NAGRADA HF EKO ETNO GRUPI ZA NAJBOLJI PROGRAM POSLOVNOG TURIZMA

NAGRADA HF EKO ETNO GRUPI ZA NAJBOLJI PROGRAM POSLOVNOG TURIZMA

30. rujna, 2013.

HF Eko Etno grupa

Projekt “Croatia top 200 eko etno – web portal i mobilna aplikacija” koji je predložila HF Eko Etno Grupa d.o.o. dobitnik je nagrade u kategoriji „Najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma“. Navedeni projekt ima svrhu izrade Web portala i mobilne aplikacije za promociju seoskih domaćinstava, ugostitelja, hotela i proizvođača ekoloških proizvoda stranim turistima primjenom modernih tehnologija koje na vizualno atraktivan način približavaju raznoliku i jedinstvenu ponudu hrvatskih turističkih sadržaja s posebnim naglaskom na autohtone I tradicionalne hrvatske proizvode.

Na natječaj za dodjelu nacionalne godišnje nagrade CBTour 2013. pristigla je ukupno 161 prijava, a službeno je nominirano 40 projekata. Nagrade se dodjeljuju u devet kategorija uz posebnu nagradu koja je vezana za temu obilježavanja Svjestkog dana turizma – ovogodišnja tema je „Turizam i voda: U zaštiti naše zajedničke budućnosti“.

Osim u kategoriji „Najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma“ u kojoj je nagradu dobila HF Eko Etno Grupa d.o.o., nagrade su dodijeljene i u slijedećim kategorijima: Najbolji ukupni program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji program odgovornog hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji kreativni program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolja usluga hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji proizvod hrvatskog poslovnog turizma; Najbolja tehnologija hrvatskog poslovnog turizma i Najbolji menadžer hrvatskog poslovnog turizma.

Nagradu su prije četiri godine pokrenuli Savez za energetiku Zagreba, tvrtka Energo Media Servis i Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža u Hrvatskoj, uz podršku Ministarstva turizma i pod osobnim pokroviteljstvom gospodina Gorana Gazivoda.

Nagradu CBTour od 2010.-2013. godine dobilo je ukupno 40 hrvatskih turističkih subjekata. Savez za energetiku Zagreba izraditi će interaktivni višejezični vodič „Doživite kreativnu i inovativnu Hrvatsku“ čime će krajnjim potrošačima predstaviti više od 250 kreativnih i inovativnih oblika turizma u Hrvatskoj. Cijeli vodič, osim što će se baviti kreativnim i inovativnim oblicima turizma, poseban će naglasak staviti na održivi razvoj.

O HF Eko Etno Grupi d.o.o.: Nakon 20 godina aktivnog djelovanja području ruralnog i regionalnog razvoja te ruralnog turizma nadopunili smo poslovanje i od lipnja 2012. godine djelujemo kao HF Eko Etno Grupa d.o.o. To je logičan slijed širenja djelatnosti na konzultativne, razvojne i edukacijske usluge, trgovinu te promotivnu i agencijsku djelatnost. Time smo postali jedina tvrtka u Hrvatskoj i regiji koja obuhvaća sve djelatnosti i pridonosi regionalnog razvoju te razvoju ruralnog prostora s naglaskom na ruralni turizam i sve njegove posebne oblike.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code