OTVORENI KUP HRVATSKE U STREET I PAROVNIM PLESOVIMA

OTVORENI KUP HRVATSKE U STREET I PAROVNIM PLESOVIMA

9. ožujka, 2016.

plakat1

 Ovu natjecateljsku sezonu, organizatori natjecanja, Hrvatski Show Dance Savez (HSDS) i plesni klub Megablast, započinju Međunarodnim otvorenim kupom Hrvatske u street i parovnim plesovima pod nazivom Urban DanceXplosion 2016. Natjecanje počinje u petak 11. ožujka i traje do nedjelje 13. ožujka, a kako najavljuju organizatori ovo će, vizualno, biti najbolje natjecanje Saveza do sada. Odlična scenografija, prostor, zvuk, rasvjeta i najnoviji led ekran…sve to i puno više od toga očekuje vas ovog vikenda u paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma.
 „Urban DanceXplosion 2016. je upravo ono što mu samo ime kaže. To je audio-vizualna eksplozija urbanih plesova, a na natjecanju ćete moći uživati u izvedbi 500 najboljih plesača street plesova iz cijele Hrvatske. Njihovu izvedbu upotpunit će profesionalni zvuk, scenska rasvjeta i vrhunski led ekran. Interijer u kojem će se održavati natjecanje je na nivou koji još nije viđen na našim natjecanjima, a zamišljen je kao svojevrsna galerija u kojoj su izložene plesne fotografije dimenzija 2×2 metra. Sve nabrojano garantira jedan vrhunski plesni event na kojem će se spojiti vrhunski ples i profesionalna produkcija.“ – izjavio je Gordan Križaj, predstavnik PK Megablast.
Megablast, klub koji je u početku trebao zadovoljiti kvalitetno osmišljavanje slobodnog vremena mladih ubrzo je prerastao te okvire i uključio se u postizanje viših estetskih i plesnih ciljeva koji su doveli do nastupa na državnim i međunarodnim natjecanjima. Klub je ostvario preko 20 organizacija prvenstava u plesu na državnom nivou, tri organizacije međunarodnih natjecanja i suorganizaciju prvog međunarodnog natjecanja na prostorima Hrvatske.
 Višegodišnjim sudjelovanjem kluba na natjecanjima nisu izostali ni rezultati pa je tako Megablast trenutno jedan od najtrofejnijih plesnih klubova u Hrvatskoj.
U ovoj godini Hrvatski Show Dance Savez organizira još dva natjecanja. Sljedeće natjecanje održat će se u Dubrovniku od 15. – 17. travnja (Otvoreni kup Hrvatske za umjetničke plesove i step), a nakon toga ponovo u Zagrebu od 11. – 15. lipnja.
„U ovogodišnjim natjecanjima sudjelovat će gotovo 1500 plesača u plesnim disciplinama uličnih, umjetničkih i parovnih plesova. Cilj nam je plesače svih dobnih skupina okupiti oko ove jedinstvene djelatnosti, a to je razvoj plesa kao sporta i umjetnosti. U svojim aktivnostima na natjecanjima oni podliježu striktnim natjecateljskim propozicijama, a istovremeno pokazuju kreativnu stranu svoje aktivnosti što je jedan fenomenalan spoj i izazov.“- izjavila je Ines Mamić, predsjednica Hrvatskog Show Dance Saveza.
Megablast i HSDS, uz podršku Zagrebačkog velesajma, udružili su snage spremajući vam još jedno fenomenalno plesno natjecanje uz najbolje plesne klubove iz Hrvatske i okolice.
 Cijena jednodnevnih ulaznica za gledatelje iznosi 30,00 kn i mogu se kupiti na dan događanja na ulazu u paviljon 8 Zagrebačkog velesajma.
 Sve informacije potražite i pratite na www.megablast.hr, www.zv.hr ili na facebook stranicama Megablasta, HSDS-a i Zagrebačkog velesajma. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code