KOLJEŠ, UBIJAŠ, PALIŠ… MORAŠ PLATITI CIJENU ZABLUDA

KOLJEŠ, UBIJAŠ, PALIŠ… MORAŠ PLATITI CIJENU ZABLUDA

19. veljače, 2018.

 

 

Gaf”, da se ispriča kao bivši predsjednik Tadić, neće se dogoditi današnjem predsjedniku Vučiću, iz više razloga. Prvi je taj da onaj koji potiče krvava klanja i zločine nema moralni kompas i nikad ga neće imati. To je jednostavno tako i vrijeme tu ne pomaže, jer iz ničega nikad ne nastaje nešto, primjerice duša. Drugi razlog je još bitnija. Naime, nakon Tadićeve isprike Srbija je shvatila da uz priznanje krivice idu i konkretnije stvari, poput odštete za razaranja i slično, a to “neće da može”

Napisao: Šefik Orlić

Razgovor je dobro, razgovor i dogovor su put ka sreći, susjedi moraju komunicirati, susjedi su upućeni jedni na druge, ne može se živjeti u prošlosti, ne smije se pričati o prošlosti, ne smije se talasati, ne smiješ razmišljati i ne smiješ osjećati, da ga ne iritiraš ili ometaš u planu. A on, gos’n vučko ima velike oči i strašan plan.

Vučićeva apsolutna vladavina i moć u Srbiji ukazuju na nešto duboko nehumano i svatko tko makar i površno prati političku scenu u Srbiji svjedok je očaja i nemoći da se zaustavi uspon apsolutne moći, svi znamo i da moć kvari, dok apsolutna moć apsolutno kvari.

Na krvi i u krvi

Srbija je izgubila sve ratove i toga je postala bolno svjesna, ali je također svjesna da će kao osvajač i razarač tuđih života, gradova, država… doći i račun za razaranja i pomor, kad-tad. I Srbija je odabrala da cijenu svoje osvajačke strvinarske politike ne želi i neće platiti. Nakon kabadahijskog iživljavanja nad narodima i narodnostima bivše SFRJ te konačnog razaranja snova o Velikoj Srbiji, maestralnom pobjedom Hrvata u akciji Oluja te, kao šlagvort, sukobom sa NATO paktom, nakon pokušaja dovršavanja genocida nad Albancima Kosova, koji je samo nastavak onog genocida sa početka prošlog stoljeća nad istim tim Albancima, Srbija se napokon suočila sa činjenicom da mitovi o srpskom Ogulinu, Glini, Karlobagu, Sarajevu, Kosovu, ne piju vodu i da tamo žive ljudi koji nisu raspoloženi prihvatiti njihove lude mitove. Naravno, kad gledate njihove kolovođe u raznim tv emisijama gotovo redovito oni te mitove no našalantno i bez napora i dalje šire kao da stvarnost ne postoji, za njih i ne postoji, osim kad mitomanija dođe do stupnja provedbe na terenu pa se svaki put u krvi do koljena i sasječeni čude kako su opet izgubili. Onda oni preživjeli, kolovođe, jer kolovođe uvijek prežive, dalje siju sjeme zla i novi krug pokolja u slavu mitomanije sve se brže vrti dok se sve ne stopi u novo jezero svježe krvi. Jer plemenski idoli i mitovi održavaju se jedino na krvi i u krvi.

Dakle, nakon konačnog suočavanja sa porazom Srbija je u jednom trenutku zastala u mjestu i na vlast je došao Zoran Đinđić koji nije zadovoljavao kriterije onih koji vjeruju u Veliku Srbiju pa je jednostavno ubijen, kako to već biva sa nevjernicima u Srbiji. Nedugo nakon toga još jedan mlaki pokušaj Srbije da možda preokrene smjer je bio predsjednik Tadić koji se vidljivo iskreno ispričao za zločine na Ovčari u kojima nije sudjelovao niti ih je podržavao, to je frapiralo i šokiralo Ivu Josipovića pa da anulira taj “gaf” brže bolje se i on ispričavao na sve strane što smo se branili i jedva dočekao priliku da i u Knessetu zada konačan udarac Hrvatskoj spominjući, ničim izazvan, ustaške guje i dizanje glava koje bi morale ostati u tisućama masovnih grobnica od Triglava do Vardara.

 Od Tadića apsolutna vladavina gospodara smrti devedesetih, zakletih i  četničkih vojvoda i ratnih huškača koji su aktivno sudjelovali u masovnim zločinima do razine genocida, mišlju, riječju, djelom i propustom.

Moralni kompas

Naravno, taj “gaf”, da se ispriča kao bivši predsjednik Tadić, neće se dogoditi današnjem predsjedniku Vučiću, iz više razloga. Prvi je taj da onaj koji potiče krvava klanja i zločine nema moralni kompas i nikad ga neće imati. To je jednostavno tako i vrijeme tu ne pomaže, jer iz ničega nikad ne nastaje nešto, primjerice duša. Drugi razlog je još bitnija. Naime, nakon Tadićeve isprike Srbija je shvatila da uz priznanje krivice idu i konkretnije stvari, poput odštete za razaranja i slično, a to “neće da može”!

I kako se izvući iz situacije u kojoj si 100% kriv? Ne postoji niti jedan moralan i ljudski način, postoji samo jedan put da se izvučeš, prodati dušu đavolu. I tu dolazimo do Vučića. Prepreden, beskrupulozan, savršeno bešćutan, obrazovan na onaj zastrašujući način, već viđeno u povijesti prepunoj užasnih bića, sofistički bizarno nadaren, bez moralnog kompasa, bez zadrške, bez kajanja i sumnje u svoje poslanje đavoljeg odvjetnika, potpuno čist od savjesti… Uistinu, ako za Srbiju postoji nada da izbjegne platiti cijenu svojih zabluda koje su dovele do neljudskih patnji okolnih nesrpskih naroda na kraju i srpskog, onda je to Vučić. Doista savršen izbor. Naravno, kako nam je svima poznato, cijena ugovora sa Đavolom uvijek je duša Srbija je odlučila platiti tu cijenu. Ne svi, no kao i u svakoj demokraciji vlast određuje najviše do 20% onih koji usput drže i nose kući glasačke kutije, ostali su taoci, što svojom voljom, što nemarom, a onda, prema poučku Jasenovac i Hrvati, krv pada na kompletnu Srbiju!

Sofist Vučić lak je plijen ljudima sa stvarnim znanjem i karakterom, no takvih je malo u politici gotovo i ne postoje. I zato je Kolinda Grabar Kitarović naizgled pobijeđena od đavoljeg odvjetnika.

Svima je jasno da je nakon podlog i prljavog napada dušegubaca na Hrvatsku, u New Yorku, smiješno povjerovati da je Kolinda ničim izazvana odlučila pozvati Vučića, jasno je da je to dio šireg plana nekoga iznad Kolinde i Vučića. Meni pada na pamet ideja da dušogupci namjerno izazivaju i provociraju sukob sa Hrvatskom i tako dobiju alibi za sve što neće učiniti što trebaju učiniti da se približe i jednog ružnog dana uđu u EU i NATO.

To je samo jedan dio plana ne mogu da ne posjetim domoljube RH koji su stvarno srčano željeli Hrvatsku to se je dokazalo devedesetih kad su krenuli jedan za sve svi za jednoga za našu jedinu voljenu Hrvatsku. Na žalost ali dali smo našu Hrvatsku da je vode pojedinci koji je nisu ni željeli tada tako ni danas u 2018. godini sretni su kada čuju vijest da je branitelj umro da to je istina.

To se je pokazalo i jučer slušajući Hrvatski državni sabor i došao sam do zaključka kako se pojedinci bore za sebe i svoje političke poene i fotelje da ubrzo na izborima, koji će na žalost ubrzo, kažu kako su tako zvani domoljubi gle čuda dragi domoljubi vratite si film u natrag i pogledajte samo tko sve to sjedi u Hrvatskom državnom saboru, tko to nama maže oči i žele pokazati da su domoljubi zaključite sami.

Na kraju javno upućujem pitanje pojedincima gdje ste bili devedesetih ja sam bio na prvoj crti sa svoja tri brata u obrani moje jedine domovine Hrvatske nisam sigurno otvarao firme i udruge tako zvane domoljubne pljačkao našu hrvatsku ne gospodo dok sam sa mnogima mojima sestrama i braćom po oružju branili nam naš jedini dom dok  ste je vi  pljačkali i danas nam se želite pri kazati u svojim maskama da nam mislite dobro ne gospodo niste nam mislili dobro devedesetih tako ni u 2018. godini imao bi toga dosta napisati i dokazati da pojedinci nisu niti zaslužili da uđu u taj sveti dom Hrvatski državni sabor. Složili se sa mnom ili ne. Dragi Bože čuvaj i pomozi nam da ponovo obranimo nam naš jedinu domovinu Hrvatsku.

ISTINA & DOMOVINA

Hrvatska braniteljska pučka stranka

Šefik Orlić PONOSAN ŠTO SAM HRVAT

HRVATSKA U SRCU MOME

ZA DOM SPREMAN! T 

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. AZ MOD
  #1 AZ MOD 21 veljače, 2018, 07:48

  Kad spoznaš da si u ratu sa svakim susjedom,da nitko s tobom ne želi suživot,da se gadiš sam sebi zbog sakrivanja svojih zločina…onda je vrijeme da napustiš teritorij gdje obitavaš i odeš tamo gdje te nitko ne poznaje i počneš ispočetka.Ponašanje srpske vrhuške ide samo u jednom pravcu a to je sakrivanje istine o njima samima.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Anonimno XX
  #2 Anonimno XX 20 veljače, 2018, 20:52

  Pa kad je Koli rekla: Bit ću vaša presednica…
  Eto nam je

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. Anonimno
  #3 Anonimno 19 veljače, 2018, 18:18

  Veliko problem je sto se ovi koji su klali,palili i ubijali nagrađuju sa obnovom kuca,povratom mirovina i ostalim stvarima.Nagrađuju se za terorizam i kako da njihovi klinci nauce da ono sto su im radili roditelji nije u redu.Zato ovako stanje sa srbima i njihovim podmetanjima bude stalno.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code