HGC ŽELI U EUROPSKI SAVEZ ZA SLOBODU

HGC ŽELI U EUROPSKI SAVEZ ZA SLOBODU

11. ožujka, 2013.

safimage

Hrvatski građanski centar predao je zahtjev za učlanjenje u Europski savez za slobodu, ovaj savez smatraju  jedinim unutar EU koji se bori za prava građana i  kao takav iznosi građanima istinu.
Europski savez za slobodu (EAF) je paneuropska savez zastupnika u Europskom parlamentu, zajedno s nacionalnim i regionalnim parlamentaraca i stranaka, ujedinjeni pod političku platformu pozivom za nacionalnu slobodu i demokraciju u suprotnosti s centraliziranom, nadnacionalnom kontrolom.

EAF je jedan od jedanaest ‘europskih političkih stranaka na europskoj razini “, a djelomično je financiran od strane Europskog parlamenta. Zabrinut s pitanjima slobode i demokracije u EU, EAF ne djeluju unutar lijevo-desno političke paradigme i njegovi članovi dolaze iz cijele širokog političkog spektra.

Misija EAF je informirati EU javno mijenje o važnosti nacionalne i regionalne parlamentarne demokracije u cilju očuvanja prave međunarodne suradnje među slobodnim europskim nacionalnim državama, a da bi narodi Europe bili svjesni opasnosti nadnacionalne vlasti na slobodu naroda i njihovih ustavnih demokracija. T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code