BOYTRONIC: PJEVAČICA GRUPE “ET” MORA BITI KULTURNA, POUZDANA I PROFESIONALNA

BOYTRONIC: PJEVAČICA GRUPE “ET” MORA BITI KULTURNA, POUZDANA I PROFESIONALNA

31. kolovoza, 2016.

 

13531894_1642330732754919_1956526917_nU članku objavljenom dana 30.08.2016. s naslovom „EKSKLUZIVNO: ET OSTAO BEZ PJEVAČICE- Pala sam u dugove i više nisam imala od čega živjeti„ objavljeni su neistiniti navodi.

Prvenstveno ističemo kako su izjave gđice. Sare Elene Menkovske prenesene u predmetnom članku senzacionalističke prirode i usmjerene isključivo samopromociji, a na štetu ugleda i imena grupe ET, mene osobno, kao i menadžera grupe. Točno je da gđica. Sara Elena Menkovska više nije pjevačica grupe ET, međutim razlozi prestanka poslovne suradnje strogo su profesionalne prirode, a povezani su sa kršenjem ugovornih obveza od strane gđice. Sare Elene Menkovske prema grupi ET.

Žalosno je, a nadasve nemoralno, da takva izjava dolazi od osobe kojoj je bila osigurana vrhunska profesionalna suradnja u svakom segmentu poslovanja grupe ET i njenog osobnog predstavljanja, kako bi se dolaskom u grupu vokalno, plesno, pa i vizualno što dostojnije predstavila javnosti, predstavljajući sebe, ali i grupu ET. Gđici. Menkovskoj su bili osigurani suradnici na nivou najboljih hrvatskih stručnjaka i profesionalaca, počevši od režisera spota, fotografa, stilista, vizažista, frizera, vokalnog trenera, plesnog koreografa, itd. Međutim, suradnja se nije mogla nastaviti, s obzirom da gđica Menkovska ne može dostojno predstavljati grupu ET, te profesionalno i na potrebnom nivou izvršavati svoje obveze.

Pjevačica grupe ET mora imati osnove kulture, lijepog ponašanja, moralne i kulturne vrijednosti, a nadasve poslovnu etiku i profesionalnost, odgovornost, te pouzdanost. Kako gđica. Menkovska nije ispunila osnovne obveze došlo je do nemogućnosti daljnje suradnje te i raskida ugovora.

S obzirom na kršenje odredaba ugovora, biti ću primoran sam protiv gđice. Menkovski pokrenuti sve zakonom predviđene radnje radi zaštite prava i interesa grupe ET.

S poštovanjem,

Boytronic T

9 komentara

Uskoči u raspravu
 1. Elena
  #1 Elena 23 svibnja, 2019, 04:44

  Dragi tražioci kredita

  Imate li finansijskih problema? Želite li pokrenuti vlastiti posao? Ova kreditna kompanija osnovana je organizacijama za ljudska prava širom svijeta sa jedinom svrhom da pomogne siromašnima i ljudima sa finansijskim poteškoćama u životu. Ako želite da se prijavite za kredit, javite nam se sa detaljima ispod email: [email protected]

  Ime:
  Potreban iznos kredita:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  CONFIDENCE
  Elena

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. CHRISTIAN DAVID SONG
  #2 CHRISTIAN DAVID SONG 29 lipnja, 2018, 12:01

  CHRISTIAN DAVID SONG

  Odgovorite na ovaj komentar
  • CHRISTIAN DAVID SONG
   CHRISTIAN DAVID SONG 29 lipnja, 2018, 12:01

   Da li vam je potreban hitan kredit za rešavanje vaših finansijskih problema? Pružamo poslovne kredite, lične kredite, domaće kredite, kredite za plaćanje, venčanja, studentske kredite, auto kredite, bankarske kredite i kredit za uplatu kredita. Znaš koliko ti je loše
   Ocena kredita je. još uvek možemo ponuditi iznos kredita koji vam je potreban. Takođe odobravamo kredite za klijente sa crnog lista. Ako ste zainteresovani molimo vas da nas kontaktirate i prijavite sada

          NAJBOLJE ŽELJE
   MR: CHRISTIAN DAVID SONG
   infosun servis za kreditne usluge
   KONTAKT EMAIL :: nama: [email protected]
   WHATS-APP CONTACT +919108281664

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. Paul Walker
  #3 Paul Walker 13 lipnja, 2017, 01:56

  zdravo
  Kako si danas?
  Jeste li u potboiler hitnog kredita da platite svoje račune ili da započnete vlastiti posao ako da, molimo kontaktirajte gospođi Mary Paul preko njezine adrese e-pošte na [email protected] u redu hvala vam za moj kredit danas u redu.

  Paul Walker

  Ponuda za zajam

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. Mrs Antonio Maribel
  #4 Mrs Antonio Maribel 16 veljače, 2017, 10:38

  Kako sam dobio kredit u 1 sat od ovog zajmodavca ime gospođa Sheniqua Eatman, kad sam vidio ljude s obzirom iskaz o njoj i kontaktirala nju također i obrađujemo dalje sa kredit transakcija može li smatrate da u roku od sat vremena i primati iznos kredita u mom računa, obratite se je na e-mail [email protected]

  Mrs Antonio Maribel

  Odgovorite na ovaj komentar
 5. jane
  #5 jane 16 listopada, 2016, 21:17

  Zdravo,
  Ovo je obavijestiti javnost da gospođa Mabel Nasiru, privatni zajam zajmodavac ima otvori finansijski prilika za sve kojima je potrebna bilo kakve finansijske pomoći. Mi smo dati kredit na 2% kamatne stope za pojedince, firme i kompanije pod vedrim i razumljivo uslovima i stanju. kontaktirajte danas nas na e-mail, tako da možemo vam dati naše uvjete kredita na: ([email protected])

  Odgovorite na ovaj komentar
 6. gospođa Elena
  #6 gospođa Elena 23 rujna, 2016, 11:41

  Dragi kredita Seekers !!!

  Možete u bilo kakve finansijske poteškoće? Da li želite da pokrenete vlastiti posao? Ovaj kredit firma je osnovana organizacija za ljudska prava širom svijeta sa jedinim ciljem da se pomogne siromašnima i ljudima s financijskim teškoćama života. Ako želite da se prijave za kredit, da se vratim na nas sa detalja E-mail: [email protected]

  ime:
  Iznos kredita je potrebno:
  Trajanje kredita:
  Broj mobitela:

  Hvala vam i Bog vas blagoslovio
  POVJERENJE
  gospođa Elena

  Odgovorite na ovaj komentar
 7. Larry Fox
  #7 Larry Fox 4 rujna, 2016, 14:08

  Jeste li pokušali dobiti kredite od banaka bez uspjeha? Hitno potreban novac da biste dobili iz duga? Trebate novac za proširenje ili osnivanje vlastitog posla? Dobiti zajam od jednog od vodećih UK zajam tvrtki. Za više informacija, molimo kontaktirajte putem e-maila: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar
 8. Info on p.lenders
  #8 Info on p.lenders 3 rujna, 2016, 20:30

  Posljednja prilika!!! Ljeto Zabava kredit!

  Svatko ima svoje ideje o velikoj ljeta, pa želimo pomoći da uživate vaš ljetni način na koji ste oduvijek sanjali. Bilo da je surfanje u Malibuu ili Oahu, kupnja vrt namještaj i novi roštilj za domaćina nevjerojatnih stranke ili kupujete novi sustav za zabavu koji će vam pomoći uživati ​​u zatvorenom prostoru, pomozimo napraviti neke valove s našim novim Summer Fun kredit! Zato smo pružiti najbolje lenders s kratkoročnim osobne kredite s uvjetima kako bi odgovarao bilo koji proračun.

  Odaberite termin, odaberite stopu i uživati ​​u blagodatima!

  Za razliku od promjenjive uvjete i pretjeran stope drugih, te lenders dati osobne kredite koji imaju fiksnu kamatnu stopu tijekom trajanja kredita. Nema iznenađenja!

  Naš Ljetna zabava kredita počinje kao niska kao i 5.50% Travanj *, a temelji se na Vašoj kreditnoj sposobnosti i kredita pojam koji ste odabrali. Imate fleksibilnost u odabiru pojam koji je pravo za vas lako mjesečne isplate.

  Ako još niste odlučili na još jedan godišnji odmor, pomoć je pri ruci! Ovo ljeto možda najbolje vrijeme da se vaš dugo sanjala-of fantasy odmor.

  Oni također pružaju poslovne kredite i druge ponude, uključujući Summers kredita s do 6% bonus! o traženom iznosu kredita. Njegov život je jednostavno !.
  Za više informacija o najboljih privatnih kreditora, mail na: [email protected]

  Odgovorite na ovaj komentar

Vaši podaci su zaštićeni!Vaša e-mail adresa neće biti objavljena niti prenesena na nekog drugog.

*

code