FENIX ZA HRVATE U NJEMAČKOJ, ŠVICARSKOJ, AUSTRIJI I LUXEMBURGU

FENIX ZA HRVATE U NJEMAČKOJ, ŠVICARSKOJ, AUSTRIJI I LUXEMBURGU

7. studenoga, 2013.

01-jpg-001

Novi broj Fenixa, jedinog mjesečnika na hrvatskom i njemačkom jeziku, koji se od utorka 5. studenog  može nabaviti na kioscima u Njemačkoj a dan kasnije u Švicarskoj, Austriji i Luxemburgu, u  broju od studenog donosi niz zanimljivih priloga i priča iz života Hrvata izvan domovine.

Na čak tri stranice Fenix donosi opširnu temu o novom Zakonu o prebivalištu koji je uznemirio hrvatsko iseljeništvo.

Opširnije što o promjenama hrvatskog Ustava u vezi Josipa Perkovića  piše  jedan od najutjecajnijih i najpoznatijih hrvatskih odvjetnika u iseljeništvu dr. Davor Prtenjača.

Doznajte kako je i zašto Hrvatski gospodarski savez (KWVD) iz Frankfurta pokušao  zaustaviti izlazak Fenixa na kioske.  

Na stranicama Scene, Fenix donosi priču o Bernardi Brunović, švicarskoj kantautorici hrvatskog podrijetla koja je dirnula u srce milijuna Švicaraca.

Na stranicama Fenixa objavljuje je se  prilog o zavičajnim feštama Hrvata u Njemačkoj i Švicarskoj sa naajboljim izborom fotografija.

Uz te i brojne druge zanimljivosti, Fenix u svom aktualnom broju na zadnjoj stranici donosi slike za Fenixov izbor djevojke godine. Glasovanje za Fenixovu djevojku godine moguće je i preko sve popularnijeg Fenixova portala www.fenix-magazin.com te na facebook stranici Fenix Magazin. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code