POKOJNI GENERAL OSTAVIO MILIJUNSKE DUGOVE

POKOJNI GENERAL OSTAVIO MILIJUNSKE DUGOVE

13. listopada, 2023.

 

Među pojedinim generalima u Hrvatskom generalskom zboru (HGZ) svako malo neka afera. Ta je udruga nažalost izgubila značaj koji je trebala imati, a prema svemu sudeći najviše zahvaljujući pojedincima u njezinom vodstvu.

Udrugu su već napustili neki časni i ugledni pojedinci, ali to ovima koji su ostali ni malo ne smeta, jer oni i dalje rade po onom- koga nema bez njega se može. Ali,  da tamo ima svega  i svačega čitali smo i u otvorenim pismima koje su potpisali neki od njihovih bivših članova.

Moja malenkost sada piše i knjigu s radnim naslovom „Nevini generali“.

Nu, ovih dana na sve strane čitamo da je njihov bivši predsjednik (u dva mandata!) te poslije počasni predsjednik HGZ-a (!) general Pavao Miljavac ( 1953.-2022.) potkraj svoga života imao velikih problema sa zakonom, a u svezi njegove privatne tvrtke. Navodno da je dugovao milijune na sve strane, a poglavito državi, koja i danas traži njegove nasljednike da vrate što je navodno opljačkano.

Čudi nas da u njegovu zaštitu nisu već javno stali članovi ili bolje rečeno vodstvo HGZ-a, jer je Miljavac bio njihov, kako su mu često tepali, „najdraži član“, koji je sa navodnom spornom kriminalnom aferom uspio napraviti i vojničku karijeru kakvu drugi mogu samo sanjati.

Sve u svemu, ni pokojni generali nemaju mira!

Nažalost.

Mladen Pavković, predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata91. (UHBDR91.) T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. MARIJANA
    #1 MARIJANA 2 prosinca, 2023, 15:12

    Dobar dan, moj upit o tome kako dobiti kredit za kupnju kuće od nekretnina započeo je pozivom, nazvao sam Davidson Albert Company, danas sam jako sretan i Bog blagoslovio Davidsona Alberta Kontakt e-mail: {[email protected] }

    Zovem se Marijana, iz HRVATSKE sam, zadnjih pet mjeseci sam tražila pravu kreditnu tvrtku od koje bih mogla dobiti kredit kako bih mogla kupiti kuću kakvu sam htjela. Dugoročno gledano, bilo je hrpa prijevara zbog kojih sam im povjerovao i na kraju dana su mi uzeli novac ne dajući mi ništa zauzvrat, čak ni 1 euro na moje ime, izgubio sam svaku nadu, bio sam zbunjen i frustriran, nikad nisam želio imati ništa s online tvrtkama za zajam pa sam otišao posuditi novac od prijatelja. Ispričao sam sve što se dogodilo i rekla mi je da mi može pomoći pronaći tvrtku za zajmove koja mi može dati bilo koji iznos zajma koji mi je potreban i po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 3%, također mi je rekla da je upravo dobila zajam od uputio me kako se prijaviti za kredit baš kao što mi je rekla, prijavio sam se s njima putem e-pošte: ([email protected]), nikad nisam vjerovao, ali sam pokušao, i na moje najveće iznenađenje dobio sam kredit u roku od 24 sati, nisam mogao vjerovati, ponovno sam sretan i bogat i hvala Bogu da takve kreditne kuće još postoje na ovim prevarama posvuda, savjetuju svima koji trebaju posuditi kredit putem e-maila ([email protected]). Nikada te neće iznevjeriti i tvoj život će se promijeniti kao i moj. Brzo kontaktirajte ([email protected]) danas i dobijte svoj zajam od njih. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY za vaš kredit, jer sam uspješno dobio svoj kredit od ove tvrtke bez ikakvog stresa. Posjetite njihovu e-poštu. ([email protected])

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code