SPEKTAKULARAN DOČEK U SPLITU

SPEKTAKULARAN DOČEK U SPLITU

1. siječnja, 2016.

NG5
Spektakularni vatromet na splitskom zvjezdanom nebu, hitovi renomiranih hrvatskih izvođača, ples do zore i pogled na jednu od najljepših svjetskih gradskih kulisa obilježili su jedan od najpopularnijih i najljepših dočeka 2016. godine, onaj na splitskoj rivi. Kada je sat otkucao ponoć, više od 30 tisuća Splićana i njihovih gostiju podiglo je pogled prema nebu na kojem je zasjala tradicionalna svjetlosna čarolija, i označila početak Nove godine, novih ciljeva i novih odluka. Čarobni vatromet uljepšao je prvih pet minuta 2016. godine, a bezbroj boja i oblika koji su osvijetlili splitsko nebo posjetitelje su naprosto ostavili bez daha.
Uz nezaobilazne čestitke i najljepše želje, slavlje novog početka nastavilo se uz nastup splitskog TBF-a, legendarnog rock sastava Psihomodo pop-a, jednog od najpopularnijih DJ-a na ovim prostorima Pere Fullhousea te benda Vertigo.
Jedinstvenim spojem vrhunskog glazbenog programa i zimske party čarolije, Split je još jednom potvrdio svoje mjesto kao jedna od najpoželjnijih destinacija koja uz zavidnu ljetnu turističku ponudu zauzima i visoko mjesto na ljestvici najspektakularnijih dočeka Nove godine u regiji i šire.

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code