DARIO JURIČAN GOSTUJE KOD STANKOVIĆA

DARIO JURIČAN GOSTUJE KOD STANKOVIĆA

14. listopada, 2016.

 

 

Gost emisije “Nedjeljom u dva”, u nedjelju 16. listopada, je Dario Juričan autor dokumentarnog filma “Gazda”. Kako uspjeti u Hrvatskoj kroz primjer najveće hrvatske tvrtke Agrokora neka su od pitanja emisije. Osim toga razgovarat će se o istraživačkom novinarstvu i o tome postoje li u Hrvatskoj teme o kojima se ne smije javno govoriti.

“Nedjeljom u dva”, urednika i voditelja Aleksandra Stankovića emitira se od 14 sati na HTV 1. Politička emisija Nedjeljom u dva, jedna od najgledanijih emisija Hrvatske radiotelevizije, i nakon 16 sezona emitiranja bilježi stabilan rast gledanosti. Posljednja emisija u prošloj sezoni, emitirana u nedjelju 5. lipnja 2016., a u kojoj je gostovao bivši predsjednik Republike Hrvatske Stipe Mesić, bila je po gledanosti druga emisija na svim nacionalnim televizijama. Pratilo ju je 13,4 posto opće populacije (AMR), odnosno 547 749 gledatelja, što je za svega 0,4 posto manja gledanost od one koju je imala najgledanija emisija.
Gledanost emisije Nedjeljom u dva gotovo nikad u prošloj godini nije pala ispod 400 000 gledatelja, no zato je nerijetko rušila rekorde gledanosti, kao primjerice 17. siječnja ove godine, kad ju je pratilo 781 725 gledatelja, što je gotovo 20 posto opće populacije (AMR) i čak 50 posto svih onih koji su u tome trenutku bili pred malim ekranima. U toj je emisiji gostovao tadašnji premijer Zoran Milanović, koji se inače tijekom svojega mandata nije odazivao na pozive za gostovanje u emisiji. T

1 Comment so far

Uskoči u raspravu
  1. samo split
    #1 samo split 14 listopada, 2016, 19:06

    to govno od novinara triba maknit sa htv

    Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code