PREDSJEDNICE PREVARILI STE DOMOLJUBNO BIRAČKO TIJELO- otvoreno pismo Dražena Keleminca iz Koprivnice

PREDSJEDNICE PREVARILI STE DOMOLJUBNO BIRAČKO TIJELO- otvoreno pismo Dražena Keleminca iz Koprivnice

10. svibnja, 2016.

Hrvatice i Hrvati i svi hrvatski državljani,

Obraćam vam se odavde, iz Ureda predsjednice Republike Hrvatske, s mjesta gdje su donošene najvažnije odluke o stvaranju moderne hrvatske države. Svjesna svoje odgovornosti za stabilnost države i očuvanje temeljnih vrijednosti Ustava, odlučila sam na ovaj način obratiti se svima vama, bez obzira na nacionalnu ili vjersku pripadnost.

I ovog puta jasno i glasno ću reći: ustaški režim svojom je politikom vezivanja uz fašizam i nacizam, osakaćivanjem dijelova državnog teritorija i zločinačkim postupcima masovnih progona i ubojstava na najgori način zloupotrijebio i teško okaljao tadašnju legitimnu želju hrvatskog naroda za svojom državom. Isto tako, moramo strogo odvojiti antifašizam, kao vrednotu moderne Europe, i moderne Hrvatske, zapisanu u našem Ustavu, od zločinačkog jugoslavenskog komunističkog režima, pod kojim su deseci tisuća ljudi raznih nacionalnosti i ideja brutalno likvidirani kao neprijatelji naroda, bez suda i ikakvih ljudskih prava. Kolinda Grabar – Kitarović

Kolinda Grabar – Kitarović,

kažete da antifašizam i komunizam nije isto? Kažete da je antifašizam vrednota moderne Europe, moderne Hrvatske? Kažete da treba izdvojiti antifašizam od zločinačkog jugoslovenskog komunističkog režima ? Kažete da pod tim režimom se brutalno ubijalo i likvidiralo bez suda i ljudskih prava ? Da to je istina gospođo Kolinda Grabar – Kitarović, samo što su ti komunisti od 1990. godine postali antifašisti. Danas braniti antifašiste – komuniste je prevara domoljubnog biračkog tijela koji su Vas izabrali. Antifašisti – komunisti birali su komunističku zmiju Ivu Josipovića. Lažete da je antifašitam vrednota moderne Europe, nevjerovatno kako pokušavate manipulirati hrvatskom javnošću.

Kolinda Grabar – Kitarović,

hrvatski narod je 30- tih godina bio u ropstvu kralja Aleksandra i Srbije. Hrvatski narod je u to vrijeme ubijan i progonjen samo zato što su Hrvati. U beogradskoj skupštini ubijeni su braća Radić, a 6. siječnja 1929. godine kralj Aleksandar uveo je dikaturu. Tada je raspušten parlament, zabranjen rad svih političkih stranaka, sindikata, zabranjeni su politički skupovi, uvedena je stroga cenzura. Pojačan je policijski teror, politički protivnici su ne samo zatvarani, nego i ubijani. Proklamirana je ideologija “integralnog jugoslavenstva” i promijenjeno ime države u Kraljevina Jugoslavija.

Kolinda Grabar – Kitarović,

težnja tih godina naših djedova bila je samo slobodna i Nezavisna Država Hrvatska. Nemate pravo pljuvati i omaložavati njihovu težnju za slobodom, nemate pravo pljuvati i omaložavati ih samo zato što su voljeli svoju Hrvatsku, nemate pravo lagati. Naši djedovi nisu osakaćivali dijelove državnog teritorija! Molim Vas da ne lažete kao i komunisti – antifašisti – jugosloveni. Upravo su oni sa kraljem Aleksandrom, Rapalskim sporazumom od 12. studenog 1920. godine potpisali predstavnici Kraljevine SHS i Kraljevine Italije.

Zbog općega nezadovoljstva u Kraljevini SHS, ugovor nikada nije bio razmatran u Narodnoj skupštini, već je 26. lipnja 1921. ozakonjen bez parlamentarne rasprave te je, točno nakon godinu dana, bio potvrđen kraljevom odlukom. Ugovor je velikim dijelom bio rezultat velikosrpske politike usmjerene na nagodbu s Italijom u cilju slabljenja hrvatskog položaja u Kraljevini SHS. Dalmaciju koja je Hrvatska izgubila tim ugovorom vraćena je 1943. godine od strane Nezavisne Države Hrvatske.

Kolinda Grabar – Kitarović,

komunisti, a danas antifašisti su nakon drugog svjetskog rata bez suda i presuda ubijali hrvatsku mladost. Znamo za Jazovke, Macelje, križne puteve, Hudu jamu itd. Znamo da se nećete doći pomoliti za hrvatske žrtve ove godine u Bleiburg. Sramite se zbog toga.

Kolinda Grabar – Kitarović,

nakon 45 godina tamnice u komunističko – antifašističkoj Jugoslaviji došla je nova težnja za slobodom i Nezavisnom Hrvatskom Državom. Vaši komunisti – antifašisti ne žele Hrvatsku 1990. godine i sve koji žele Nezavisnu Državu Hrvatsku nazivaju ustašama i fašistima. Da, branitelji i dragovoljci ponovno postaju ustaše i fašisti u riječniku mrzitelja Hrvatske. Komunisti – antifašisti gube bitku i povlače se u mišje rupe. Lustracija se nije sprovela i tu je ključ današnjeg problema. Dolaskom komunista – antifašista 2000. godine, izvlače se iz mišjih rupa i kreću u obračun sa svima koji vole Hrvatsku, sa svima koji su stvarali Hrvatsku ! Hrvatsku u svijetu blate da je 90- tih godina Hrvatska stvorena na temeljima fašizma. Zanimljivo, tim komunistima – antifašistima ne smeta Pavelićeva kuna, ne to im ne smeta? Umjesto da kao predsjednica Hrvatske branite Hrvatsku od mrzitelja Hrvatske, stali ste na njihovo čelo i blatite našu povjest i Hrvatsku državu.

Kolinda Grabar – Kitarović,

mrzite sa komunistima – antifašistima pozdrav „ Za dom spremni „, pozdrav s kojim su mnogi poginuli u obrani Hrvatske 1990. do 1995. godine. Ne smeta Vas kada SDP-ova zastupnica Ingrid Antičević Marinović u Saboru viče „ Smrt fašizmu, sloboda narodu „? Pitamo se kome to ta bezobrazna Ingrid želi smrt? Kome želi slobodu kad je Hrvatska napokon slobodna? Jasno je da ona želi nestanak Hrvatske i neku novu Jugoslaviju!

Kolinda Grabar – Kitarović,

nećete uspjeti uništiti Hrvatsku preko Trilateralne komisije i Novog svjetskog poretka. Kako smo znali obraniti Hrvatsku 1990. godine tako ćemo znati braniti ponovno.

Autohtona – Hrvatska stranka prava ne smatra Vas više za predsjednicu Hrvatske. Od danas ste predsjednica komunistima – antifašistima – jugoslovenima i mrziteljima Hrvatske!

Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava

predsjednik, Dražen Keleminec T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code