SKANDALOZNO IMENOVANJE SINIŠE GRGIĆA ZA KONZULA U LOS ANGELESU

SKANDALOZNO IMENOVANJE SINIŠE GRGIĆA ZA KONZULA U LOS ANGELESU

21. prosinca, 2015.

S.Grgić_Koločep
Nedavno objavljena vijest kako je Siniša Grgić, provjeren kadar nekadašnjeg stanovnika Remetinca i bivšeg premijera Ive Sanadera imenovan na mjesto konzula Republike Hrvatske u Los Angelesu, nažalost ne sadrži najvažniju informaciju kao poveznicu njegove neprofitne udruge “Otok znanja” iz Zagreba i kaznene postupke u vezi s time. Naime, predsjednik stručnog vijeća  te udruge je dr. Garret Fitzgerald, bivši irski premijer i tvorac tzv. “irskog” čuda. Parlamentarna kampanja HDZ-a Ive Sanadera ne tako daleke 2007. godine upravo je rađena s marketinškom agencijom iz Irske kao model i najvjerojatnija prethodnica Alexa Brauna koji je režirao posljenju kampanju SDP-a Zorana Milanovića.
Stoga nikog od upućenijih aktera domaće političke scene nimalo ne čudi imenovanje Siniše Grgića na konzularno mjesto u SAD u čijem su odlučivanju podjednako sudjelovali i HDZ i SDP uz supotpis regionalne ministrice i kandidatkinje za Glavnu tajnicu UN-a, Vesne Pusić. Dodirna točka obiteljskog odnosa Grgića s Mesićevom šeficom Protokola Miladom Privorom tek je manje bitan detalj.
Osim toga, a obzirom na dobivenu suglasnost iz SAD-a, teško je za vjerovati kako domaćini tog diplomatskog skandala nisu znali tko im dolazi u goste, naročito na okolnost gotovo identičnog slučaja diplomata u statusu veleposlanika, Nevena Jurice, ali sa suprotnim pravosudno-pravomoćnim učincima.T

5 komentara

Uskoči u raspravu
  1. broker
    #1 broker 23 prosinca, 2015, 00:16

    dečec ne gubi vrijeme i već naveliko hekla u los angelesu…
    https://www.evensi.us/christmas-celebration-hosted-by-dr-sinisa-grgic-generalni/166640207

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code