OTVORENO LAGANJE I VARANJE

OTVORENO LAGANJE I VARANJE

14. svibnja, 2019.

 

Piše: Saša Radović

Dok su nam mjeseci 2019. prolazili u novim i novim aferama, svibanj nam donosi laži i prijavare. Najgore od svega je to što znamo da su laži i primamo ih pognute glave „jer ništa ne možemo”.  Svibanj je donio dvije prozirne laži koje nam vrijeđaju još ono malo pameti što je ostalo u hrvatskom puku.

Prva laž ili prijevara ili spin, je groteskna istraga Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa o tome – ima li kuća ministra Tolušića više kvadrata nego što je upisao u karticu? Ako to slučajno bude kriva brojka – ako umjesto 165 kvadrata koliko je upisao ministar Tolušić, bude, na primjer 167 kvadrata ili ne daj Bože još više – slijedi drakonska kazna! 2.000 kuna, 5.000 ili čak 7.000 kuna!!! Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nema milosti, provest će stručnu istragu, zatim stručno optužiti okrivljenika i zatim ga stručno osuditi kao na pravom sudu. Ako se ministar Tolušić na tu pravednu kaznu ogluši i ne plati je – ovrhom mu može kuća otići na dražbu. Užas!

Postoji li neki teško oboljeli pacijent Psihijatrijske bolnice Vrapče na Bolničkoj cesti broj 32. koji može takav priglupi spin progutati, a da ga ne zaboli želudac? Vjerojatno ne postoji ni jedan! Jer je preglupo je, debilno, imbecilno! Smiješna istraga (Povjerenstvo nema stručne istražitelje, članovi su po tom pitanju amateri!), zatim proizvoljna optužba (Povjerenstvo nema stručnjake za to, članovi su po tom pitanju amateri!) i komično suđenje (Povjerenstvo nema stručnjaka, sudaca, članovi su po tom pitanju amateri!). I smiješne kazne!

Nepravedno, podlo, kriminalno

Je li istina da smo tako glupa nacija da „od šume ne vidimo drvo”? Smiješna kazna od par tisuća kuna nema nikakvog smisla, jer ništa ne znači, ima li ta Tolušićeva kuća 165 kvadrata ili 167, pa i 172! Ta zabuna u broju kvadrata je nevažna, jer ta zabuna ne proizvodi baš nikakav konkretan učinak.

Ona pitanja koje treba postaviti svakom građaninu Hrvatske pa i uvaženim ministrima je: „Odakle vam to”? Pokažite račune i relevantnim dokumentima dokažite porijeklo imovine. Lako je pratiti vaš tijek novca. Ako zarađujete mjesečno ili godišnje „taj iznos” – a vaša imovina je stotinu ili više puta vrjednija od „tog iznosa” – ne valja! Treba po kratkom postupku konfiscirati tu nezakonito stečenu imovinu. Sve ostalo je nepravedno, podlo, kriminalno… Izuzetak može biti samo naslijeđe ili „dar s neba”, ali i to treba dokazati.

Naša pohlepna i prebogata vlast zna čuvati svoju nezakonitu imovinu. sjetimo se samo Vidoševića, Sanadera, Merzelice i niza drugih… Nikome nije oduzeta ni jedna lipa!

Ova skica, ova kratka elaboracija Velike prijevare koju nestručno, nelogično i apsurdno provodi  Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, ujedno je i odraz općeg propadanja svih moralnih postulata u Hrvatskoj. To Povjerenstvo na perfidan način u golemom broju slučajeva amnestira kriminal i korupciju. Slično je bilo u XVI. stoljeću, kad se indulgencijom (plaćanjem u dukatima) mogao kupiti odlazak „u raj”.  U Hrvatskoj danas  za par tisuća kuna kriminalci otkupljuju sve svoje grijehe i nevini nastavljaju pljačku svoje Domovine.

3.735.680 laži

Druga laž ili prijevara ili spin, je groteskni i apsurdni broj birača u Hrvatskoj. Izbori su nam pred vratima  („Hanibal ante portas”), zombiji izlaze iz svojih grobova i odlaze na glasovanje. Za HDZ, dakako! Može i za SDP, to je bila i ostala sestrinska stranka velike Interesne zajednice HDZSDP. Ako baš bude trebalo – mogu se i rotirati, svejedno je!

Na dosadašnjih izborima redovito se pojavljivala objava o postojanju NEPOSTOJEĆIH glasova mrtvaca, duhova ili onih koji imaju nekoliko adresa. Po izvrsnoj knjizi o izborima politologa Darka Petričića, uvijek je bilo nekoliko stotina tisuća lažnih glasačkih listića na svim izborima u Hrvatskoj. Iz toga slijedi da trend naših izbora u stopu prati opći trend laži, prijevara i manipulacija svih dosadašnjih političkih struktura u Hrvatskoj.

Pokraj te konstantne izborne prijevare tijekom čitavog razdoblja Republike Hrvatske danas stoji smiješna ili žalosna činjenica je da je na dan 27. travnja 2019. godine, u registar birača upisano ukupno 3.735.680 birača, hrvatskih državljana s prebivalištem u Republici Hrvatskoj”. Već i mala dječica iz vrtića znaju da nas odavno nema ni četiri milijuna. Dečkići, curice i svi ostali znaju da su zbog evidentne nepravde u paničnom stampedu nestale stotine tisuća najvitalnijih i najstručnijih ljudi. Nestali su u bijelom svijetu da se više nikada ne vrate!

Podatak o 3.735.680 birača dobili smo na upit od Ministarstva za unutarnje poslove koje je  odgovorilo Rješenjem o tom broju. Što reći, osim  žalosno se nasmijati. Na manje od 4.000.000 stanovnika, a velika vjerojatnost da nas ima i manje od 3. 900.000 – značilo bi da je barem 500.000 lažnih glasova poslano direktno iz grobova. Tu su i listići s nekoliko biračkih mjesta od jednog birača (s nekoliko adresa!).

Ovakva vidljiva i evidentna laž i prijevara samo je još jedna uvrjeda kolektivnog hrvatskog mozga. Što je najgore od svega – izaći ćemo na izbore; pasivni, tupi, zaglupljeni kao i oni zombiji koji u poderanim džepovima nose tisuće lažnih listića.

Izborna manipulacija od 1990. godine provlaći se do danas bez kontrole, je li birač izvršio građansku dužnost glasovanja ili ne? Osobe zadužene za provođenje izbora mogu i ne moraju zaokružiti dolazak birača na biralište. Dakle, mogu varati! Mogu i ubaciti 300.000 ili 400.000 lažnih listića. A onda će program APIS kupljen od „jako poštenih” Srba, zacementirati hrvatske izborne laži i prijevare. Uz široki osmijeh iz Beograda!

Laži zamotane u neki neprozirni omot kad nije sve tako bezobrazno vidljivo, mogu se otrpjeti – ali ovako otvoreno laganje i varanje direktno u lice, zaista je bezobrazno!

Anno Domini MMXIX.   T

 

 

 

4 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Linda Mark
  #1 Linda Mark 9 travnja, 2020, 11:33

  KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE TVRTKE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texasu u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u travnju 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim tamošnjim šalterima koji ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro ih ne čujete više od mene, učinili su mi ga dvaput prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen unutar 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zanima vas zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti e-poštom ……… ([email protected]) Nema kreditne provjere, nema cosignera sa samo 2% kamatne stope i boljim planovima otplate i Ako želite kontaktirati bilo koju firmu vezano za osiguranje zajma bez osiguranja, tada se danas obratite g. Davidu Wilsonu za vaš zajam

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., kredit tvrtke ………….. itd
  E-pošta ………. ([email protected])
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto za molim vas, recite mu samo ja gospođa Linda McDonald da vas usmjerim za sreću ………………. ….

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Susan Benson
  #2 Susan Benson 5 ožujka, 2020, 08:51

  Pozdrav dame i gospodo.
  Moje ime je Susan Benson, zajmodavac sam i također financijski savjetnik. Ako vam je potrebna financijska stabilnost, ja sam prava osoba za kontakt, ne pozajmljujem samo novac, dajem i financijske savjete bilo kome. Moj glavni prioritet je vaša financijska stabilnost, slobodno mi pošaljite poruku i bit ću vam na usluzi 24 sata.

  Ako vam je hitno potrebno financijsko pojačanje, ja sam prava osoba za kontakt, dajem sve vrste zajma, bilo da se radi o ličnom zajmu, komercijalnom zajmu ili trebate zajam iz bilo kojeg drugog razloga, savjetujem vam da kontaktirate moju firma putem adrese {Email: [email protected] ili mi direktno pošaljite poruku na WhatsApp putem: +447903159998} i primite odgovor u trenu.

  Moja firma je sveobuhvatna firma za finansijske usluge koja je posvećena tome da vam pomogne u poboljšanju dugoročnog financijskog uspjeha.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Maria Guadalupe
  #3 Maria Guadalupe 14 rujna, 2019, 07:45

  Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: ([email protected])
  Kontaktirajte putem aplikacije WhatsApp: +16014560144
  za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Žrdina
  #4 Žrdina 14 svibnja, 2019, 12:06

  Što je sveta voda za nečastivog to je LUSTRACIJA za jugoslovene.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code