RADOVIĆ: KORONA DONOSI NANO ČIPOVE, ZOMBIJE I RADNE ROBOVE

RADOVIĆ: KORONA DONOSI NANO ČIPOVE, ZOMBIJE I RADNE ROBOVE

10. kolovoza, 2021.

 

Piše: Saša Radović

 

„Evo nevolja zahvaća narod za narodom i velika oluja podignut će se iz najudaljenijih krajeva zemlje“.”(Jeremija 25:32-24)

Svi znamo ili vjerujemo da je cijepljenje genijalna manipulacija crnog kapitala kojom je obuhvaćen cijeli planet Zemlja. Zarada je fantastična – treba cijepiti 7,5 milijarda ljudi, najprije dva puta, a zatim tri, četiri, stalno…

Vladama svih državnih sustava; kraljevskog, komunističkog, demokratskog ili bilo kojeg svjetonazora – SARS-Cov-2 je poklon s neba. Njihovi  građani s maskama na licu, s policijskim satom i s mnoštvom drugih ograničenjima postali su znatno “bolji”, poslušniji vlasti, skloni samo jalovim, mirnim protestima, ali nikako ozbiljni u kritici i u akciji.

Prva faza

Vijak se steže. Josip Visarionovič Staljin reče: “Čovjek je kao vijak, što ga više stisneš, bolje drži.”

Stižu najprije zabrane putovanja, ulaza u trgovine, kina, na predstave, koncerte i slično – bez potvrde o cijepljenju. Zatim će Plenković narediti svojim HDZ uhljebima da ozakone obvezu cijepljenja svim živim Hrvatima. Zahvaljujući corona virusu Vlada postaje nedodirljiva i sigurna, jer se više nitko neće buniti.

No, sve ovo što su nam priredili VELIKI MANIPULATORI samo je prva faza, priprema za ono pravo – potpunu vlast nad našim životima!

Znamo da i među nama već danas ima ljudi koji u podlaktici (to je najpraktičnije!) ili negdje drugdje imaju ugrađene čipove. Mogu tako bez kartice, novca ili mobitela, direktno plaćati račune, otvarati garažna vrata, upaliti grijanje u stanu i dr. Međutim, znanost je krenula dalje;

DARPA (agencija Ministarstva obrane SAD-a odgovorna za razvoj novih tehnologija za vojsku SAD-a) raspolaže s nano robotima (čipovima) koji se mogu na razne načine uvesti u tijelo, a najjednostavnije je cijepljenjem. Za bolje razumijevanje treba reći da se nanotehnologija bavi izuzetno “sitnim” razmjerima. Jedan nanometar je milijarditi dio metra, ili 10 – 9 metara. Dobar primjer je; list novina je debeo oko 100 000 nanometara. U izuzetno malim nano čipovima (robotima) koristi se AI (umjetna inteligencija pa tako novi, pametni čipovi uneseni u tijelo mogu slati informacije centralnom računalu. Mogućnosti su velike, ne mogu ih zamisliti ni najmaštovitiji autori SF romana. Moguće je djelovanje i na inteligenciju (dokazano na eksperimentima na miševima).

Dakle, najjednostavnije je propisati obvezna cijepljenja svakih dva mjeseca – a zatim u cjepiva dodati nano čipove za kontrolu i usmjeravanje naših života.

Dobro je ponoviti ono; da je SARS-Cov-2 poklon s neba za sve Vlade svijeta. Politici nije važno ništa, pa ni gospodarska propast – osim osobne koristi. Ako sve propadne, njima će ostati dovoljno. Hrvatska, ogrezla u korupciji, kriminalu u ovakvom ozračju snalazi se kao riba u vodi. Riješeni su svi problemi milijardskih pljačka i afera (Agrokor, Uljanik, vjetrenjače, kriminalne radnje Plenkovićevih ministara i niz drugih), sve je bačeno pod tepih ili u duboke sudske ladice da dočekaju zastare… Golemi balon uhljeba u upravama raste, samo u prvoj godini epidemije Vlada je uhljebila 4000 parazita-poslušnika na državne jasle. I tako idemo dalje!

Genijalni projekt

Hrvatsku je uništila gramzljivost tajkuna bivše komunističke bande pretvorene u HDZ. Novonastali tajkuni opljačkali su nas do gole kože, a naš planet će uništiti gramzljivost svjetskih tajkuna koji financiraju ovaj pogubni, genijalni projekt, CORONAVIRUS + NANOČIP. Već do sada, samo na ovom prvom dijelu projekta, cijepljenju – zarada je milijardama. No, cilj je druga faza; Globalna vlast kapitala i radni robovi – san masona, komunista, velikih tajkuna i fanatičnih religijskih ekstrema.

Budućnost nove, mlade generacije u svijetu je pretvaranje u zombije koji će biti još zaostaliji, zatucaniji i siromašniji od današnjih stanovnika. Kod nas u Hrvatskoj taj će proces biti još brži i učinkovitiji, jer smo zadnji po svemu u EU – i najgluplji (biramo uvijek istu vlast koja nas 31 godinu pljačka)!

U nečemu ćemo ipak biti prvi. Prvi ćemo stići do dna, dna!

Anno Domini MMXXI.   T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code