SHZ: ČETNICI OPET PRIPREMAJU RAT

SHZ: ČETNICI OPET PRIPREMAJU RAT

20. travnja, 2018.

 

 

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković i članovi izaslanstva koje su bili u službenm posjetu Srbiji zamalo nisu stradali u srbijanskoj skupštini kao i Stjepan Radić i tadašnja hrvatska delegacija. Sadašnji predsjednik Hrvatskog sabora kao da još dovoljno nije upoznao nevjerne Srbe. Kao da Hrvati ne mogu apstrahirati već odlaze u Beograd i otkrivaju im svoje adute, koje Srbi lukavo koriste. Dakle, Radići su utoliko neodlučno upozoravali naivne i nevine Hrvate na opasnost od strastvenih okupatora pa su zato stradali u Beogradu… Evo zamalo nije stradao i predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, koji još nije izvukao pouku što se je sve dogodilo Stjepanu Radiću i tadašnjim hrvatskim zastupnicima u srbijanskoj skupštini. Danas, istim šablonama kao 1918. godine, 1941. godine i 1990. godine, četnici s Šešeljom i sličnima izazivaju i pripremaju se za rat u pogodnom trenutku protiv Hrvatske.

 Zagreb-Zadar, 18. travnja

STRANKA HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. a
  #1 a 21 travnja, 2018, 20:03

  TAKO NAM I TREBA KAD IH NISMO ZNALI SREDIT ODMAH 1991.
  PA NIKADA IH DO TADA NIJE BILO U HRVATSKOJ, PA NI U DRUGOM SVJETSKOM RATU.
  RATOVALI SU PO DRUGIM KRAJEVIMA POSLIJERATNE JUGE.

  J… IH ONAJ TKO IM DOPUSTI DEVEDESETE ULAZAK U LIJEPU NAŠU I HUŠKANJE NARODA….I ONI KOJI SU PUŠTALI IZ ZATVORA ARKANA I SLIČNE…SAD IM TREBA ZAČEPITI USTA SVIMA I REČI ODJE….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 21 travnja, 2018, 14:54

  PROSTO NE MOGU VJEROVATI !? ZAR JE FRANO NAGLO OZDRAVIO!!!??? PA ČUDA SE DOGAĐAJU ZAR NE!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. FRANO
  #3 FRANO 21 travnja, 2018, 04:45

  OVI BRADATI DRIPCI IZ SVETOSAVSKE ČUPURDIJE,NAJOBIOČNIJE KRDO, OKITILI SE KRUNOM SVOJE OPANČARSKE DINASTIJE,KARAĐORĐEVIĆA ,PA ARLAUČU ,PRIZIVAJU OPET SVOJU ČETNIČKU ZAVRŠNICU,ISTU ONU , KOJU SU NJIHOVI OČEVI DOŽIVJELI1945 GODINE ,KOJU IM JE PRIREDIO ,POB JEDNIK UJEDINJENIH JUŽNIH SLAVENA ,PARTIZANSKI GENERAL MILAN BASTA 1945 GODINE,KADA SU SE ,ONAKO BRADATI ,ZATUCANI NAŠLI U MARIBORU KAO JALOVI PSI I ZAVRŠILI U CRNOJ RUPI

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code