NABUJALA BUJANČEVA BUJICA

NABUJALA BUJANČEVA BUJICA

2. listopada, 2012.

bujanec

Bivša predsjednica HDZ-a i hrvatske Vlade ekskluzivno  je u pondjeljak 1. listopada gostovala  u Bujici Velimira Bujanca, koja se u novoj sezoni emitira na novoj nacionalnoj televiziji – Mreži TV. U jednosatnoj emisiji Jadranka Kosor govorilo se o odlasku Ive Sanadera, odnosima sa Slovenijom, skupocjenim slikama i satovima.

Gospođa Kosor je ekskluzivno progovorila i o tome što je bila tema njezinog razgovora s glavnim državnim odvjetnikom Mladenom Bajićem, uoći Sanaderova uhićenja te kako je došlo do poznate izjave “Kud Ivo, tud i ja”!

Ekskluzivni intervjui  Velimira Bujanca s najvažnijim protagonistima domaće političke scene  na programu Mreže TV (koja je nastala spajanjem NeT-a i TV Dalmacije) emitirat će se u 20 sati i 5 minuta.

Gost u drugoj emisiji je Slavko Linić.T

3 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Ivo
  #1 Ivo 5 listopada, 2012, 09:22

  Bujanac je lažni desničar. Vidjelo se to jasno kad je podržao marionetsku vladu u Federaciji BiH koju su sastavljali izdajnički HSP i stranka onog lopova Lijanovića koji skupa nisu dobili 10% glasova Hrvata. U njegovim emisijama veliki prostor dobivaju političari i osobe jugoslavenske orijentacije, a “desničari” služe za ukras.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. Dolby BC
  #2 Dolby BC 3 listopada, 2012, 12:37

  gledah… nije to loše.osim toga,bolje je u ovoj verziji od 1 sata nego u prijasnjim emitiranjima koja su bila skučena na 30 minuta.

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code