NAJNOVIJE NA PORTALU

POLITIČKI ME PROGONE PO NALOGU MILORADA PUPOVCA

POLITIČKI ME PROGONE PO NALOGU MILORADA PUPOVCA

18. veljače, 2015.

drazen-keleminec
Dražen Keleminec poziva novinare na suđenje 19. Veljače u Koprivnici

Napisao: Dražen Keleminec, predsjednik A-HSP-a

 

Već petu godinu za redom, dana 27. srpnja organiziram u ime Autohtone – Hrvatske stranke prava prosvjed protiv veličanja četničkih zločina u Srbu.
Temeljem prijave od strane Policijske postaje Donji Srb, dana 25. srpnja 2013. godine na Prekršajnom sudu u Zadru kažnjen sam sa 2.200,00 kuna, jer je „netko „ pjevao, zamislite ustašku pjesmu „Marjane, Marjane „ a u refrenu te pjesme:“ Ante Paveliću za tebe umrijet ću !“
Mrzitelji Hrvatske

Prijava je podnijeta na temelju pritisaka Milorada Pupovca i izraziti je montirani politički progon!
Koprivnička policija lažno me prijavljuje zbog remećenja javnog reda i mira sa ciljem mog osobnog progona i javnog degradiranja. Ovim putem Vas sve obavještavam da sam na Prekršajnom sudu Koprivnici ovih dana dokazao svoju nevinost i oslobođen montirane optužnice.

Pošto mrzitelji Hrvatske ( pate za Jugoslavijom i Velikom Srbijom ) ne mogu podnijeti naše odlaske u Srb, Policijska postaja Donji Srb sa načelnikom Tomislavom Ivandićem ponovno pokreće politički progon sa danom 28. srpnja 2014. godine. Sada u optužnici stoji da je putem razglasa puštena pjesma „ Evo zore evo dana, evo Jure i Bobana – pa između ostalog Jure zove Boban viče za dom spremni poglavniče, dakle remetio javni red i mir.

Dana 17. veljače 2015. godine zbog te pjesme izdan je uhidbeni nalog i koprivnička policija pokušala me uhititi. U popodnevnim satima ukinut je taj uhidbeni nalog.

Zbog ovih progona, 17. veljače 2015. godine otišao sam u Ravnateljstvo policije u Zagrebu , gdje sam tražio da se prekine politički progon i iznio sve detalje o svim montiranim i oslobađajućim presudama. Također, Hrvatski helsinški odbor zaprimio je svu dokumentaciju o mom političkom progonu od strane policije i oni mi daju podršku.

Dragovoljac sam Domovinskog rata i u obranu Hrvatske odlazio sam sa pjesmama „Marjane , Marjane“ i „Evo zore, evo dana“. Nisam se 1991. godine bojao četnika ni JNA pa se ne bojim ni ovih progona. Hrvatsku smo stvorili, drugovi nema više Jugoslavije ! Ti JUGOFILI danas dopuštaju nošenje Jugoslovenskih i četničkih zastava u Hrvatskoj ( POLICIJA IH NE DIRA NITI PROGONI ) ali im smeta sve što je HRVATSKO !

Nakon rasprave konferencija

U četvrtak 19. veljače s početkom od 8 sati imam raspravu na Prekršajnom sudu u Koprivnici zbog naše pjesme Evo zore, evo dana. Pozivam medije da dođu i budu prisutni na raspravi. Prethodno se treba najaviti sutkinji Zvjezdani Jurić na telefon 048 280010.

Nakon rasprave u 9 i 30 sati sazivam tiskovnu konferenciju ispred Prekršajnog suda , Hrvatske državnosti 5 A u Koprivnici. Na tiskovnoj konferenciji govorit ću o svim montiranim postupcima , a ispred novinara dokazat ću da me ti JUGOFILI NE MOGU I NEĆE SLOMITI, TE ĆU JAVNO PRED MEDIJIMA OTPJEVATI PJESME „ MARJANE, MARJANE „ i „ EVO ZORE, EVO DANA „ !!!!!

POZIVAM SVE PRAVAŠE, BRANITELJE DOMOVINSKOG RATA, HRVATICE I HRVATE KOJI SU U MOGUĆNOSTI DOĆI, DA MI SE PRIDRUŽE U PJESMI !

OVO JE HRVATSKA !!

Bog i Hrvati ! T

8 komentara

Uskoči u raspravu
 1. soul
  #1 soul 31 ožujka, 2015, 21:08

  Ovako ,u njemačkoj su zakonom zabranjene pjesme iz vremena fašizma u italiji također kao npr.giovinezza,zabranjeno je također i veličanje hitlera i musolinija.E, sad smo dio EU i svakako se od nas očekuju isti aršini u tome pravcu.Dakle nevalja hodati razvezanom cipelom ,saplesti se i prilikom pada nekoga ozlijediti pa onda policija kriva.Ma neće biti dragi gospodine.Dakle ne gudi zabranjene gusle i policija te sigurno dirati neće.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. FRANO
  #2 FRANO 19 veljače, 2015, 23:57

  ČOVJEK KOJI ZNA SVE I UMIRE ZA HRAVTSVO , A ON JE DRAŽEN KELEMENAC.
  ČOVO KOJI PREDVODI USTAŠKO-KATOLIČKU DINARSKU ISPRDSKU BRATIJU ,STEPINČVIH KRIŽRA KOLJAČA , A ČIJI SU OČEVI NESRETNO ZAVRŠILI , OD PUPUVĆEVIH KOMUNISTA, U CRNOJ RUPI KRAJEM II SVJETSKOG RATA. PREMA TOME, NAŠ KELEMENAC JE SVEJSTAN SVOG AVREMENA DA SE OPET VRATILA STEPINČEVA CRKVA KOJA JE ODMAH DEVEDSETIH GODINA PROŠLOG STOLJEĆA REINKARNIRALA STEPINČEVU BOŽJU DRŽVU ,KADA SU POTOMCI STEPINČEVIH KRIŽARA,PREDVOĐENI VELIKIM UMOM SAMOUKIM POVIJESNIČAROM I KATOLIČKIM PROZELITOM,FRANJOM TUĐAMANO , PONOVNO PRIPASALI SRBOSJEKE, OKITILI SE PATRICAMA I RASPELIMA TE KRENULI U ČIŠĆENJE SVIH DRUGIH I DRUGAČIJIH MEĐU KOJIM SU I PUPOVĆEVI OSTATACI OSTATKA ,A KOJI SU 7O GODINA PRKOSILI POTOMCIMA STEPINČEVIH KRIŽARA TE NA TERITORIJU NEKADAŠNJE NDH-E PODIGLI RAZNA KOMUNISTIČKA OBILJEŽJA UVEREDLJIVOG IZGLEDA I SADRŽAJA .I NAŠ KELEMENAC OBORUŽAN KATOLIČKO-KRIŽARSKIM PONOSOM ZAKLEO SE ,E NEĆETE VIŠE DERNEČITI VAŠE KOMUNISTIČKE ORGIJANJE OKO TIH OBILJEŽJA ,JER JE TO DUŽNOST SVAKOG USTAŠOIDNOG KATOLIKA DA SE TA OBILJEŽJA SRUŠE I NESTANU BEZ IKAKVIH TRAGAOVA.
  I TAKO JE NAŠ KELEMENAC ,PREDVODNIK POTOMAKA STEPINČEVIKH KOLJAČA ODLUČIO PORUŠITI OSTATKE OSTATKA KOMUNISTIČKIH OB ILJEŽJA KOJI UVREDLJIVO I SRAMOTNO GOVORE O NJEGOVIM PRECIMA KOJI SU ŽIVOT DALI ZA KRIŽ,MAČ,PATRICEI FARATRA SA ŠTOLOM NA POSLIJEDNJEM ČASU ŽIVOTA.JER JE TO ONO ŠTO OBILJEŽAVA KATOLIČKU ČANDALSKU PONIZNOST I POSLUŠNOST KOJA JE GARANCIJA DA MOĆNA KATOLIČKA CRKVA OSTANE ONAKVA KAKVA JEST, ALI UVJEK KASTINSKI USTROJENA VLADAJUĆA BOŽJA NAMJESNICA NA ZEMLJI ,KOJA JE OSLONAC ,STUB ,KRUPNOM KAPITALU KOJI JE GARANT MIRA,SPOKOJA I MINIMUM EGZISTENCIJE KATOLIČKE ČANDALE.
  PA NAŠ KELEMENAC VEĆ OD ZAVRŠETKA RATA, DEVEDESTIH GODINA , JOŠ RATUJE NA POJEDINIM PODRUČJIMA ,TIČUĆI SE TIH KOMUNISTIČKIH OBILJEŽJA I DERNEČENJA ,A POSEBNO NA ONIM PRAVOSLAVNO-RASKOLNIČKIM KOJA JOŠ DRŽE OSTATAK SPOMEN- OBILJEŽJA TOM KOMUNISTIČKOM ZLOČINAČKOM ANTIFAŠIZMU ,TE SE SVAKE GODINE OKUPLJAJU I PRKOSNO DRŽE GOVORE NA TLU SLOBODNE STEPINČEVE BOŽJE DRŽAVE, ŠTO NAŠEG PREDVODNIKA STEPINČEVIH KRIŽARA ,KELEMENCA VRIJEĐA I TRAŽI DA SE TO UKINE. ALI OSTATCI KOMUNISTIČKIH OSTATKA, NA ČELU SA PUPOVCEM, JOŠ SE UPORNO PROTIVE TOME ,PA GA ČAK I PROGONE NEVIDLJIVO ,A ON JE PUN USTAŠKOG PONOSA I NE DOZAVOLJVA DA SE SA NJIM TAKO POSTUPA ZBOG ČEGA TRAŽI SUD JAVNOSTI KOJI ĆE ,NARAVNO BITI N A NJEGOVOJ STRANI ,DA OSUDI PUPVCA I NJEGOVE DERNEKAŠE I DA SE PORUŠE SVI OSTACI OSTATKA KOMUNIOSTIČKIH OBILJEŽJA TOM TOTALITARNOM AN TIFAŠIZMU U KOMUNIZMA.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code