PARTI NA MEDVEDGRADU

PARTI NA MEDVEDGRADU

6. lipnja, 2017.

 

U nizu događaja iz zagrebačke zabavne ponude posebno se ističe događaj koji nas očekuje idućih dana. BSH Medvedgrad fortress party održat će se u subotu, 17. lipnja i na povijesnoj utvrdi iznad Zagreba.

Srednjovjekovna utvrda Medvedgrad prepoznatljiv je zagrebački simbol, a impresivne zidine iz 13. stoljeća poslužit će kao čarobna kulisa za najljepšu zagrebačku party bajku. Na visini od 593 m, BSH Medvedgrad fortress party će okupiti čak 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe koji će u bogatom programu rasplesati sve posjetitelje. Na jedinstvenom partiju pod zagrebačkim nebom posjetitelji mogu uživati već od 15 sati, a nezaboravan provod trajat će sve do jutra. BSH Medvedgrad fortress party obilježava spektakularan pogled na očaravajući zalazak i izlazak sunca iznad Zagreba što ga čini najljepšim partijem u gradu.

BSH Medvedgrad fortress party i u trećem će izdanju okupiti impresivnu postavu domaćih DJ-a. Tokom čak 14 sati programa nastupit će: Yakka, Aldo Morro, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Joe2Shine, Kosta, Radman, VANILLAZ, XO te RNDR (Aldo Morro & Matroda).

Jedinstvena lokacija, vrhunski izvođači i spektakularna produkcija svjetla i zvuka jamče da nas na Medvedgradu očekuje party koji se pamti. T

Još nema komentara

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code