NAGRADA HF EKO ETNO GRUPI ZA NAJBOLJI PROGRAM POSLOVNOG TURIZMA

NAGRADA HF EKO ETNO GRUPI ZA NAJBOLJI PROGRAM POSLOVNOG TURIZMA

30. rujna, 2013.
Print Friendly, PDF & Email

HF Eko Etno grupa

Projekt “Croatia top 200 eko etno – web portal i mobilna aplikacija” koji je predložila HF Eko Etno Grupa d.o.o. dobitnik je nagrade u kategoriji „Najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma“. Navedeni projekt ima svrhu izrade Web portala i mobilne aplikacije za promociju seoskih domaćinstava, ugostitelja, hotela i proizvođača ekoloških proizvoda stranim turistima primjenom modernih tehnologija koje na vizualno atraktivan način približavaju raznoliku i jedinstvenu ponudu hrvatskih turističkih sadržaja s posebnim naglaskom na autohtone I tradicionalne hrvatske proizvode.

Na natječaj za dodjelu nacionalne godišnje nagrade CBTour 2013. pristigla je ukupno 161 prijava, a službeno je nominirano 40 projekata. Nagrade se dodjeljuju u devet kategorija uz posebnu nagradu koja je vezana za temu obilježavanja Svjestkog dana turizma – ovogodišnja tema je „Turizam i voda: U zaštiti naše zajedničke budućnosti“.

Osim u kategoriji „Najbolji marketinški program hrvatskog poslovnog turizma“ u kojoj je nagradu dobila HF Eko Etno Grupa d.o.o., nagrade su dodijeljene i u slijedećim kategorijima: Najbolji ukupni program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji program odgovornog hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji team building program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji kreativni program hrvatskog poslovnog turizma; Najbolja usluga hrvatskog poslovnog turizma; Najbolji proizvod hrvatskog poslovnog turizma; Najbolja tehnologija hrvatskog poslovnog turizma i Najbolji menadžer hrvatskog poslovnog turizma.

Nagradu su prije četiri godine pokrenuli Savez za energetiku Zagreba, tvrtka Energo Media Servis i Hrvatska gospodarska komora – Europska poduzetnička mreža u Hrvatskoj, uz podršku Ministarstva turizma i pod osobnim pokroviteljstvom gospodina Gorana Gazivoda.

Nagradu CBTour od 2010.-2013. godine dobilo je ukupno 40 hrvatskih turističkih subjekata. Savez za energetiku Zagreba izraditi će interaktivni višejezični vodič „Doživite kreativnu i inovativnu Hrvatsku“ čime će krajnjim potrošačima predstaviti više od 250 kreativnih i inovativnih oblika turizma u Hrvatskoj. Cijeli vodič, osim što će se baviti kreativnim i inovativnim oblicima turizma, poseban će naglasak staviti na održivi razvoj.

O HF Eko Etno Grupi d.o.o.: Nakon 20 godina aktivnog djelovanja području ruralnog i regionalnog razvoja te ruralnog turizma nadopunili smo poslovanje i od lipnja 2012. godine djelujemo kao HF Eko Etno Grupa d.o.o. To je logičan slijed širenja djelatnosti na konzultativne, razvojne i edukacijske usluge, trgovinu te promotivnu i agencijsku djelatnost. Time smo postali jedina tvrtka u Hrvatskoj i regiji koja obuhvaća sve djelatnosti i pridonosi regionalnog razvoju te razvoju ruralnog prostora s naglaskom na ruralni turizam i sve njegove posebne oblike.T

2 komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

<