400 SUDIONIKA IZ 40 ZEMALJA NA HTI KONFERENCIJI

400 SUDIONIKA IZ 40 ZEMALJA NA HTI KONFERENCIJI

27. veljače, 2018.

 

HTI konferencija (Health Tourism Industry) će od 1. do 3. ožujka u hotelu Westin u Zagrebu biti domaćin za preko 400 sudionika iz više od 40 zemalja te okupiti najrelevantnije svjetske stručnjake iz područja zdravstvenog turizma.

Centralni sadržaj konferencije je B2B skup „Buy Croatia – zdravstveni turizam“ na koji dolazi 50 kupaca zdravstvenih usluga iz Europe i svijeta, a kojeg Hrvatska turistička zajednica organizira u partnerstvu s HTI konferencijom.

Potvrđen je dolazak i predstavnika najvećih globalnih osiguravatelja – Cigna, United Health Care i Protecti. Poznato je da su osiguravajuće kuće najveći kupci usluga u zdravstvenom turizmu, a njihov će dolazak zasigurno potaknuti i interes domaćih osiguravatelja za područje zdravstvenog osiguranja u turizmu.

Na destinacijskim forumima “How to do business with?” u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom bit će predstavljene mogućnosti poslovanja s velikim brzorastućim tržištima Rusije i ostalih CIS zemalja, Kine i Bliskog Istoka. Realizaciji foruma doprinijeli su HTI predstavništvo u Rusiji, CSEBA – Chinese Southeast European Business Association te Ruska Medical Tourism Agencies Association, a nastavno na strane investicije iz navedenih zemalja u Krapinskim toplicama, na Malom Lošinju, u Istri i drugim hrvatskim destinacijama.

CIGNA će biti i domaćin zatvorenog skupa – 2. EHTI Leaders Summit na kojem će se sastati visoki predstavnici državnih i drugih javnih institucija Europe s ciljem stvaranja sinergije za promicanje Europe kao destinacije zdravlja. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code