DAVID TEMELKOV SNIMIO SPOT U VENECIJI

DAVID TEMELKOV SNIMIO SPOT U VENECIJI

17. siječnja, 2018.

 

 

Mladi pjevač David Temelkov, posljednjih je dana zatečen u vrućim zagrljajima nepoznate brinete. Kako doznajemo, posjetitelji Venecije, nisu mogli ne zamijetiti, kako spomenuti par na ulicama grada ljubavi, izmjenjuje nježnosti.

Šetajući poznatim Trgom svetog Marka ili ploveći gondolama poznatim venecijskim kanalima, novom paru nisu smetali ni pogledi brojnih turista i stanovnika.

Kako otkrivamo, strasti između Davida i Sare Spinčić, planule su na snimanju video spota za njegovu novu pjesmuLjubavi‘.

Sve navedeno dio je glazbene priče osmišljene za spomenutu skladbu, koja dolazi iz ‘radionice’ višestruko nagrađivanog autora, Miroslava Rusa, koji ovim projektom stavlja svoj prepoznatljivi rukopis i pečat na cjelokupnu regionalnu glazbenu scenu.

‘Zadovoljstvo mi je predstaviti svoj novi projekt pod nazivom David Temelkov. Radi se o mladom dečku, koji je došao iz Makedonije i postao naš sugrađanin u Zagrebu, što mi je jako drago, jer riječ je o izuzetnom talentu koji me na neki način vratio u kompozitorske vode. Pjesma najavljuje, mogu skromno reći, jedan pravi album koji smo spremili. David je izuzetno talentiran, glazbeno obrazovan, koji nosi temperament i način pjevanja, koji njeguju pjevači s tog područja, a koji po mnogo čemu nadilaze, te neke okvire u koje smo jako često zatvoreni, možda malo i previše.’ T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code