PRVE NOVINE U 2020.

PRVE NOVINE U 2020.

2. siječnja, 2020.

 

Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) prva je na svijetu (!) u 2020. godini izdala – novine! U javnosti su se pojavile minutu iza ponoći, a jedan broj primjeraka razdijeljen je, prije svega, hrvatskim braniteljima u Zagrebu. Riječ je o novinama koje izlaze povremeno, u nakladi UHBDR91., a nose naziv – „Fake news“. Ovo je drugi broj. Na naslovnoj stranici može se pročitati – „Vaša će imena biti zapisana zlatnim slovima“, dok su ostale stranice prazne, bez teksta ili komentara. Na taj način objasnio je inicijator i urednik novina Mladen Pavković ova udruga želi skrenuti pozornost na ljude koji su bili prvi kad je trebalo, dok se danas njihova imena sve više zaboravljaju te da se ona jedino „zlatnim“ slovima pišu na – križu.

Pored toga, želja im je da praznim stranicama ukažu javnosti da pojedine vijesti, komentari i slično nisu uvijek pouzdani i točni, i da su čak potpuno nelogični i vrlo čudni.

-Možda će nekome to izgledati smiješno, ali ovo je i krajnje ozbiljno – zaključio je Pavković.

Milan Pišković T

6 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ruth
  #1 Ruth 9 kolovoza, 2020, 00:26

  Zdravo svima. Došao sam da svjedočim kako sam dobio zajam od gospođe Valerije Ali nakon što sam nekoliko puta prijavio od raznih zajmodavaca koji your obećali pomoć, ali nikada me nisu dali kredit. Sve dok me jedan prijatelj nije upoznao sa gospođom Valerijom Ali koja mi je obećala pomoći i zaista je učinio kako je obećao bez ikakvog oblika zakašnjenja. Nikad nisam pomislio da još uvijek postoje pouzdani zajmodavci dok nisam upoznao gospođu Valeriju Ali koja je zaista pomogla sa zajmom i promijenilo wet uvjerenje. Ne znam da li ionako trebate pravi i hitni zajam, budite slobodni da kontaktirate gospođu Valeria Ali putem njegovog e-maila: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Sandra Pusica
  #2 Sandra Pusica 4 srpnja, 2020, 21:53

  Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: [email protected] WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. katia zzo
  #3 katia zzo 10 siječnja, 2020, 15:12

  Gradska banka Pružamo gotovinske zajmove od 5000 do 50000 eura, 50000 do 300 000 eura po godišnjoj stopi od 2% za bilo koju osobu.
  Ako vam je potrebna pomoć, molimo vas da nam kažete beskrajni stres plaćanja.
    pošaljite nam e-poštu na ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Marie Alice
  #4 Marie Alice 6 siječnja, 2020, 12:56

  SRETNA NOVA GODINA SVIMA PROCITAJTE OVE KORISNE INFORMACIJE ZA GODINU 2020. KAKO DOSTAVITI ZAJAM PO JEDNOSTAVNOM PORUKU.
  Zovem se Marie Alice, samohrana sam majka 3 djece i takoder sam medicinska sestra u Zagrebu. Ovo je moja prica u 2019. godini, prevarili su me neki zajmodavci, svejer sam tražio kredit dok konacno nisam upoznao ovu lijepu ženu koja mi je pomogla da dobijem internetsku zajam. Ovo je opipljivo svjedocanstvo kako sam primio kredit od 60,000 eura uz kamatnu stopu od 2%. Receno mi je da je zajmodavac i žena kojoj vjerujem, pa sam odlucio kontaktirati s njom i ona mi je pružila priliku da podnesem zahtjev za kredit od njene tvrtke koji sam lako dobio, ali objašnjenje je da sam dobro zaradio kredit zdravlje i s manje stresa. Ako vas zanima zajam, možete joj se obratiti putem e-maila: ([email protected]) (WhatsApp: +16014560144)

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. FACKE
  #5 FACKE 4 siječnja, 2020, 11:27

  tiskovina fake news ml.pavkovića sa praznom “iznutricom” je prokušana laž dotičnog,kao i njegovo “samokomentiranje” (anonimno,ano i td.)

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. Anonimno
  #6 Anonimno 3 siječnja, 2020, 00:42

  To nije laž to je istina, a opet je laž. Fake news!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code