POBJEDA PROTIV ENGLESKE JE VIŠE OD NOGOMETA

POBJEDA PROTIV ENGLESKE JE VIŠE OD NOGOMETA

10. srpnja, 2018.

 

Bilo bi to uistinu samo nano-zrno vraćanja duga za sve strahote koje su nama Hrvatima nanijele elite Ujedinjene Kraljevine. Siguran sam da će proći najmanje jedno stoljeće, ako se u međuvremenu Ujedinjena Kraljevina ne raspadne, prije nego što se ublaži institucionalna memorija hrvatskog naroda prema velikom zlu koje mu je UK nanio samo da bi održao dominaciju nad većinom država i naroda u svijetu. Veleposlanik Ujedinjene Kraljevine u Hrvatskoj Nj.E. Andrew Dalgleish silno nastoji ublažiti negativne emocije u hrvatskoj javnosti, koje su još uvijek snažne kad je u pitanju bilo što vezano za Engleze. Meni osobno je drago što su počeli shvaćati da Beograd nije više zadužen za upravljanje Hrvatskom

Napisao: Antun Babić

Većina Hrvata u Domovini vjeruje kako sport ne bi trebao imati ništa zajedničko s politikom. Nažalost, moje dugogodišnje životno i diplomatsko iskustvo pokazalo je kako često, a naročito na međunarodnoj pozornici, sport i politika idu ruku pod ruku.

Bezbroj je primjera u zadnjih sto godina što su sve pojedine, a posebice one velike, države poduzimale kako bi svoju inferiornost na terenima, trkačkim stazama, u dvoranama i drugim mjestima natjecanja nadomjestile raznim, često i otvorenim, smicalicama kako bi njihovi prosječni sportaši pobjeđivali talentirane i najbolje sportaše i timove iz malih i nemoćnih država. Sjetimo se samo što su Rusima napravili prije zadnjih Zimskih olimpijskih igara u Južnoj Koreji.

Takvo nesportsko i podlo ponašanje u sportu velike države primjenjuju prema receptu iz političkog i vojnog ponašanja, u kojem nema pravila, a još manje pravde i ljudskosti.

Englezi nas ne vole zato što smo vjerni Vatikanu i Papi

Zašto sam se uhvatio jedne takve vrlo nezgodne teme, koja sa sobom nosi i određene rizike? Hrvatska će u srijedu u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Moskvi igrati s Engleskom. Što se mene tiče, bit će to prilika da mala Hrvatska nanese veliku bol nekadašnjem globalnom imperiju – Ujedinjenoj Kraljevini, koja je gotovo 150 godina bila najveći neprijatelj hrvatskog naroda zbog njegove čvrste vjernosti Papi, Vatikanu i Katoličkoj Crkvi. Kao što se moglo očekivati, u zadnje je vrijeme malo splasnula mržnja Engleza prema Katoličkoj Crkvi, jer Vatikan “nije više najveći neprijatelj Ujedinjenoj Kraljevini”, nego sve agresivniji Islam.

Želim samo vrlo kratko podsjetiti na nekoliko ključnih događaja u kojima su Englezi bili glavni igrači.

Jugoslavija je stvorena u englesko-masonskom laboratoriju

1. Već negdje polovicom devetnaestog stoljeća Englezi dolaze s idejom da je potrebno razbiti Austro-Ugarsku. Ključ razbijanja Austro-Ugarske ležao je u stvaranju Jugoslavije, kojom će vladati “kulturni Srbi” (antikatolici). I vlak je krenuo.

2. Tijekom Prvog svjetskog rata u Londonu je bilo sjedište Jugoslavenskog odbora, čija je glavna zadaća bila prevariti tadašnje naivne hrvatske političare kako će hrvatski narod biti ravnopravan u novoj tvorevini. Engleska je bila majka iz čijeg je laboratorija nastala Jugoslavija.

3. Kad su vidjeli da će Radić i HSS srušiti srpskog kralja i četničku Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca, Englezi su dali savjet srpskom kralju Aleksandru da treba ubiti vođu hrvatskog naroda Stjepana Radića, što su Srbi 1928. godine i učinili.

4. Englezi su izravno odgovorni za najveći genocid nad hrvatskim narodom u njegovoj povijesti – Bleiburg. Zbog tog genocida Hrvatska se danas nalazi pred demografskim nestankom.

5. Kao prvi glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske 1991., izravni sam svjedok da su Englezi bili najveći protivnici međunarodnog priznanja Hrvatske. Na tu temu u Dublinu sam 2007. magistrirao međunarodne odnose.

Dakle, svaki domoljubni Hrvat, a tu ne računam hrvatske Jugoslavene, treba moliti dragog Boga da u tijela i glave naših Vatrenih unese nadljudsku sposobnost kako bi u srijedu pobjedom poslali iz Moskve natrag u London englesku nogometnu reprezentaciju. 

Ne, nije riječ o osveti, nego o pravdi

Bilo bi to uistinu samo nano-zrno vraćanja duga za sve strahote koje su nama Hrvatima nanijele elite Ujedinjene Kraljevine.

Siguran sam da će proći najmanje jedno stoljeće, ako se u međuvremenu Ujedinjena Kraljevina ne raspadne, prije nego što se ublaži institucionalna memorija hrvatskog naroda prema velikom zlu koje mu je UK nanio samo da bi održao dominaciju nad većinom država i naroda u svijetu. Veleposlanik Ujedinjene Kraljevine u Hrvatskoj Nj.E. Andrew Dalgleish silno nastoji ublažiti negativne emocije u hrvatskoj javnosti, koje su još uvijek snažne kad je u pitanju bilo što vezano za Engleze. Meni osobno je drago što su počeli shvaćati da Beograd nije više zadužen za upravljanje Hrvatskom.

Za mene bi pobjeda Hrvatske protiv Engleska bila više od osvajanja prvog mjesta. No, ako naši dragi Vatreni iz ovog ili onog razloga ne pobijede, oni će za nas hrvatske domoljube vječno ostati NAŠI JUNACI. T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. merle
  #1 merle 11 srpnja, 2018, 23:53

  ANNO! SAMO SLIJEPAC NE VIDI A JALNI I OSVETOLJUBIVI MOGU IZREĆI TAKVU GLUPOST!!! HTJELI VI ILI NE OVO JE MAMIĆEVA ZASLUGA JER JE 80% IGRAČA KOJE JE ON AFIRMIRAO!!! NARAVNO S TIME NE UMANJUJEM NI MILIMETAR ZASLUGE ZLATKA I IGRAČA A SJETITE SE ŠTO SE DOGAĐALO NEŠTO PRIJE RUSIJE??? MODRIĆ JE BIO VJEŠAN A LOVREN NAZIVAN KRIMINALCEM I LOPOVOM!!! A TO SU PRIZNALI ILI NE GLAVNE POLUGE KOJE SU PRIDONJELE DA SE NAĐEMO U FINALU!!! VELIKA PODRŠKA ZDRAVKU!!! TI SI JEDAN OD GLAVNIH KOTAČIĆA BIO I OSTAO OVE REPREZENTACIJE!!! PAMETNOME DOSTA A BUDALE NEKA SE SAKRIJU U MIŠJU RUPU!!! partizani SU OPET NA VLASTI U HRVATSKOJ A TO JE DOKAZ SMANJENJE KAZNE OSUĐENOM RATNOM ZLOČINCU kapetanu draganu!!! ZA DOM HRVATSKE UVIJEK SPREMNI!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. merle
  #2 merle 11 srpnja, 2018, 23:04

  HRVATSKA JE IZBEZUMILA AROGANTNU I BAHATU england ZEMLJU KOJA U SVOJOJ EKIPI IMA NAJMANJE ENGLEZA A VIŠE IGRAČA IZ NJIHOVIH KOJONIJA!!! MI HRVATI KADA SMO SLOŽNI U ZAJEDNIŠTVU NITKO NAM NA SVIJETU NIJE RAVAN!!! OPET ĆU NAGLASITI DA MI NISU DRAGI ONI KOJI SU GOTOVANI (anemični i njonjo) NO VESELIM SE FINALU JER ĆE BITI PRISUTNA JEDINA ISTINSKA OSOBA PRESJEDNICA KOLINDA!!! DALI STE U OVOM NEVIĐENOM SLAVLJU I USPJEHU VIDJELI ILI ČULI LIJEVE IMBECILE??? NARAVNO DA NISTE JER TI ŠTAKORI SE JAVLJAJU SAMO KADA TREBA PLJUVAT PO HRVATSKOJ!!! NISU SE JAVILI NI KOALICIJSKI dotepenci PA SADA VIDITE TKO NAM KROJI GAĆE!!! MEDIJI SU SUZDRŽANI OSIM NEKIH PORTALA RECIMO DESNE ORJENTACIJE A IDIOTI IZ indexa ŠALJU SLIKE SVIM SRPSKIM TISKOVINAMA KOJI NA SVOJ KARAKTERISTIČAN NAČIN “slave NAŠU POBIJEDU!!! JEDNOG ISTINSKOG SPORTAŠA SU STAVILI NA STUB SRAMA JER JE REKAO DA NAVIJA ZA HRVATSKU!!! TO JE NOVAK ĐOKOVIĆ KOJEG SADA PROGLAŠAVAJU ČAK I USTAŠOM!!! DA NIJE TRAGIČNO BILO BI SMIJEŠNO!!! NO ŠTA DRUGO I OČEKIVATI OD OPANČARA KOJI NIKAD NISU NITI NEĆE NAĆI LIJEPE RIJEČI ZA NAS HRVATE!!! I HRT SE SAMO HVALI KOLIKO IMA GLEDATELJA A NEKI DAN IM JE GLAVNI GOST BIO NOTORNI MRZITELJ HRVATSKE markovina!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. anno
  #3 anno 11 srpnja, 2018, 22:14

  SADA SMO IM POKAZALI TKO SMO.
  ZABILI SMO IM DVA U MREŽU.
  nEKA SAD IDU POGNUTE GLAVE S TERENA U rUSIJI.
  gOSPON BABIĆ BRAVO ZA NASLOV.
  SVE STE PREDVIDJELI, PRAVI STE VIDOVNJAK BILI.
  SADA JOŠ DA POBJEDIMO I FRANCUZE, KOD KOJIH SRBI IMAJU NAJVEĆI LOBI.
  MAKAR IH NE MRZIM, ALI OVI DALIĆEVU UZ SKROMNOST POKAZUJU NOGOMETNU VELIČINU.
  VIDITE DA SE MOŽE BEZ MAMIĆA I NJEMU SLIČNIH.
  NAPRIJED VATRENI DO SVJETSKOG VRHA.
  SVI STE DALI SVE OD SEBE U POLUFINALU.
  SADA NEKA PADNU I GALSKI PIJETLOVI.
  mI NAVIJAČICE SMO UZ VAS.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Ustaša
  #4 Ustaša 11 srpnja, 2018, 06:39

  Jeblate Ujedinjena Kraljevina što je tako nazivaš. Ta zemlja se zove Englska u hrvatskom jeziku.

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. m
  #5 m 10 srpnja, 2018, 19:44

  ENGLEZI NISU NIKADA BILI ISTINSKI PRIJATELJI HRVATSKE VEĆ UVIJEK PRIVRŽENI BIVŠOJ državi I srbima! SJETIMO SE karađorđevića,draže mihailovića pa poslije miloševića I DANAS SAM PROČITAO DA JE mreo MRZITELJ HRVATA časni? lord carington! ODLAZE POLAKO SVI ONI KOJI SU MRZILI HRVATSKU NO JOŠ SU UVIJEK PRISUTNI U NAŠEM PODNEBLJU I VRLO SU AKTIVNI NO NAŠE? KONTRAOBAVJEŠTAJNE SLUŽBE AKO IH UOPĆE IMAMO SPAVAJU ZIMSKI SAN! NO ŠTO REĆI O ZEMLJI KOJA JE banditima partizanima(ČITAJ četnicima) UVIJEK BILA NA USLUZI A I ŠTO DA KAŽEMO O ZEMLJI KOJA IMA JOŠ KOLONIJE I IRCIMA NEDA POTPUNU SLOBODU! NA KOGA VAS PODSJEČAJU? NIKAD IM NEĆEMO OPROSTIT BLAIBURG NO NAŠI? JOŠ UVJEK HRLE K NJIMA!! SADA JE VRIJEME DA IM BAR NA SPORTSKOM POLJU POKAŽEMO ŠTO MOŽE MALA HRVATSKA I SKINEMO TU AROGANTNU I BAHATU ENGLESKU KOJA ŽIVI JOŠ UVIJEK NA TUĐI RAČUN! SAMO DA SPOMENEM VRIJEME ZA ČAJ PA ĆE SVIMA BITI JASNO ŠTO TO ZNAČI! ENGLEZI I ČAJ STVARNO SMJEŠNO! KRADU OD DRUGIH I PRISVAJAJU SI ONO ŠTO NIJE NJIHOVO KAO vanzemaljski narod srbi! PROVOCIRAJU I PODCJENJIVAJU NAŠU REPKU ŠTO IM SE LAKO MOŽE ODBIT O GLAVU! BOŽE POMOZI DA IM SKINEMO ONAJ PODCJENJIVAČKI IZRAZ SA LICA!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code