SLAVLJENIČKI KONCERT U GAVELLI

SLAVLJENIČKI KONCERT U GAVELLI

6. siječnja, 2017.

 

Autor brojnih ljubavnih stihova, na najljepši će mogući način, za nešto više od mjesec dana, proslaviti dvadeset i pet godina glazbenog djelovanja. Pod naslovom ‘Oči u oči‘, u četvrtak 9. veljače u 20:00 sati, u zagrebačkom kazalištu Gavella popularni Sandi Cenov priredit će slavljenički koncert.

Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi će četvrt stoljeća karijere pretvoriti u odličan koncertni program, koji će se savršeno uklopiti u intimni prostor Gavelle.

Na ovom projektu Sandi radi već duže vrijeme sa svojim timom suradnika, a na romantičnoj večeri u Gavelli kao gosti iznenađenja pridružit će mu se i kolege glazbenici.

Nastup u Gavelli, nazvan je po aktualnom Sandijevom hitu ‘Oči u oči‘, koji je u kratkom vremenu osvojio srca slušatelja i struke. Nova pjesma ima i svoj romantični video spot, koji možete pogledati na linku https://youtu.be/NJaa-TCAWGM

Kako zvuče najveći hitovi iz prebogate dvadeset petogodišnje karijere poput, ‘Malena’, ‘Nebo’, ‘Žena budi mi ti, ‘Popravi mi dan’, ‘Još jedna o njoj’, ‘Stoljeća ne mijenjaju ljude’, ‘Za nas ljude izgubljene’, ‘To je to’ ili ‘Jelo, Jelena’, uvjerite se u jedinstvenoj koncertnoj večeri ‘Oči u oči’ sa Sandijem. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code