OVAJ SUSTAV SE NE MOŽE POPRAVITI BEZ REVOLUCIJE

OVAJ SUSTAV SE NE MOŽE POPRAVITI BEZ REVOLUCIJE

4. srpnja, 2015.

revolucija
Samo tako može nastati pravednija i poštenija Hrvatska
Napisao: Saša Radović
U drugi dio 2015., godine mršavih krava – upali smo s dva minorna slučaja i jednim mega EU potresom. To su; optužnica Nadana Vidoševića, Mamićev show i Tsiprasova Grčka.
Ni jedan od tih slučajeva, svojim sadržajem direktno ne znači ništa za osiromašeni hrvatski puk. Optužnica Vidoševića neće nahraniti gladnu djecu, Mamićeve TV showove ne gleda dobar dio Hrvatske jer nemaju ni za kruh, a kamoli za TV pretplatu. A Grčka je daleko, daleko, posebice za hrvatske radnike koji rade, a ne primaju plaću. No refleksije ovih slučajeva, i ono manje vidljivo u tamnom hrvatskom ozračju vrijedi spomenuti:

Vidošević

Nadan Vidošević, moćni ubojica sjevernih medvjeda i krokodila, kako fertilne Srpkinje kažu „lep kao greh!“ – samo je djelić naše kriminalne svakodnevice. Ima umjetnine koje vrijede milijune, osim vile na Prekrižju u vlasništvu ima i tri vile na obali, imanje u Gorskom kotaru, zemljište, jahte, tvrtke, pune inozemne račune… Ništa posebno, pokrao je milijune kao i oni što ih gledate svaki dan na ekranima. No, jedan detalj izvješća u vijestima 2. srpnja, sigurno je promakao hrvatskom puku – ali ne i tajkunima, ratnim profiterima i pretvorbenim zločincima. Jedan mali trenutak, isječak vremena u tim vijestima – nešto je novo i uznemirujuće za Domovinske zločince. Rečenica je to koja „žari i pali“, noćna mora za Gornji grad i prebogate satelite. I nadasve nevjerojatna! Prvi puta u hrvatskoj povijesti, u izjavi o optužnici javno je rečeno da USKOK traži oduzimanje 39 milijuna Vidoševiću! Užas! Neviđeno i nikad izrečeno! Narod bi za Dinka Cvitana rekao: „Il’ je lud, il’ mu noge smrde“. Kako se usuđuje? Ne događa li se slučajno rađanje neke nove, pravne Hrvatske? Je li se Cvitan oteo iz čelične mreže interesne zajednice SDPHDZ – i počeo zaista raditi?
U 25 godina postojanja Republike Hrvatske nismo imali Državnog tužitelja nego Državnog odvjetnika, a znamo što je dužnost odvjetnika. Odvjetnici brane kriminalce, ne tuže ih! Posljednjih 12 godina je Mladen Bajić zdušno branio crni kapital zločinaca. Ni jedna lipa iz džepova najgorih hrvatskih kriminalaca, pljačkaša Domovine, nije oduzeta i vraćena u državni proračun. Nikada nije to bilo spomenuto, čak nije bilo ni u primisli Bajiću i njegovim bossovima. Ni rijetkim osuđenim zločincima; Zagorcu, Petraču, Sanaderu, Čobankoviću, Polančecu i drugima nije oduzeta nezakonito stečena imovina – pokradeni milijuni spavaju na njihovim računima u Hrvatskoj i u inozemstvu. Konfiskaciju nezakonito stečene imovine provode sve pravne države, pa čak i Srbija koja nam ni po čemu ne bi trebala biti uzor. Mi, ne!
Znamo da dvoglava zmija (HDZSDP) neće dozvoliti da država Hrvatska članu mreže, Nadanu „uzme“ 39 milijuna – i da će se sve to po običaju zataškati. Ali, barem je spomenuto!!! Možda je to ipak rađanje nekog novog sunčanog dana???

Mamić

O Mamiću se piše dosta i previše, pa je daleko interesantnije ono što se ne vidi – refleksija slučaja. Radi se o navodnoj poreznoj utaji – što je, do dana današnjeg u Hrvatskoj, predmet sprdnji i podsmijeha. Što mislite o plaćanju poreza naših tajkuna i političara? Jasno, nasmijat ćete se. Posprdno! Ali, koliko god bili skeptični prema EU – ipak se događaju pozitivni pomaci i na tom planu.
Na inzistiranje „izvana“ ustoličen je Samostalni sektor za otkrivanje poreznih prijevara (SSOPP) po uzoru američke Internal Revenue Service. Djeluje u okviru Porezne uprave. Imamo 26 djelatnika SSOPP-a obučenih po američkim instruktorima IRS-a. U obuci sudjelovali su i porezni istražitelji iz Nizozemske i njemačke savezne pokrajine Bavarske.
Međutim, naša elita provukla je i jedan obrambeni mehanizam. Naši SSOPP-ovci nisu naoružani i ne mogu samostalno obavljati uhićenja kao što to mogu njihovi učitelji u SAD i drugdje. Naši moraju zvati – zamislite koga – policiju, DORH i USKOK. Ha! Sterilizirali su ih kao što činimo kad mačku nosimo kod veterinara. Jalovo, lukavo, odlično za elitu. Dozvola za bilo kakvu akciju, kao i prije mora stići s Gornjeg grada!
Plan je bio da SSOPP donese državnoj blagajni u 2015. 300 do 500 milijuna kuna. Ne bi bilo problem da naš premijer i ministri ne prijateljuju s tajkunskom elitom. Ali, ovako…

Grčka

I o Grčkoj ima previše priča i napisanih slova! Okrenimo se Hrvatskoj. Što ćemo mi s dugovima? Živimo na kreditima, s ovrhama, deložacijama – proždrljiva elita krade nam posljednje mrvice sa stola. Naše sutra je „crno dno bez dna“. Zapravo – nema sutra! Čudimo se da nam još uvijek daju kredite, a tek oni rijetki znaju da je Hrvatska procijenjena, da se točno zna koliko vrijedi Jadran, otoci, bistre rijeke, šume i ostali potencijaali… Još nije kraj! Još možemo dobiti poneki kredit, po koju milijardu koju će proždrijeti nezajažljivi monstrum, SDPHDZ.
Ne znamo mnogo, ali znamo za banke, za Podravku, Telekom… za INU koju je hrvatska politička mafija formalno predala (ne prodala!) Mađarskoj, a vlasnici i tog mađarskog dijela (MOL) najvećim su dijelom Hrvati skriveni iza skrbničkih računa… Možda su vlasnici Brijuna i ponekog otoka neki Amerikanci, šeici ili bogati narko bossovi? Možda su neki švicarski businessmani vlasnici Save, Kupe, Korane, možda smo već prodali spomenute otoke, šume…? Nitko od nas ne zna što i koliko je već tuđe. Ponajmanje znamo o silnim milijunima i milijardama dolara ili eura koje su novopečeni tajkuni zgrnuli na račune u poreznim utočištima.
Ipak, nije sve tako crno!
Autor ovih redova objavio je prošle godine članak u kojem tvrdi da silne milijarde dugova ne treba vraćati. Dobar dio stručnjaka podržava ovu postavku:
Milijarde eura zaduženja, realna nemogućnost vraćanja duga i rasprodaja obale, otoka, mora, šuma i rijeka – rješivi su problemi. Po prihvaćenim međunarodnim uzusima, navedeni dugovi nisu učinjeni voljom naroda i zato su nezakoniti (autor, Alexandar Sachs). Za proglašenje „nevoljnog“ duga i sukladno tomu – za nevraćanje duga – potrebna su tri preduvjeta:

Kredit je uzet bez odobrenja i znanja naroda
Kredit je potrošen na aktivnosti koje ne donose benefit narodu.
Zajmodavatelj zna ali ignorira spomenuta dva preduvjeta.

Svi ovi preduvjeti vrijede i za samovoljnu rasprodaju državnih resursa Hrvatske bez dozvole naroda.
Preduvjeti su zadovoljeni. Znamo da hrvatski narod nikada nije odobrio ni milijardske kredite, ni rasprodaju Domovine. Krediti i rasprodaja narodu ništa dobro nisu donijeli, a političkoj mafiji napunili su privatne račune. Davatelji kredita dobro su znali stanje u Hrvatskoj i ignorirali su nedostatak dozvole naroda.

Trulo jaje

Slijedom gornjeg Hrvatska ne treba vraćati dugove, a sve rasprodano mora se vratiti Republici Hrvatskoj. Provedba te povijesne zadaće za spas države Hrvatske vrlo je jednostavna. No, potrebni su ljudi, slični onima iz 1991. koji su dragovoljno obukli odore i s puškom u ruci gradili Hrvatsku. Doduše, ne ovu današnju Hrvatsku nego neku poštenu, pravnu i pravednu državu. Poginulo je 10668 ljudi, 37180 ih je ranjenih i 2915 nestalih. Samo neki slični, novi branitelji hrvatske nacije mogu zauzdati pohotnu hobotnicu s Gornjeg grada. Nikakvi izbori, peticije, referendumi i ostali demokratski elementi ne mogu razbiti koloplet hrvatske politike i kriminala. Mislite li da će i nakon novih izbora sabornica Hrvatskog sabora biti puna – a ne kao danas sa šest ili sedam nazočnih zastupnika? Ostali će biti na talijanskim skijalištima, u Afganistanu, Dubaju i drugdje – u provodu ili u lovu za provizijama.
Trulo jaje ne može se popraviti – mora se razbiti! Sličnu poruku uputio je ovih dana moskovski student NKVD-a, stari i mudri Josip Manolić. On kaže da se ovaj sustav ne može popraviti bez revolucije.
Moramo zanemariti „nevoljne dugove“ koje su stvorili ONI i tako napunili svoje inozemne račune. Šukera, Linića i ostale samovoljne zaduživače treba ogoliti kao što su oni učinili s Domovinom. Da je vrijeme Svete inkvizicije, bili bi spaljeni na Jelačić placu zbog veze sa Sotonom, jer nema sumnje da ta veza zaista postoji. No, danas je drugo vrijeme – dovoljno je oduzeti im sve što imaju, sve što su oni pokrali Domovini. Tu su i Tuđmanovih 200 (a danas i mnogo više) obitelji koje su trebale vladati Hrvatskom – i njih treba upitati:„Odakle vam dvorci, bazeni, jahte i debeli računi?“
I oduzeti opljačkano!

Anno Domini MMXV/ 31.T

5 komentara

Uskoči u raspravu
 1. klarens
  #2 klarens 5 kolovoza, 2015, 19:11

  Frfljaj ti dok ti ne dopizdi
  ++++++++++++++++++++
  Revolucija ????????????
  ++++++++++++++++++++
  U ova, gle chuda,
  _____________________
  NE olovna ?????
  _____________________
  I vrapci znaju
  _____________________
  Da revolucionari
  _____________________
  Koshtaju !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  _____________________
  KOLIKO ?????
  _____________________
  CIJELU DRZHAVU !!!!!!
  ====================
  Ova je OTETA !!!!!!
  _____________________
  Morate si nach drugu
  _____________________
  A i tko bi vas slijedio
  _____________________
  U maglovitu KMICU ????
  =====================
  Plachi voljena zemljo !!!!

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. rade končar
  #3 rade končar 8 srpnja, 2015, 17:06

  Svaki onaj, koji je pljunuo, ili pljuca, na ovu revoluciju:

  https://www.youtube.com/watch?v=7sMD6W0qhYk

  NEMA više nikakve šanse da podigne ikakvu drugu!!!

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code