SREĆA DA ONI POGINULI ZA HRVATSKU NE MOGU VIDJETI KOMUNISTIČKI  BAL VAMPIRA

SREĆA DA ONI POGINULI ZA HRVATSKU NE MOGU VIDJETI KOMUNISTIČKI  BAL VAMPIRA

28. svibnja, 2023.

 

Na ovom, kako ga neki nazivaju, „Balu vampira“, na centralnoj pozornici vijorila se jugoslavenska zastava, s crvenom zvijezdom petokrakom, istom onom kakvu je imao ratni zločinac Šljivančanin u okupiranom Vukovaru, ili kakvu su nosili pripadnici zločinačke JNA kad su 18. studenoga 1991. tenkovima gazili nevine ljude, žene i djecu  ulicama Škabrnje

Napisao: Mladen Pavković

Za brojne Hrvate  mjesec je svibanj – mjesec ponosa i slave, ali i sjećanja na brojne nevine žrtve komunističkog režima. I kad se prisjećamo  poginulih hrvatskih branitelja i civila tijekom srpske i ine agresije na Republiku Hrvatsku, ali i Bleiburga i Križnih putova nakon II. svjetskog rata, kad slavimo  obljetnicu ustrojavanja Oružanih snaga RH, Dana Oružanih snaga i Dana Hrvatske kopnene vojske, Dan državnosti, Dan hrvatske policije, ali i rođendan prvog hrvatskog predsjednika, vojskovođe i utemeljitelja Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana, u Kumrovcu,  rodnom selu Josipa Broza Tita, oko deset tisuća ljudi, iz svih krajeva bivše, propale Jugoslavije (27. svibnja 2023.) s ponosom uzdiže državu protiv koje smo se borili, a poglavito njezinog vođu, čije se ime nalazi među deset najvećih i najpoznatijih zločinaca u Europi.

Šljivančanin u Vukovaru

Tamo su se svake, pa i ove godine okupili isključivo oni koji nisu sudjelovali u stvaranju hrvatske države, koji nisu bili sudionici hrvatskog obrambenog Domovinskoga rata te bivši KOS-ovci, Udbaši, ekstremni ljevičari, izdajice, dezerteri…s kapama, zastavama i svim mogućim drugim obilježjima, koje su poražene 1995.

Na ovom, kako ga neki nazivaju, „Balu vampira“, na centralnoj pozornici vijorila se jugoslavenska zastava, s crvenom zvijezdom petokrakom, istom onom kakvu je imao ratni zločinac Šljivančanin u okupiranom Vukovaru, ili kakvu su nosili pripadnici zločinačke JNA kad su 18. studenoga 1991. tenkovima gazili nevine ljude, žene i djecu  ulicama Škabrnje.

I umjesto da Škabrnja  danas bude „najpoznatije hrvatsko selo u svijetu“, to je i dalje Kumrovec, mjesto kojeg se treba sramiti i srami svatko onaj koji je dao i najmanji doprinos tijekom Domovinskog rata.

Na obljetnici Dana mladosti, kako se besramno naziva 25. svibnja, u Kumrovcu se i ove godine  okupio i iznimno veliki broj mladih, pa i učenika najnižih razreda osnovnih škola, koje mame i tate kao na maskenbalu obvezno oblače u pionirske i slične odore, dok s druge pak strane mlade gotovo i ne možete susresti kad se obilježavaju Vojno-redarstvene operacije poput Bljeska i Oluje ili pak na domoljubnim tribinama i koncertima.

Sva je sreća da ovaj Dan mladosti – dan radosti nisu vidjeli i oni koji su dali svoje živote za slobodnu, samostalnu i neovisnu hrvatsku državu, a njih je preko 15 tisuća, od kojih su mnogi završili i u nekoj od 150 dosad otkrivenih masovnih grobnica.

Kumrovec posramljuje Hrvate

Inače, na domoljubnim koncertima i manifestacijama policija, doušnici i drugi, pomno prate ako se netko pojavi obučen u crno, s majicom ili kapom na kojoj je znak „Za dom spremni“, a ovdje u Kumrovcu je i te kako dozvoljeno  i prihvatljivo ako ljudi, pa i mala djeca dolaze u majicama bivšeg, propalog sistema, slikama srpa i čekića ili sa onima na kojima je maršal Tito, koji je  bio  i diktator i koji se u pojedinim razdobljima, osobito neposredno poslije II. svjetskog rata  vrlo brutalno obračunavao sa svojim protivnicima i, bez suda i suđenja, i koji je izjavljivao da će  prije Sava poteći uzvodno nego će Hrvatska postati država..

Kumrovec, „najpoznatije selo u svijetu“ ,  i ovog je puta posramilo Hrvate, a poglavito one koji su bili prvi kad je trebalo, koji su dali i krv i živote da više nikada Kumrovec ne bude – Kumrovec!

Inače, iz ovoga kraja u Domovinskome ratu sudjelovalo je relativno mnogo mladih ljudi. Njih su, nažalost, tamošnja politika i politikanti stjerali u kut i oni se uopće ne javljaju, ne protestiraju, sakrili su se u mišje rupe pred naletom „komunističkih vampira“, koji, da ti pamet stane, ako je suditi po manifestaciji Dan mladosti-Dan radosti imaju veću zaštitu nego mnogi istinski  hrvatski domoljubi. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code