NINOSLAV PAVIĆ OPERIRAN NA REBRU

NINOSLAV PAVIĆ OPERIRAN NA REBRU

30. siječnja, 2012.

Pavi-2
Najveći hrvatski novinski izdavač Ninoslav Pavić poslije operacije stopala hospitaliziran je u KBC Rebro u Zagrebu. Suvlasnik  EPH dobio je gangrenu i zbog toga je bio nužan operativni zahvat. Poslije operacije  ostao je u bolnici. Javnosti nije nepoznato kako gospodin Pavić dugi niz godina  ima problema s dijabetesom i svakodnevno prima injekcije s inzulinom.
Novinarsku karijeru započeo  u “Studentskom listu” i “Omladinskom tjedniku”, gdje je prvi put postao glavni urednik. Bio je i prvi  glavni urednik 1976. ponovno pokrenutog omladinskog lista Polet, gdje se susreće s Denisom Kuljišem, Ratkom Boskovićem, Nenadom Polimcem, Rene Bakalovićem, Miroslavom Lazanskim… Nakon sto je Nenad Polimac objavio negativnu kritiku Zafranoviceva filma “Okupacija u 25 slika” hitno je poslan u vojsku, gdje je u dalekoj Makedoniji odgulio 18 mjeseci. Po povratku zaposljava se u “Vjesniku” kao pomocnik urednika vrlo tiraznog “Nedjeljnog Vjesnika”. Poslije toga bio je zamjenik glavnog urednika “Danasa”, a zatim je radio u “Areni”.
Zajedno s ekipom iz Poleta 1990. pokrenuo je Globus, a par godina kasnije prvo kao dvotjednik krenuli su Gloria i  mjesečnik za tinejdžere OK. Preuzimanjem poduzeća Arena, zajedno sa svim izdanjima EPH u prvoj polovici devedesetih postaje najveći privatni novinski imperij u Hrvatskoj, što je ostao do danas, kad u svom sastavu ima tri dnevna lista, mnoštvo tjednih i mjesečnih izdanja, te 17 portala.
Paralelno s izdavačkim poslovima ime Ninoslava Pavića često se spominje u poslovima s nekretninama.   
Gospodinu Paviću želimo ugodan oporavak. T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Savedra
  #1 Savedra 7 veljače, 2012, 13:52

  Koliko je ljudi u crno zavio sumnjam u brzi oporavak.
  No ako njemu i ne uspije tu su dva vesela sinčića koji će rado nasljediti japu u mažnjavanju love i kuhinjsko medijskim djelatnostima. Tanja Torbarina im u tome može pomoći.
  Ninek, ozdravi nam ti…

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Mladost
  #2 Mladost 4 veljače, 2012, 17:32

  Taj Nino mene je pobjedio na natječaju Mladosti za dopisnika iz Zagreba. Kad sam pomalo ljutito pitao tadašnjeg direktora Mladosti Boru Džuverovića, zašto mene nisu primili jer sam novinar bez posla,a Nino je tada bio glavni u Poletu i to mu je drugi posao, Boro je rekao: Burazeru, on je naš čovek. Čiji je sada taj čovek. Dobro će mu doći štaka, figlio di putana!.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Doktor
  #3 Doktor 3 veljače, 2012, 11:51

  I taj ce uskoro trebat staku kao i Sanader…

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ortoped
  #4 Ortoped 2 veljače, 2012, 22:33

  Ortopedska i druga pomagala koje osigurane osobe, osnovom medicinske indikacije mogu ostvariti na teret sredstava obveznog zdravstvenog osiguranja utvrđeni su u Popisu pomagala koji je sastavni dio Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na ortopedska i druga pomagala (“Narodne novine”, broj 17/09- u daljnjem tekstu: Pravilnik).

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code