ŠEPAVI MOST NA KUPI

ŠEPAVI MOST NA KUPI

17. listopada, 2023.

 

Izgrađen prije pola stoljeća pod vodstvom neporočnih BG-Jugoslavena, prikrivenih velikosrba željezare Sisak i protivnika Matice hrvatske većinskoga naroda, riješen je gradski prometni problem, nazvan po željezarinim maštarijama. Nije, međutim, i glavni politički problem Titova jalovog bratstva i jedinstva.

Novi riječni prijelaz s lijeve obale Kupe i međuratnoga hipodroma kroz silos, skladišta i operativnu luku odavno nestale kompanije Dunavskoga Lloyda dobio je ime mosta samoupravljanja.

Poslužio je, istina, za vrijeme brutalne srpske agresije, a onda je morao na oporavak. Već šest godina, naime, mostograditelji “Spegre” obnavljaju vozne trake i učvršećnja gornjih voznih ploha, da bi potom na red došli i nosivi armirano-betonski stupovi kroz tzv. komunalnu zonu” trgovačkih centara.

Nakon produbljenja temelja, sada se armiranim 20 – milimetarskim željezom ojačavaju i  “šepavi” stupovi. Dok traju radovi, sisačka gradonačelnica i uz kamere ZG Mreže obilazi radilišta na kojima se obnavlja asfaltni tepih. Bolje ikad nego nikad. (J.F.) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. MARIJANA
    #1 MARIJANA 2 prosinca, 2023, 15:11

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code