NAJNOVIJE NA PORTALU

SOHV: KUKURIKU KOALICIJA SRAMOTNO OBMANJUJE JAVNOST

SOHV: KUKURIKU KOALICIJA SRAMOTNO OBMANJUJE JAVNOST

9. veljače, 2015.

Priopcenje-za-javnost-i-medije-Stozera-za-obranu-Vukovara

SDP je 5.prosinca 2014. odbio potpisati inicijativu SOHV i Bedema ljubavi za točku dnevnog reda o apsurdnosti Univerzalne jurisdikcije Srbije na državljane Hrvatske, čemu je primjer slučaj Veljka Marića.

Pripadnici vladajuće koalicije na čelu sa Zoranom Milanovićem, nakon izgubljenih predsjedničkih izbora ubrzano povlače niz opsjenarskih poteza kako bi popravili štetu ,stvorili utisak rada i zainteresiranosti za probleme naroda i države.

Akcija je otpočela fiksiranjem tečaja švicarskog franka i medijskom pompom za taj dvojbeni, kozmetički potez. Čim se zagrebe površina ove odluke jasno se vidi licemjerje mentalnog komunizma i obmane. Naime, u isto vrijeme kada su donosili odluku o fiksiranju tečaja, koja problem ne rješava, hladno su odbili amandman da u odluku uvrste obvezu trajnog rješenja problema dužničke krize u roku devedeset dana. Ovakav pristup jasno pokazuje da ideolozi razvalina samo kupuju vrijeme, prolongiraju probleme na rok od godinu dana i tako obmanjuju javnost.

Slučaj otetog hrvatskog branitelja Veljka Marića kojim ovih dana maše Zoran Milanović primjer je monstruoznog licemjerja koje krasi mentalne komuniste. Pristisnut europskim sugestijama potaknutim pametnim djelovanjem gospođe Marijane Petir, Milanović sada pokušava pokazati interes za bezočni napad na hrvatsku pravnu suverenost koji provodi Srbija primjenom ograničene Univerzalne jurisdikcije, čime sebi daju za pravo biti mini Haag.
Odjednom je Milanoviću stalo do sudbine Veljka Marića i zaštite hrvatskih nacionalnih interesa.

Pri tom su kukurikavci zaboravili slijedeće:
• SOHV, Bedem ljubavi, Damir Markuš Kutina i mnoge braniteljske udruge godinama nastoje ukazati na monstruoznost problema i nude moguća rješenja – bez odjeka kod kukurikavaca.
• Kukurikavci su u prosincu odbili potpisati inicijativu SOHV i Bedema ljubavi za saborskom točkom o problemu primjene univerzalne jurisdikcije Srbije nad državljanima Hrvatske. Potpisati je odbila i pseudo demokratska Mirela Holy.
• Veliki čarobnjak institucionalnog opsjenarstva, predsjednik Sabora Leko, predloženu točku je gurnuo na 74. mjesto dnevnog reda i tako gurnuo problem pod tepih još godinu dana. Isto čini s točkom o problemu dvojezičnih ploča u Vukovaru od rujna 2013., neprestano se zaklinjući u dijalog i institucije.
• Vrhunac u programiranju istine postigao je njihov meštar mentalnog komunizma Ivo Josipović, koji je 2012. zatražio preispitivanje ustavnosti Zakona o neštetnosti određenih pravnih akata SFRJ Jugoslavije, SR Jugoslavije i Srbije, te tako sve branitelje podlo izložio otmicama srbijanski vlasti ili vlasti sklonih njima po zahtjevu Srbije.
Srećom, njihova priča je pročitana i radujemo se trenutku kad će odkukurikati u prošlost.
http://stozerzaobranuhrvatskogvukovara.hr/slucaj-veljka-marica-konacno-u-saborsku-proceduru/ T

2 komentara

Uskoči u raspravu
 1. FRANO
  #1 FRANO 18 veljače, 2015, 01:13

  KAKVA JE NAŠA VLADAJUĆA VLADA???KOJA JE NASLIJEDILA USTAŠOIDNO-PLJAČKAŠKO-ZLOČINAČKU ,TUĐAMANOVU SATRAPIJU, HDZ-EJŠTINU.

  OVOJ VLADI KAO NIKOJOJ DO SADA BI POVJEROVAO DA NEŠTO MOŽE NAPRAVTI , JER JE DRUŠTVENO NAJOBRAZOVANIJA ,JER SU NJENI DANAŠNJI ,VODEĆI FUNKCIONERI NA VISOKOM STUPNJU INDIVIDUALNE I DRUŠTVENE SVIJESTI ,ŠTO ĆE REĆI ,SVJESNI SEBE I DRUŠTVA U KOJEM ŽIVE , I SVOJE ODGOVORNOSTI ZA OBAVLJANJE TAKO VAŽNIH DRUŠTVENIH FUNKCIJA, PA SE TAKO I ODGOVORNO POSTAVLJAJU . POSEBNO JE VAŽNO ŠTO NISU IZ KONZERVATIVNIH AMBIJENATA , ODNOSNO IZ NACI-KLERIKALNO-NACISTIČKOG ,DUHOVNOG MILJEA ,ODNOSNO IZ DRUŠTVENIH SLOJEVA KOJI SU UVJEK OKRENUTI TRADICIJI I RELIGIJI KOJU SMJEŠTAJU U NACIONALNE OKVIRE . NJIHOVA ŽIVOTNA DOB IM NE DAJE PUNO ISKUSTVA U OBAVLJANJU TAKVIH ODGOVORNIH FUNKCIJA, ALI SU IM DRUŠTVENA ZBIVANJA I OPĆE –KAPITALISTIČKI SUSTAV , PLJAČKAŠKO –EKSPLOATATORSKIH ,KATOLIČKO-DINARSKIH –HAJDUČKIH ODNOSA , BILI NE PRIHVATLJIVI ,A NJIHOVA INDIVIDUALNA I DRUŠTVENA SVIJEST IM NE DOPUŠTA DA KASTINSKI I EKSPLOATATORSKI SE ODNOSE PREMA GARAĐANIMA KOJI SU IH IZBARALI I POVJERILI IM MANDAT U KOJEM OČEKUJU TOTALNE PROMJENE KOJE BI TREBALE BITI TAKVOG KARAKTERA DA POPRAVE TOTALNO SIROMAŠTVO I NEZAPOSLENOST ILI GA, KOLIO JE TO MOGUĆE, UBLAŽE S,’NADOM NA OKONČANJE TAKVOG STANJA. MAKAR JE DRŽAVA HRVATSKA ,EKSPLOATATORSKO –KAPITALISTIČKI USTROJENA, NOVA VLADAJUĆA VLADA JE ,ZATIČUĆI KATASTROFALNO STANJE , VELIKU ZADUŽENOST I SIROMAŠTVO ŠIROKIH NARODNIH MASA ,ČEMU SVE VIŠE DOPRINOSI I MASOVANA NEZAPOSLENOST KOJU NIJE MOGUĆE RADIKALNO MIJENJATI, JER TO TRAŽI I PROMJIJENU DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA, A ZA TO ONI NEMAJU IZBORNOG MANDATA, I UNATOČ SVEMU JE PODUZELA MJERE KOJE JOJ DOPUŠTAJU DRUŠTVENI-KAPITALISTIČKI ODNOSI I UDRUŽENOST U AMERIČKOJ, PLJČAKŠKO.-NACISTIČKOJ LATIFUNDIJI ,EVROPSKOJ MUMIJI .MAKAR IMAJU SVIJEST O TOME DA BEZ PROMIJENE DRUŠTVENIH I DRUŠTVENO-PROIZVODNIH ODNOSA NEMA RADIKALNOG ZAOKRETA U RIJEŠAVANJU ZATEČENOG SIROMAŠTVA I KATASTROFALNO NARUŠENIH DRUŠTVENIH ODNOSA, KOJI SU PODIJELJENI PO SIROMAŠTVU ,SVJETOVNOJ , NACIONALNOJ I RELIGIJSKOJ PRIPADNOSTI, KAKO IH JE PODIJELILA ZLOČINAČKA CRKVA U SLUŽBI ZAPADNE SVETE ALIJANSE , U VJERSKOM RATU DEVEDESTIH GODINA, VALADAJUĆA VALADA ČINI MNOGE DRUŠTVENE INTERVENCIJE U POSTOJEĆE ODNOSE , A KOJI SE KOSE SA TIM UTROJSTVOM-KAPITALISTIČKO-KATOLIČKO-PLJAČKAŠKIH ODNOSA ,KOJI SU I USTAVOM DOZVOLJENI I OZAKONJENI.
  I KAKO REKOH I NAB ROJAH SVE PODUZETE AKTIVNOSTI VLADAJUĆE VLADE, STANJE SIROMAŠTAVA ,ZADUŽENOSTI I NEZAPOSLENOSTI NIJE SE ZNAČAJNO PROMIJENILO ,ZBOG ČEGA SE VLADAJUĆOJ VLADI STALNO PRIGOVARA ,ŠALJU SE PETICIJE ,ORGANIZIRAJU SE RAZNE USTAŠKO-KLERIKALNE MAN IFESTACIJE I ŠTRAJKOVI TUĐMANOVE REZERVNE FALANGE.A SVE RADI TOBOŽ KATASTROFALOG STANJA USLOVA ŽIVLJENJA HRVATSKOG GRAĐANINA. I TKO JE TAJ STALNI TELAL O TOM KATASTROFALNOM STANJU JE UPRAVO ZALOČINAČKA , KATOLIČKO-USTAŠOIDNA-PLJAČKAŠKA, TUĐMAN-KAPTOLSKA FALANGA, O ČIJOJ DJELATNOST VLADANJA, KADA JE NASTALO SPOMENUTO SIROMAŠTVO ,PLJAČKA I DEVASTACIJA OVE DRŽVE, REKOH U UVODU.
  ZANAČAJNO I VAŽNO JE SPOMENUTI DA SVE KRITIKE UPUĆENE OD OPORBE NAJMANJE SU ARGUMENTIRANE I DOBRONAMJERNE .UVJEK SU BILE OBOJENE ,NACI-KLERIKALO-USTAŠKO-STEPINČEVSKI.
  ZAŠTO TO TVRDIM ? ZATO ŠTO KRITIČARI VALADJUĆE VLADE NIKDA NISU UZELI U OBZIR VALADAJUĆE KAPITALISTIČKO-KATOLIČKE –PLJAČAKAŠKE ODNOSE ,ČIJA JE PLJAČKA I EKSPŠLOATACIJA OZAKONJENA USTAVOM.
  OSIM TOGA ,KRITIČARI NIJEDNIM ARGUMENTOM NIKADA NISU USPOREĐIVALI NAŠE STANJE SA MNOGIM EVROPSKIM DRŽAVAMA UDRUŽENIM U EVROPSKU MUMIJU PRIJE 2O GODBNIDA,A UVJEK SU SLOVILE KAO UREĐENIJE ,STABILNIJ E I TEHNOLOŠKI SUPERIORNIJE ,A DANAS SU ISPOD NAŠEG STANJA .NAPRIMJER , OSIM FRANCUSKE ,LUKSEMBURGA,DANESKE ,HOLANDIJE I ŠVEDSKE ,A KOJE SU JAKO BLIZU DA IH NAĐE ISTA SUDBINA KAO NABROJENE, SVE OSTALE ČLANICE SU U GUZICI,JER VALADAJUĆI ,ŠPEKULATIVNI FINANCIJSKI KAPITAL JE ZAROBIO SEBE I SVIJET RADA I DOK SE NAVEDENI , VLADJUĆI PROIZVODNI ODNOSI NE SRUŠE ,ODNOSNO, NE PROMJENE NEMA NIKAKVOG NAPRETKA. O NAPRETKU MOGU GOVORITI DRUŠTVENO ZATUCANI NAŠI ILI EVROPSKI EKONOMSITI, NEUKI PRAVNICI ILI B ILOKOJA DUGA ŠUŠA, JE NEUKA ILUZIJA.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. klarens
  #2 klarens 12 veljače, 2015, 01:01

  Mlijechna tabla
  ++++++++++++++++++++
  Nije chokolada
  ====================
  To je pisalo na omotu
  ++++++++++++++++++++
  Slatkisha koji je glumio
  ++++++++++++++++++++
  CHOKOLADU !!!!!
  ====================
  Davnih dana mog djetinstva
  ++++++++++++++++++++
  Tako je vech onda meni
  ++++++++++++++++++++
  Sve to skup zgledalo
  ++++++++++++++++++++
  Druzhe ovo, druzhe ono
  ++++++++++++++++++++
  Nama klincima
  ++++++++++++++++++++
  Ljevali su to
  ++++++++++++++++++++
  Trakturom……(ljevak)
  ++++++++++++++++++++
  A najvechi komunist u
  ++++++++++++++++++++
  Kvartu, stigao je iz BG
  ++++++++++++++++++++
  Pekao prashchiche
  ++++++++++++++++++++
  Uzgajao kokoshi
  ++++++++++++++++++++
  U gradu Zagrebu
  ++++++++++++++++++++
  I nitko ni rijechi
  ++++++++++++++++++++
  A i tko che, drug je iz KOSa
  ++++++++++++++++++++
  Pukovnik, sin mu Buco,
  +++++++++++++++++++++
  Naivni mladunac, htio se
  +++++++++++++++++++++
  Ustolichiti za vodju
  +++++++++++++++++++++
  A Rus i Copro, stariji hahari
  +++++++++++++++++++++
  Popalili mu odojka i razhanj
  +++++++++++++++++++++
  Pravac shuma……………..
  +++++++++++++++++++++
  Murija se stvorila za minutu
  +++++++++++++++++++++
  U vechoj kolichini
  +++++++++++++++++++++
  Jer ustashe opet
  +++++++++++++++++++++
  Dejstvuju !!!!!!
  =====================
  Kakve to ima veze
  +++++++++++
  s ovim gore ?????????
  +++++++++++++++++++++
  Ima i te kak
  +++++++++++++++++++++
  Mlijechna tabla
  +++++++++++++++++++++
  Nije chokolada
  +++++++++++++++++++++
  Godina 1956
  +++++++++++++++++++++
  Ni onda u Partiji nije bilo
  +++++++++++++++++++++
  Crveno, morti roza ????
  +++++++++++++++++++++
  Onima kaj su pekli odojke
  +++++++++++++++++++++
  A ostalima…………
  +++++++++++++++++++++
  Ajnpren juha (popara)
  +++++++++++++++++++++
  A kaj je danas drukche ???

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code