLOŠKO ISTRAŽIVANJE I PRIKUPLJANJE SKELATA,ZAPISA I DRUGIH DAVORIJA KAO DOKAZA KOMUNISTIČKIH ZLOČINA. PA SLEDSTVENO TOME, NAŠ FRKANDŽIJA ,PRAVI GENETSKI POTOMAK SVOJE DINASTIJE, TRAŽI DA SE U MINHENU OBJEDINI SUĐENJE RUSKIM I JUGOSLAVENSKIM,ODNOSNO, HRVATSKIM PANONSKIM I ZAGORSKIM KRVOLOČNIM KOMUNISTIMA I DA SE JAVNO DEFINIRA DA SU KOMUNISTI I ŽIDOVI BILI UGROZILI ZAPADNE KATOLIKE ,ZBOG ČEGA SU SE ODLUČILI DA IH SE GENETSKI PROMJIJENI A ONI SU SE OSVETNIČKI PONIJELI PROTIV VATIKANSKO-NACISTIČKOG KONKORDATA POTPISANOG 1935 GODINE KOJIM JE DOGOVORENA GENATSKA TRANNSFORMACIJA ŽIDOVA ,ROMA I KOMUNISTA.
  PA JE ZA POHVALITI OVOG NAŠEG FRKOVIĆA KOJI TAKO USTRAJNO ISTRAŽUJE KOMUNISTIČKE ZLOČINE KOJI SU ,UMJESTO UŽIVALI U MIRNOJ I PLEMENITOJ KATOLIČKOJ NDH-ZIJI, KOMUNISTI , ŽIDOVI I ROMI SE PODIGLI NA NOGE ,UZELI, LOPATE, VILE, MOTIKE I NA KRAJU HRVATOSJEKE I POKLALI KRIŽARE I DRUGE POTPORNE ĆLANOVE EGZARHA ,BLAŽENOHG HOLOKAUSTAŠA ,UTEMELJITELJA BOŽJE DRŽAVE ,STEPINCA ,NA PRAVDI BOGA .

  PA BI BILO PO PRAVDI I BOGA I EVROPSKE KATOLIČKE DEMOKRACIJE DA SE JEDNOM ZAUVJEK PROMJENI VLADAJUĆA POVIJESNA LAŽ, DA SE SKINE STIGMA , DA SU KATOLICI ,USTAŠKOG ODGOJA I NACISTIČKI NIJEMAC ,SKLONI ZLOČINIMA UMJESTO DA SE KONSTATIRA DA SU ČINILI ONO ŠTO EVROPU MIJENJA GENETSKI, STVARANJEM NOVOG FENOTIPA ,ČOVJEKA ARIJEVCA I TAKO UČINILI HUMANI POKRET ZA OBNOVU EVROPE , I DA SE JEDNOM ZAUVJEK DEFINIRA KRIVNJA ZA POKOLJE U II SVJETSKOM RATU KOJE SU UČINILI ,KOMUNISTI ,ŽIDOVI ,ROMI I OSTALA LUMPEN-PROLETERSKA BURANIJA A NE NACISTIČKO-VATIKANSKA KOALICIJA ,TE SE PROŠIRI SUĐENEJ U MINHENU ,KAKO NA CRVENE RUSKE KRVOLOKE TAKO ISTO NA JUGOSLAVNESKE ,ODNOSNO HRVATASKE KOMUNISTIČKE UBOJICE. NEKI MISLE DA JE TO ČIN OSVETE,ALI NIJE JER SU UČESNICI NA STRANI VATIKANSKO-NACISTIČKE KOALICIJE SVI SMJERNI KATOLICI KOJIMA NIJE CILJ OSVETA NEGO DOKAZ DA SU U HRVATSKOJ ,PA I U JUGOSLAVIJI ,KAO I RUSIJI ZLOČINE PRAVILI KOMUNISTI, ŽIDOVI I ROMI. A NE KATOLICI.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code