RUNDEK U SPLITU, RIJECI, LJUBLJANI, ZENICI…

RUNDEK U SPLITU, RIJECI, LJUBLJANI, ZENICI…

13. rujna, 2015.

rctfoto-by-vedran-metelko
Tijekom ljeta Darko Rundek s Cargo Trijom nastupio: u Tvornici kulture, na Medvedgradskim glazbenim večerima, Šibenskoj tvrđavi, crnogorskom Lake Festu, Špancirfestu, Dubrovniku, Nišu, Mostaru, Sarajevu, Beogradu…S obzirom na veliki interes Rundek Cargo Trio nastavlja svoju turneju te 2. listopada dolaze u Split, a sedam dana nakon, 9. listopada, i u Rijeku. Odmah nakon Hrvatske, posjetit će Ljubljanu, Zenicu i Travnik…
U Rijeci će će 9. listopada nastupiti na pozornici jedne od najboljih koncertnih dvorana u Hrvatskoj, novootvorenom Pogonu Kulture.
Najnoviji singl “Ima ih”, čini se slijedi uspjeh “Don Juana”. Iako vrlo teške tematike, ovu pjesmu publika na koncertima burno prepoznaje, jer odražava njena vlastita pitanja, strepnje i pobunu.
Rundeka nerijetko glazbeni kritičari nazivaju jednim od najzanimljivijih europskih glazbenika, a što se tiče broja njegovih koncerta u dugogodišnjoj karijeri, možemo samo reći „Ima ih“ i bit će ih.
Više informacija o turneji i daljnjim planovima Rundek Cargo Trija, možete pratiti na  Facebook stranici Darka Rundeka ili na Menart BPM.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code