KONCERT ŽELJKA  JOKSIMOVIĆA 21. PROSINCA U LISINSKOM

KONCERT ŽELJKA JOKSIMOVIĆA 21. PROSINCA U LISINSKOM

1. prosinca, 2014.

budva Custom

Najavljujemo održavanje još jednog zanimljivog koncerta zabavne glazbe, 21. prosinca 2014., u Lisinskom nastupit će Željko Joksimović dobitnik brojnih glazbenih nagrada i pobjednik Eurosonga.  
Željko Joksimović, kojem je uspjeh na “Eurosongu” udijelio poseban pečat njegovom glazbeničkom opusu. U prosincu 2005. godine objavljen je Željku Joksimoviću album koji je ostvario iznimne uspjehe, prodaju veću od 500.000 primjeraka. Zapravo baš taj album predstavlja veliki iskorak kojim čini primjetan pomak u njegovoj karijeri.

U tom razdoblju Joksimović se pokazao i kao vrstan kompozitor filmske glazbe. U suradnji s produkcijskom kućom “Cobra” radi muziku za film “Ivkova slava“. Uspjeh koji je zabilježio 2004. na “Eurosongu” ponovljen je i 2006. u Ateni, kad sa skladbom “Lejla” koju piše za“Hari Mata Harija” – predstavnika Bosne i Hercegovine na “Eurosongu” osvaja 3. mjesto, ali i prestižnu nagradu za najboljeg kompozitora – COMPOSERAWARD 2006. (prema mišljenju svih kompozitora sudionika tog festivala).

Ivan Raos T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu

Nema komentara!

Počnite s raspravom.

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code