PRVI ROĐENDAN BASTA GOURMET BARA

PRVI ROĐENDAN BASTA GOURMET BARA

17. listopada, 2016.

 

Damir Kedžo i Damir Martin s prijateljima

Omiljeno okupljalište ljubitelja izvornih talijanskih okusa i specijaliteta Basta Gourmet Bar, velikim partyjem, održanim 13. listopada, je  proslavio prvu godišnjicu postojanja na zagrebačkoj gastro sceni. Priliku da uživaju u originalnim napuljskim pizzama nisu propustili ni glazbenik Damir Kedžo, veslač Damir Martin, glumac i voditelj Rene Bitorajac, glumica Ana Maras Harmander, glazbenik General Woo te mnoga druga poznata lica hrvatske društvene scene.

Basta Gourmet Bar u proteklih se godinu dana nametnuo kao nezaobilazno mjesto za nezaboravna druženja i zabavu uz talijanske delicije zahvaljujući autentičnim i ukusnim kombinacijama okusa. Uz već provjerena izvrsna jela poput originalne napuljske pizze poznate po neodoljivoj, hrskavoj i zlatnoj kori, tankoj samo tri milimetra te neodoljive bruschette i focaccie, u ponudi Baste nalaze se i pizze s jedinstvenim kombinacijama sastojaka kao što su pizza tartufatta ili lavandina.

Osim odlične hrane, Basta Gourmet Bar izdvaja se i jedinstvenim ambijentom koji je kombinacija industrijskog dizajna i rustikalnog namještaja, a spaja tri različite cjeline. Prizemlje je rezervirano za bar, dok se na prvom katu smjestio restoran u čijem produžetku se nalazi velika terasa koja je u toplijim mjesecima prava zelena oaza za odmor od gradske vreve.

Originalni talijanski specijaliteti pripremljeni od domaćih ekoloških namirnica, pomno odabrana pića te inspirirajući interijer i eksterijer u samom srcu metropole Bastin je provjereni recept koji će nastaviti promicati i poboljšavati u budućnosti. Već su za narednu godinu najavljeni noviteti u meniju, odlične live svirke, komičarski nastupi, zanimljiva događanja, razne proslave i još mnogo toga što će oduševiti goste ovog šarmantnog bara. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. suo domo
    #1 suo domo 6 studenoga, 2016, 11:17

    “…… jos nema komentara”
    Budalastine ne treba komentirati.

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code