RONALDO U BEOGRADU BACIO KAPETANSKU TRAKU I NAPUSTIO TEREN

RONALDO U BEOGRADU BACIO KAPETANSKU TRAKU I NAPUSTIO TEREN

28. ožujka, 2021.

 

Portugal je stigao do velike prednosti u prvom poluvremenu s dva gola glavom Dioga Jote (11, 36), no Srbija je u nastavku uspjela spasiti bod i uz obilatu sudačku pomoć. Već u prvoj minuti nastavka Aleksandar Mitrović (46) je smanjio na 1:2 no nizozemska sudačka postava propustila je označiti zaleđe u kojemu se prethodno nalazio asistent Radonjić. Na 2:2 poravnao je Kostić (60) iz lijepe akcije, da bi u sudačkoj nadoknadi suci još jednom teško oštetili Portugal.

Cristiano Ronaldo je u utrci za loptom bio brži od vratara Dmitrovića te poslao loptu prema praznoj mreži. Srpski stoper Stefan Mitrović izbio je loptu nakon što je ona prešla gol-liniju te je Portugal trebao povesti sa 3:2, no suci nisu označili pogodak već je glavni djelitelj pravde Makkele čak pokazao i žuti karton Ronaldu zbog prigovora.

Ronaldo je bio vidno razočaran i uvjeren da je lopta prešla crtu… Napadač Juventusa nije htio nastaviti utakmici, bacio je traku na teren Marakane i napustio igru prije završetka utakmice.

”Biti kapetan Portugala jedna je od najvećih ponosa i privilegija u mom životu. Dajem i uvijek ću dati sve od sebe za svoju zemlju. Ali postoje teški trenuci s kojima se treba nositi, pogotovo onda kada osjećate da je cijela nacija oštećena. Treba podići glavu i suočiti se sa sljedećim izazovom”, napisao je Ronaldo, a objava je u osam sati skupila skoro četiri milijuna lajkova.

IZVOR: www.gol.hr T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code