SAJAM HRANE I PIĆA “HISTRIA” U PULI

SAJAM HRANE I PIĆA “HISTRIA” U PULI

18. veljače, 2016.

Dražen Horvat, direktor Delicie d.o.o.

23. izložba hrane i pića, Histria 2016., organiziran je od 12.-14. veljače 2016. u Puli, na lokaciji Doma hrvatskih branitelja, Leharova 1. Histria je projekt koji je HGK-Županijska komora Pula pokrenula 1994. godine u cilju prepoznavanja kreativnosti i inovativnosti malih proizvođača (koji vrlo često imaju ograničene mogućnosti nastupa na sajmovima) odnosno predstavljanja kvalitetnih hrvatskih proizvoda, prvenstveno hrane i pića na sve zahtjevnijem tržištu. Proteklih godina izložba je potvrdila kvalitetu i postala mjesto tradicionalnog okupljanja izlagača iz cijele Hrvatske, u cilju povezivanja poljoprivrednih proizvođača i prehrambene industrije sa sektorom turizma i trgovine.
Na izložbi se predstavljaju tvrtke, obrti i poljoprivredna gospodarstva koja se bave proizvodnjom i prodajom hrane, alkoholnih i bezalkoholnih pića, ambalaže, tekstila za ugostiteljstvo. Također, predstavili su se i subjekti koji se bave turističkom djelatnošću (restorani, hoteli, agroturizmi), nosioci oznaka Eko proizvod, Hrvatska kvaliteta, Izvorno hrvatsko, Otočni proizvod i dr.
Izložba Histria je prodajnog karaktera te će se na istoj direktno nuditi proizvodi tvrtki, obrta i poljoprivrednih gospodarstava.T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code