DVOSTRUKI SINGL MAJE BAJAMIĆ

DVOSTRUKI SINGL MAJE BAJAMIĆ

27. rujna, 2012.

Maja

Maja Bajamić, karizmatična splitska glazbenica, koju smo imali priliku upoznati u RTL-ovom showu HTZ 2011., objavila je svoj prvi singl, i to dvostruki. Njene glasovne kvalitete publika je prepoznala osiguravši joj dolazak do polufinala RTL-ovog showa.

Pjesme Na kraju ljubavi i Za ljubav živjeti – koje se od danas mogu vidjeti na youtube-u http://www.youtube.com/watch?v=jq523QB7i5A   najava su njenog prvog albuma “Dnevnik jedne djevojke” koji je temeljen na dnevničkim zapisima jedne ljubavne priče i prati različite faze ljubavnog odnosa: od njegovih početaka do rastanka. Album izlazi početkom slijedeće godine.

Ovim pjesmama Maja najavljuje novo doba  pop glazbe u Hrvatskoj – koja kvalitetom nastoji ići u korak sa svjetskim glazbenim trendovima.

Glazbu i stihove za obje pjesme i album u pripremi potpisuje Marin Aničić, a glazbenu produkciju Saša Miočić, novi inovativni tandem na hrvatskoj glazbenoj sceni. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu
 1. šakal
  #1 šakal 30 rujna, 2012, 04:02

  Mala je dobra, a pjesama će biti. Jednom kad su Bregovića pitali zašto mažnjava on je rekao mazjavaju i drugi pa nisu Goran Bregović

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Martina
  #2 Martina 29 rujna, 2012, 22:15

  [quote name=”Darko”]Pjesma Na kraju ljubavi ima isti refren i isti početak kao i pjesma Nakon ljubavi – Lucas čiji spot također ima na YouTubeu.
  Usporedite i otkrijte tko je koga “pokrao”[/quote]

  Pa piše da je na Lucasovoj pjesmi tekstopisac Lucas/Anicic… malo mi smrdi na to da je ipak Lucas pokrao nekoga… jadno 🙁

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Marko
  #3 Marko 29 rujna, 2012, 22:13

  Pa Darko, evo baš sam sad usporedio i mislim da sam 99.9% siguran da je ovaj Lucas pokrao dotičnog Marina Aničića, jer je vidljivo u opisu njegove pjesme tko je tekstopisac…. Pa nije valjda čovjek lud, (mislim na Marina Aničića), da bi da je znao da je ovaj objavio pjesmu istu stvar pustio nakon 3 mjeseca 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ivan
  #4 Ivan 29 rujna, 2012, 22:02

  [quote name=”lana”]ajmeeeeeee…. pa ovo je brutalan plagijat!!! Boze…… :/[/quote]
  kako može biti plagijat nešto što je napravio jedan čovjek, u ovom slučaju Marin Aničić, koji je tekstopisac i autor glazbe što je vidljivo i u opisu “Lucasove” pjesme… dakle dotični Marin je sam sebe plagirao 🙂
  Očito je da se tu radi o nepoštivanju autorskih prava od strane tog Lucasa…

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. Marin Aničić
  #5 Marin Aničić 28 rujna, 2012, 15:55

  Autor pjesme Na kraju ljubavi koju izvodi Maja Bajamić, je kao što je i deklarirano u opisu ispod pjesme Marin Aničić.. Lukas (Lukša) je na žalost napravio i objavio svoju obradu ove pjesme bez da je obavijestio autora i bez pismenog odobrenja za preradu, bez da je naveo (ko)autorstvo glazbe izvornog autora. Autor prvi puta vidi Lukasovu obradu pjesme danas, mada je objavljena prije tri mjeseca. Dakle ne radi se o plagijatu od strane Maje Bajamić..

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. lana
  #6 lana 28 rujna, 2012, 14:40

  ajmeeeeeee…. pa ovo je brutalan plagijat!!! Boze…… :/

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Darko
  #7 Darko 28 rujna, 2012, 14:29

  Pjesma Na kraju ljubavi ima isti refren i isti početak kao i pjesma Nakon ljubavi – Lucas čiji spot također ima na YouTubeu.
  Usporedite i otkrijte tko je koga “pokrao”

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code